Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 125856 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #225 on: June 17, 2015, 10:48:34 AM »
Danes pa sanjala lase..
najprej sanjala bivšega moža, da si je lase pobarval s peroksidom in je imel take rumekasto, oranžne. sem ga vprašala kako to,da so postali takšne barve,saj si jih je včasih tudi barval s peroksidom in so postali takoj beli, blond, sedaj pa takšne barve. Odgovoril mi je,da včasih je dobil peroksid od svojega očeta,sedaj pa očeta ni več in takšnega peroksida ne dobi več, ter da sedaj prodajajo samo še takšnega, s katerim moraš postopek ponoviti večkrat, da na koncu dobiš takšne bele, blond lase. Tisti peroksij je obstajal prej, v času Juge, sedaj pa se ga ne sme več prodajati, ker je bil premočen.Je rekel,da si bo lase pač večkrat pobarval in bo učinek isti.
no, drugi del sanj je bil, da sem bila na obisku pri prijatelju mojega dragega in sem videla njegovo ženo kako je imela postrižene lase, del las je bil postrižen na kratko, del pobrit in del je imela tak čopek (pribl.5 cm dolg)...ni mi bilo jasno zakaj se je tako postrigla, prej je imela lepe dolge lase...ampak ona je zgledala zadovoljna in tudi njenemu je bilo to čisto všeč. hm v tem delu sanj je bil še insert, ko je ta prijatelj mojega ležal v spalnici, ki so jo naredili delavci mojega. v spalnici je bila dokaj majhna postelja (široka 120 ali 140 cm) in mi je bilo nenavadno, da so naredili tako majhno posteljo,saj sta lastnika te spalnice oba zelo visoka...med posteljo in steno je bilo bolj malo prostora in sem se pohecala,da kako se bo žena tam zrinila mimo, če se slučajno zredi ( v resnici je zelo suha), priajtelj se nasmeji, da ona se že ne bo zredila...
in zadnji del sanj, neka znana politična oseba (ne vem katera) je imela prav pobrito glavo, tako na cm in smo se pogovarjali pa sem komentirala, da sem presenečena, da na takšnem položaju nosi takšno frizuro in me sodelavka (ki je zelo politično verbalno aktivna) nadere, da kaj ima frizura s funkcijo in da to sploh ni pomembno...saj res ni, zato mi je bilo čudno, da sem v sanjah tako razmišljala....
Skratka v sanjah se je moj bivši barval, kar se v resnici nikoli ni in tudi sedaj se ne, sedaj je že siv.
Potem žena prijatelja s 3 nivoji frizure in ta politična oseba s pobrito frizuro...
V resnici temu nikoli ne bi dajala pozornosti.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #226 on: June 17, 2015, 10:53:50 AM »
Ja, seveda imam občutek, da se "moram" dati tudi v čevlje drugega, verjetno se res počutim, da se dam v njene čevlje, saj na nek način odigravam tudi njeno vlogo, se pravi vlogo mame otrokom...Kako pa naj to ignoriram? Vidim rešitve kako pomagati, kako delovati, da se bodo stvari premaknile, tukaj čutim precej ognjene energije, vendar ni sprejeta ali pač ne znam povedati bolj primerno, saj delujem zelo ognjeno...
Kot bi jih čutila, da so se zataknili v tistem obdobju bolečine zaradi izgube, jaz pa bi po ovnovsko rada, da se premaknejo naprej.
Vse to se mi je dogajalo v prejšnjem tednu.
Hvala :-*

Kot te čutim in berem, si angažirana tudi na splošno in ti ni vseeno za ljudi okoli tebe in dogajanja v družbi. Kako bi bilo, če bi jih pustila, da sami pridejo do rešitve, do posveta k tebi? Čeprav, ja, vem, kako težko je pustiti, gledati... In je to tudi tvoje učenja opuščanja. Pa da se ceniš. A se ceniš in ali se čutiš cenjeno v družini? Mislim, če so že "čevlji pokojne žene" tako veliki?

Mwaaa  :-*

Ja, res mi ni vseeno za ljudi ;D
In veš kaj mi gre pri moji mami najbolj na živce, da ima občutek, da mora vsem pomagati, kot da brez tega ne zna živeti oz.ni srečna...
No, tukaj se moram res naučiti distancirati in pomagati samo, če me kdo prosi. Pa saj to mi drugače še kar gre, razen doma težko gledam vstran, če vidim,da bi bilo dobro,da bi se kdo že premaknil naprej, pa se ne. Tukaj bi lahko bila bolj potrpežljiva, pa nisem vedno. ::)
Ja, čevlji so bili res veliki, na začetku poti res nisem vedela v kakšne čevlje vstopam in verjetno je to odgovor, da v zeloooo velikeee, še za njo so bile prevelikeeee, v sanjah sem vedela, da so ti čevlji veliko večji, kot bi bili njej prav, kaj šele meni.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #227 on: June 17, 2015, 02:15:58 PM »
Pridno sanjajte punce še naprej... Se pakiram in nocoj odpotujem na jug.  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #228 on: June 17, 2015, 02:38:21 PM »

Leti, leti lastovka, domov, domov.... :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #229 on: June 17, 2015, 04:45:16 PM »

Leti, leti lastovka, domov, domov.... :-*

Košček mojega srca,
nesi s sabo lastovka....
lalalalalalalala.....

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #230 on: June 17, 2015, 09:25:43 PM »
Renčica uživaj  ;D
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #231 on: June 20, 2015, 09:21:49 AM »
Danes se mi je sanjalo najprej, da so me hoteli oropat, mi iztrgat mojo Desigualovo torbico iz rok ...  :laugh: Pa sem jo tko držala pa jih tepla, da mi niso mogli do živega.

