Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 125826 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #330 on: September 13, 2015, 09:50:05 AM »
Zanimivo...kako različne strahove imamo...in le od kod izvirajo? Mogoče so tvoji starši ali sorodniki kdaj zelo zavpili ali se ustrašili, ko si stekla po bregu, klančini navzdol? Ti je kdaj zdrsnilo na travi v bregu, ko si bila majhna? Lahko kaj iz preteklih življenj...

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #331 on: September 13, 2015, 09:55:49 AM »
Razmišljam.
Nobenega od takih dogodkov se ne spomnim in vedno, ko omenim ta strah, rečem, da ima neznan izvor in je najverjetneje iz preteklega življenja ...  :)
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #332 on: September 13, 2015, 10:00:51 AM »
Razmišljam.
Nobenega od takih dogodkov se ne spomnim in vedno, ko omenim ta strah, rečem, da ima neznan izvor in je najverjetneje iz preteklega življenja ...  :)
Jp. No iz nekih mojih predavanj je bil primer strahu pred psi. Mi bi rekli, da je iz preteklih življenj. V resnici je pa lahko mama prestrašeno zavpila, ko se je otroku bližal pes. Verjetno pes nič ne bi naredil, a mamin strah za otroka.... Otrok se pa tega tudi ne spomni, če je bil recimo star eno leto...

Skratka, na misel mi je še prišlo, da če nas je česa strah, se nam to verjetno tudi v sanjah sproži s prikazom strahu, ki je najbolj prisoten v nas...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #333 on: September 14, 2015, 08:11:20 AM »
Danes sem sanjala lasten drek.  :(

Kaj sem spet zasrala?  :'(

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #334 on: September 14, 2015, 08:32:01 AM »

Ne zasrala, kaj si pucala?  ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #335 on: September 14, 2015, 08:37:50 AM »

Ne zasrala, kaj si pucala?  ;D

Sebe. S tonami papirja. Kar ni bilo konca. Najprej trdo, potem srednje mehko, potem tekoče, tega je bilo največ in sem se med opravilom umazala, potem pa čistila, čistila... No zbudila sem se čista in nalogo brezmadežno dokončala v Dolomite.  ;D
Me je očitno ornk tišal.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #336 on: September 14, 2015, 09:06:24 AM »
Sebe. S tonami papirja. Kar ni bilo konca. Najprej trdo, potem srednje mehko, potem tekoče, tega je bilo največ in sem se med opravilom umazala, potem pa čistila, čistila... No zbudila sem se čista in nalogo brezmadežno dokončala v Dolomite.  ;D
Me je očitno ornk tišal.

Smo razumeli že pred tem opisom  :laugh:

Glavno, da si se do čistega spucala, se zasidrala v trdne skale, ki ti dajejo moč...

