Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 125825 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #285 on: July 09, 2015, 10:29:27 PM »
Oooo Renčica naša zlata  ;D

Majke mi, jaz pa sem danes sanjala, da sem na neki igri (mimogrede) zadela kr dve hiši  ;D
Uuuuu to so sanje  :laugh:

Hm hisa predstavlja nas, naso osebnost.
Ti si dobila kar 2?

Mogoče je to čisto povezano z realnim življenjem in tem, da kupujete hišo? Drugače pa, dvojna osebnost ja  ;D Hitro nam priznaj, kaj še v resnici počneš, pa skrivaš pred nami?  ;D :P Ali pa se igraš z mislijo, da bi nekaj popolnoma spremenila...  :P

Skrivam nič :laugh: ...pomojem je res šlo bolj za tiste sanje ( iz realnega življenja) ko na nekaj ful študiramo.
 ;D

Glorija...v novi fazi čiščenja  :D Nadaljujemo s čiščenjem (razlago) ob prvi naslednji priliki, beri: navdihu.  :-* :-* :-*

to pa lahko potrdim. Res se počutim kot v novi fazi čiščenja, oz se dejansko dogaja  ;D
Hi hi hi
 :-* hvala Rena.

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #286 on: July 10, 2015, 07:43:08 AM »
Prosim Glorija, saj to še sploh ni bila zaresna razlaga. Ampak dejansko res nimam kaj veliko za dodat. Mogoče če pokukaš nazaj na razlago prejšnjih takšnih sanj in premisliš, kaj se že čisti in je treba to dokončno opustit. Meni osebno so se te sanje dogajale po eni hudi depresiji in žalosti, potem, ko sem prebolela. Kot čiščenje... Tudi Sanjalka ti je nakazala kar nekaj smeri, v katerih razmišljaj.

Mwaaaa  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #287 on: July 10, 2015, 07:50:27 AM »
Saši, super to. Imaš prav, nisi brezčutna, ravno to je prav. Da pustimo druge, da odločajo sami zase. S tem jim damo tudi možnost rasti, zavedanja odgovornosti. Mi pa tudi rastemo v takih odnosih in se učimo svoje odgovornosti na drugi strani.  :-*

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #288 on: July 10, 2015, 08:59:00 AM »
Saši, super to. Imaš prav, nisi brezčutna, ravno to je prav. Da pustimo druge, da odločajo sami zase. S tem jim damo tudi možnost rasti, zavedanja odgovornosti. Mi pa tudi rastemo v takih odnosih in se učimo svoje odgovornosti na drugi strani.  :-*

Tako, ja.  :-*
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #289 on: July 15, 2015, 08:38:38 PM »
Rencica hvala za tvojo razlago. Kot vedno zadenes z glavico na zebljico ;)
Trenutno sem na dopustu, tako da odgovorim, ko se vrnem.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #290 on: July 17, 2015, 10:10:25 AM »
Danes pa sem bila poročna priča  ;D
Jaz nevesti in moj ženinu. ...obred je bil večkrat na različnih mestih. (ti osebi sta drugače res mož in žena, poročena pa že več kot 10 let) Med obredi (in vožnjo na drugo mesto)  smo ful veseljačili in se zabavali. Sem bila že malce po dozo od vina :laugh:
Bilo je ogromno ljudi in vsega...prijetno
Najbolj mi je pa v spominu ostalo, da sem imela pink obleko  :laugh:, in sem ful izstopala.
Si predstavljate, bela nevesta in pink priča  :o  :laugh:

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #291 on: August 06, 2015, 07:35:43 AM »
Spet sem sanjala krajo svoje torbice. Spet je bila to torbica, ki jo ves čas nosim. Z njo sem se sprehajala po mestu, se ustavila na kavi, ko sem šla naprej, pa sem ugotovila, da nimam torbice. Tekla sem nazaj, v upanju, da je še tam. Čakala me je podobna torbica, ki ni bila moja, notri so bile tuje stvari, ampak nevredne. Nekdo je zamenjal torbici, vzel vse moje stvari, npr. tudi denarnico, tam pa pustil drugo, v kateri ni bilo nič takega. Zadevo sem prijavila, hkrati pa začela tudi sama divjat okrog in iskat. Srečala sem tri sumljive ženske, oblečene v sarije, za katere sem kar vedela, da imajo mojo torbico. Začela sem brskat po njihovih kovčkih, ki so jih imele s sabo, česar mi niso branile, ampak našla nisem nič. Vedela sem, da jo imajo, ampak so jo skrile drugam ...
9ZK 656

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #292 on: August 06, 2015, 09:11:45 AM »
Kaj se pa ti tako bojiš, da bi ti ukradli? Tebe? Tvoje vrednote?
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #293 on: August 06, 2015, 10:10:55 AM »
Vedela si, da so ti torbico ukradle 3 sumljive ženske, oblečene v sarije.
Kaj ti v resnici predstavljajo takšne ženske?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #294 on: August 06, 2015, 11:12:08 AM »

Torbico.  :laugh:
Hehe, ne ... Ukrast mene ali mojih vrednot ne more nihče. Niti me ni strah kazat tega ...