Potem se mi je pa sanjalo, da je nekdo metal kamne vame. Ampak sem se skrila za ograjo in me ni mogel zadet. Najprej je metal manjše kamne, potem cele skale. Nekaj jih je priletelo skozi deske na ograji, nekaj čez, ampak zadelo me ni nič. Potem je ta človek prišel do mene s kamnom v roki, da me bo napadel na blizu, pa sem še jaz vzela kamen in napadla njega. Tudi tu sem jo odnesla brez poškodb.

A me je to  :Sa trkal, ker imam danes povratek, kot sem že omenila v sosednji temi, glede na to, da je skalovje v  :ko domeni ...  ::)
9ZK 656

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #232 on: June 20, 2015, 10:54:53 AM »
Majke mi, jaz pa sem danes sanjala, da sem na neki igri (mimogrede) zadela kr dve hiši  ;D
Uuuuu to so sanje  :laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #233 on: June 21, 2015, 08:26:38 AM »
Ha, danes spet zanimive in zelo žive sanje.
Redko si jih zapomnim, ko pa si jih, so pa res nekaj posebnega.

Jaz in še nekaj oseb (nisem jih poznala, samo bili so mi domači) smo se vozili s sanmi (sem pa na poti potem srečala nekaj meni poznanih ljubih ljudi). Nekaj časa je bil pod snegom makadam, nekaj časa asfalt ... Naj bi se peljali daleč. Vozili smo po dnevu, po temi, čez polja, skozi gozd, skozi mesto ... 1000 različnih okolij. Celo skozi eno hišo smo morali, da smo se držali poti. Pot je bila enkrat lepa, potem so bile na njej veje, ki smo se jim morali izognit, potem je bila voda ali blato ... In vse to potovanje sem vodila jaz. Bila sem spredaj in vedno sem našla rešitev, kako se najbolj elegantno in udobno izognit vsem oviram.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #234 on: June 22, 2015, 09:06:23 PM »
Danes se mi je sanjalo najprej, da so me hoteli oropat, mi iztrgat mojo Desigualovo torbico iz rok ...  :laugh: Pa sem jo tko držala pa jih tepla, da mi niso mogli do živega.

Potem se mi je pa sanjalo, da je nekdo metal kamne vame. Ampak sem se skrila za ograjo in me ni mogel zadet. Najprej je metal manjše kamne, potem cele skale. Nekaj jih je priletelo skozi deske na ograji, nekaj čez, ampak zadelo me ni nič. Potem je ta človek prišel do mene s kamnom v roki, da me bo napadel na blizu, pa sem še jaz vzela kamen in napadla njega. Tudi tu sem jo odnesla brez poškodb.

A me je to  :Sa trkal, ker imam danes povratek, kot sem že omenila v sosednji temi, glede na to, da je skalovje v  :ko domeni ...  ::)

Kaj ti v resnici preddtavlja torbica?
Hm, tole kamenjanje me je spomnilo na Sv. Pismo, ko je Jezus rekel tistim, ki so kamenjali prostitutko, naj prvi vrze kamen tisti, ki je brez greha. No in seveda ga ni nihce.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #235 on: June 22, 2015, 09:07:31 PM »
Majke mi, jaz pa sem danes sanjala, da sem na neki igri (mimogrede) zadela kr dve hiši  ;D
Uuuuu to so sanje  :laugh:

Hm hisa predstavlja nas, naso osebnost.
Ti si dobila kar 2?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #236 on: June 22, 2015, 09:08:49 PM »
Ha, danes spet zanimive in zelo žive sanje.
Redko si jih zapomnim, ko pa si jih, so pa res nekaj posebnega.

Jaz in še nekaj oseb (nisem jih poznala, samo bili so mi domači) smo se vozili s sanmi (sem pa na poti potem srečala nekaj meni poznanih ljubih ljudi). Nekaj časa je bil pod snegom makadam, nekaj časa asfalt ... Naj bi se peljali daleč. Vozili smo po dnevu, po temi, čez polja, skozi gozd, skozi mesto ... 1000 različnih okolij. Celo skozi eno hišo smo morali, da smo se držali poti. Pot je bila enkrat lepa, potem so bile na njej veje, ki smo se jim morali izognit, potem je bila voda ali blato ... In vse to potovanje sem vodila jaz. Bila sem spredaj in vedno sem našla rešitev, kako se najbolj elegantno in udobno izognit vsem oviram.

Je to tvoje zivljenje?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #237 on: June 22, 2015, 09:09:39 PM »

Hm, tole kamenjanje me je spomnilo na Sv. Pismo, ko je Jezus rekel tistim, ki so kamenjali prostitutko, naj prvi vrze kamen tisti, ki je brez greha. No in seveda ga ni nihce.

Ja mogoče je pa nihčetu kamnov zmanjkalo.  ::)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #238 on: June 22, 2015, 09:11:43 PM »

Ja mogoče je pa nihčetu kamnov zmanjkalo.  ::)

Ne, ne kamniv za celo goro, ampak "grehov' verjetno tudi tam nekje ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #239 on: June 22, 2015, 09:13:24 PM »
Jaz pa se danes ne spomnim sanj, začuda. Ne spomnim se niti, da bi kaj sanjala. To mi ni podobno. Vedno se spomnim sanj in vedno sanjam.
Zato sem prepričana, da se mi je živo sanjalo, da ne sanjam nič.