Hm, včerajšnje sanje tudi bile zanimive.
Sem sanjala, da sem v stanovanju, kjer naj bi živel en par (moji kolegi) in sem si to stanovanje ogledovala.
Videla sem, da je ena stena (vogalna) od tal navzgor namočena, bila je čista voda, nič umazana, vendar me je rešinilo, da jima moram povedati, da tukaj očitno vleče vlago iz tal navzgor in da slej kot prej, se bo omet začel luščiti in bo prišlo do plesni, bivanje v takšnih pogojih pa vsekakor ni primerno, kaj šele zdravo.
V naslednjem kadru sem bila še vedno v tem stanovanju, vendar je bilo to pravzaprav moje stanovanje, bilo je zelo svetlo in lepo, tiste vlage se potem ne spomnim več, kot da je ne bi bilo. Stanovanje sem si šla ogledati še z zunanje strani in ugotovila, da je to polkletno stanovanje, ki ima takšna kletna okna. Začudena sem bila kako je mogoče, daje v tem stanovanju toliko svetlobe, če sedaj vidim, da je polkletno in da ima samo kletna okna, skozi katero ne gre ne vem kaj svetlobe.
Potem me prešine, kot razsvetljenje, da ja, saj res, v samem središču stanovanja je bila takšna ogromna steklena kupola, ki je segala vse do vrha in ven in skozi to kupolo je prihajalo ogromno svetlobe, ki je razsvetljevala celo stanovanje. Bila sem navdušena. Pomislila sem kako z zunanje strani nihče ne more niti predvidevati, pravzaprav se mu niti sanjati ne more, kakšo notranjo središčno, čudovito kupolo ima to stanovanje. Ja, bila sem presrečna ob tej ugotovitvi, da imam takšno svetlo stanovanje.