Tri ženske in sariji, kaj mi pomenijo. Huh ... Mogoče se mi je ta podoba pritaknila, ker sem predvčerajšnjim na Bledu videla veliko tega in razmišljala, da je to nov turistični trend za Azijci ...  ::)
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #295 on: August 06, 2015, 11:54:02 AM »

Torbico.  :laugh:
Hehe, ne ... Ukrast mene ali mojih vrednot ne more nihče. Niti me ni strah kazat tega ...

Tri ženske in sariji, kaj mi pomenijo. Huh ... Mogoče se mi je ta podoba pritaknila, ker sem predvčerajšnjim na Bledu videla veliko tega in razmišljala, da je to nov turistični trend za Azijci ...  ::)

občutki ob teh ženskah, kaj ti predstavljajo takšne ženske?

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #296 on: August 06, 2015, 03:33:43 PM »
Sicer spoštujem in odobravam vse navade in tradicijo, ampak če gledam iz svojega zornega kota, mi njuhov način življenja predstavlja prisiljeno rutino, neavtonomnost, zatrto individualnost in po neki strani tudi podrejenost, čeprav se njihova "podrejenost" kaže samo zunaj hiše, doma so pa te ženske veliko bolj spoštovane, cenjene in upoštevne kot mogoče kje v naši kulturi.

Če sama povzamem - mojo individualnost, svobodomiselnost in neodvisnost bi ustaljeni rituali tradicionalne družbe odnesli papa ... To so moje vrednote, ki mi veliko pomenijo in se bom borila zanje oz. jih bom živela.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #297 on: August 06, 2015, 07:55:32 PM »
Jap 8)

Strah te je, da bi vse zgoraj nastete lastnosti "ukradle" tvojo torbico, tvojo lastno identiteto ;)
Tvoja podzavest ti je lepo sporocila kaj ti lahko ukrade tvojo vsebino in jo zamenja za drugo in tudi sporocilo, da s tem nisi bila zadovoljna. Ampak ti je piodzavest ze v sanjah sporocila na koga moras paziti ;)
Ja, pritiski notranji so ocitno kar mocni, takrat dobimo sporocilo skozi sanje, ki so most med nezavednim in zavednim.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #298 on: August 10, 2015, 08:36:05 AM »
Danes sanjala prepir, sicer sem imela prepir v resnici tudi čez dan.
Sedeli smo, ne vem kje, midva z mojim ter njegov poslovni partner z njegovo ženo.
Njegova žena mi reče, da bom jaz kupila 2 mobitela njunima otrokoma, v meni se je porodil bes, češ kaj si ona predstavlja, s kakšno pravico je kar določila, da bom jaz kupila njunima otrokoma 2 mobitela.
S povzdignjenim glasom in jezo sem ji povedala, da niti slučajno ne bom jaz kupila njima telefona, da to ni moja zadeva, da naj jima ona kupi. Vprašala sem jo še koliko zasluži na mesec in sem videla kako se številke dvigujejo, ja to je bilo hecno v sanjah, kot nek termometer, kjer se številke dvigujejo in so se ustavile pri 1.800 eur. Začudila sem se,da tako veliko zasluži, saj je učiteljica v OŠ in vem, da tam nimajo takšnih visokih dohodkov. Pomislila sem, da mogoče je privat šola in imajo zato višje plače. No, v tej jezi sem ji zabrusila še to, da če misli, da sem nora, da ji bom pri mojem finančnem stanju, ki na računu izkazuje 800 eru minusa, še njunima otrokoma kupovala telefone, če je z lune padla...

Te sanje so mi bile zanimive, ker očitno so pokazale na neko mojo notranjo jezo....

Vesela bom kakšne razlage :-*

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #299 on: August 12, 2015, 12:48:11 PM »
Danes pa sanjala, da sem bila sredi centra v Lj, na Presernovem trgu, bilo nas je vec, ne vem kdo vse. Spomnim se sodelavca, ki je nekaj videl in otrpnil od groze. Kot bi odprl zadnja vrata nekega kombija in tam nekaj groznega ugledal. Vprasala sem ga kaj je videl. Ni mogel govoriti in je samo rekel, da poklicemo policijo. Ko so prisli, je rekel naj v tleh odprejo jasek in bodo videli. Policaji so odprli jasek in notri so bila trupla, ki so bila ocitno mucena, nekdo jih je trpincil do smrti ali pa jih je na koncu celo ubil. To ne vem, niti sama tega na svoje oci nisem videla, tako so povedali policaji. Ce sem si prav zapomnila je bilo stevilo trupel 7.