Danes sem imela zelo močne sanje.
Sanjala sem, da sem bila z mojim in hčerko nekje v gozdu, bilo je res lepo, ni bil gost gozd, ampak bolj sem pa tja kakšno drevo, mogoče bolj kot jasa.
S hčerko sva se odpravili na sprehod in ko sva se oddaljili od mojega, sem videla kup živali, divje zajce in medveda.
Ko sem videla medveda, sem se ustrašila, da nama bo kaj naredil. Tudi zajci so bili veliki in nisem bila preveč prepričana, da nama tudi oni ne bi kaj naredili, samo se jih nisem preveč bala. Medved je bil bolj oddaljen, zajci so bili blizu naju. Rekla sem hčeri, da morava hitro iti, da morava teči, da naju ne bo medved prej opazil. Ko sem pomisilila, da morava teči, sem se spomnila, da če bova tekli, naju bo medved imel za premikajočo žival in naju bo napadel, saj bo hitrejši od naju.Prišli sva do neke koče, ma niti ni bila koča, samo vrata so bila, dvoja vrata dveh manjših kolib (velikost tistih starih wc na "štrbunk"). Razveselila sem se, da se bova lahko umaknili. Vrata prve kolibe so bila zaklenjena, druga so se odprla, vendar so bila takoj za njimi spet ena vrata in spet in spet, tako je bilo vsaj 10 vrat, na koncu se je prostor le odprl, vendar je bil tako majhen, da se je en človek komaj notri stlačil in strop je imel tak nizek, da si moral glavo nekako za strop skriti.Stlačila sem se v ta prostor in prijela hčerko, da bo pred mano, da bi zaprili vrata, pa mi hči reče, da bo šla ona zadaj in naj grem jaz spredaj, saj sem jaz njena mama in moram biti jaz pred njo, da jo bom zaščitila. Pomislila sem pa res, kako nisem sama takoj tako postavila hčer za sabo?
Skratka, uspelo se nama je skriti. Ko se mi je zdelo, da je moral iti medved že mimo, sem odprla vrata in videla, da je tam pravzaprav neko lepo jezero in okrog njega teče nek znan ameriški igralec (ne vem kateri) in še nekaj ljudi je bilo. Vedela sem, da če so ljudje, potem je to varno območje.
Oddahnila sem si, saj sem vedela, da sva varni. Takrat sem se spomnila, da mora tukaj nekje biti tudi moj dragi.
Drugi del sanj je bil, da sem bila z mojim nekje (ne vem kje) in sva se odpravila od tam. Bila sva z motorjem. Preden sva se usedla na motor, sem si pričela obuvati zimske škornje (ski boots) in volnene nogavice. Poleg sem videla še en par tudi na motorju, ona dva sta bila oblečena poletno.
Čudila sem se, zakaj imam jaz zimsko obutev,saj je ja poletje. Pomislila sem, da bi si obula samo nogavice, vendar sem vedela, da to ne bo ok, saj če padeva, si lahko poškodujem noge. Tako sem si obula tudi te ski boots-ke. Mojemu sem dala sliko od dveh sorodnic po mamini strani, da jo pokaže temu paru na motorju. Rekla sem mu, naj ju opozori, da sta ti dve osebi na sliki grdi.Malo me je bilo sram, da imam takšni sorodnici. Sploh ne vem zakaj sem to sliko morala ali hotela pokazati.
Evo, tole se spomnim...
Rena, če boš imela voljo in čas, bom vesela tvoje razlage. Seveda bom vesela razlage tudi koga drugega.