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #337 on: September 14, 2015, 06:38:03 PM »
Danes se mi je pa tik pred nogami vdrl lesen most po katerem sem hodila čez hmmm vsekakor nekaj zelo globokega. Zabremzala v zadnji sekundiin nekoga (menda je bil moj tamal, nisem pa100%) za sabo ustavila.
Ful je bil grozen pogled luknja pravzaprav že pod mojimi prsti ...  ??? :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #338 on: September 22, 2015, 10:21:22 AM »
Sem sanjala, da sem bila z mojim dragim v trgovini, večja trgovina, kjer sva kupovala robo za gospodnijstvo.
Ustavila sem se pri sadju in nabrala pomarančne, kar veliko njih, jih imam v resnici zelo rada. No, ko sem jih šla stehtat, sem videla, da so zelo drage, mislim,da je bila cena 20 eur za kg. Potem sem poleg videla še en zaboj pomaranč, ki so bile še lepše kot te, katere sem nabrala, vendar ko pogledam ceno, so bile seveveda tudi dražje. Cena za kg je bila 30 eur. Tako sem nabrala eno vrečo pomaranč za 20eur in eno vrečo za 30 eur. Ko sem hodila do blagajne, se mi je vseeno zdelo, da je pa to res previsoka cena in sem se odločila,da bom malo pogoljufala. Šla sem nazaj in stehtala samo par pomaranč po ceni 20 eur za kg, ostalo pa razdelila v 2 vreči. Ni me bilo strah, da bi me dobili, da sem malo pogoljufala, ker se mi je zdelo, da delam prav, da nas pravzaprav s temi cenami prinašajo naokrog. Na blagajni me je že čakal moj dragi, blagajničarka je vso robo že odtipkala, potem sem dala še sama te dve vreči pomaranč in vse je bilo ok.
Nič se ni čudila, itak je delala kot robot.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #339 on: September 22, 2015, 02:08:04 PM »
Hm, včerajšnje sanje tudi bile zanimive.
Sem sanjala, da sem v stanovanju, kjer naj bi živel en par (moji kolegi) in sem si to stanovanje ogledovala.
Videla sem, da je ena stena (vogalna) od tal navzgor namočena, bila je čista voda, nič umazana, vendar me je rešinilo, da jima moram povedati, da tukaj očitno vleče  vlago iz tal navzgor in da slej kot prej, se bo omet začel luščiti in bo prišlo do plesni, bivanje v takšnih pogojih pa vsekakor ni primerno, kaj šele zdravo.
V naslednjem kadru sem bila še vedno v tem stanovanju, vendar je bilo to pravzaprav moje stanovanje, bilo je zelo svetlo in lepo, tiste vlage se potem ne spomnim več, kot da je ne bi bilo. Stanovanje sem si šla ogledati še z zunanje strani in ugotovila, da je to polkletno stanovanje, ki ima takšna kletna okna. Začudena sem bila kako je mogoče, daje v tem stanovanju toliko svetlobe, če sedaj vidim, da je polkletno in da ima samo kletna okna, skozi katero ne gre ne vem kaj svetlobe.
Potem me prešine, kot razsvetljenje, da ja, saj res, v samem središču stanovanja je bila takšna ogromna steklena kupola, ki je segala vse do vrha in ven in skozi to kupolo je prihajalo ogromno svetlobe, ki je razsvetljevala celo stanovanje. Bila sem navdušena. Pomislila sem kako z zunanje strani nihče ne more niti predvidevati, pravzaprav se mu niti sanjati ne more, kakšo notranjo središčno, čudovito kupolo ima to stanovanje. Ja, bila sem presrečna ob tej ugotovitvi, da imam takšno svetlo stanovanje.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #340 on: September 22, 2015, 02:11:21 PM »
Jaz sem pa predvčerajšnjim spet sanjala razbijanje glav s skalami. Samo tokrat nisem tega počela jaz, ampak sem bila opazovalec. Ne bi šla rada v podrobnosti, ampak gledala sem, kako je nekdo nekoga toliko časa s skalo udarjal po glavi, dokler ni bila čisto tekoča. Potem je še tega nekdo pokončal.

Upam, da nisem komu pokvarila dneva, če je slučajno imel dobrega.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #341 on: September 22, 2015, 02:17:14 PM »
Danes se mi je pa tik pred nogami vdrl lesen most po katerem sem hodila čez hmmm vsekakor nekaj zelo globokega. Zabremzala v zadnji sekundiin nekoga (menda je bil moj tamal, nisem pa100%) za sabo ustavila.

Tejka, te je strah globine?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #342 on: September 22, 2015, 02:26:58 PM »
Jaz sem pa predvčerajšnjim spet sanjala razbijanje glav s skalami. Samo tokrat nisem tega počela jaz, ampak sem bila opazovalec. Ne bi šla rada v podrobnosti, ampak gledala sem, kako je nekdo nekoga toliko časa s skalo udarjal po glavi, dokler ni bila čisto tekoča. Potem je še tega nekdo pokončal.

Maja, tvoji občutki, ko si to opazovala?
In, kdo je to počel?

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #343 on: September 22, 2015, 03:21:25 PM »

Maja, tvoji občutki, ko si to opazovala?
In, kdo je to počel?

Bilo je veliko ljudi. Tako okrog mene, kot tam, kjer se je to dogajalo. Vsi neznanci. Vem pa, da so ob prizoru tisti, ki so bili ob meni, obrnili pogled v tla, ker niso hoteli gledati, jaz sem pa gledala brez posebnih občutkov. V bistvu celo z zanimanjem ...  :blank:
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #344 on: September 22, 2015, 05:40:13 PM »

Tejka, te je strah globine?

V resnici sploh ne.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna