Author Topic: Razlaga sanj za redne člane foruma XII  (Read 125868 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Razlaga sanj za redne člane foruma XII
« Reply #210 on: June 04, 2015, 04:42:54 PM »
..evo, zadnjič se mi je tudi sanjalo recimo, da je Andres napisal sporočila v rubriki "sporočilo za tebe" ...pa sem šla ful radovedno preverjat (kot vsakič) kaj piše...in ko sem zjutraj šla gor, so sporočila res bila napisana  :laugh:
In še in še bi lahko naštevala...

Potem bom pa moral še kaj napisati, da boste bolj sanjale.  :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #211 on: June 04, 2015, 10:45:09 PM »
..evo, zadnjič se mi je tudi sanjalo recimo, da je Andres napisal sporočila v rubriki "sporočilo za tebe" ...pa sem šla ful radovedno preverjat (kot vsakič) kaj piše...in ko sem zjutraj šla gor, so sporočila res bila napisana  :laugh:
In še in še bi lahko naštevala...

Potem bom pa moral še kaj napisati, da boste bolj sanjale.  :)

Andres
:laugh:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #212 on: June 16, 2015, 04:49:21 PM »
Danes pa sanjala, da sva z mojim hodila po cesti, dvopasovni, bila je noč, hodila svo gor, se pravi sva bila na desni strani ceste,...Na nasprotni strani ceste, se pravi na levi strani,  (tudi dvopasovna) ugledava leve, celo četo  levov, ki naj bi bili sicer privezani, priklenjeni, ampak se nama je zdelo, da zadnji lev ni dobro privezan in da naju lahko napade....Hitela sva gor po cesti proti neki hiški, kot bi bila tista carinska ali cestninska hiška, moj me je moral prijeti za roko, saj sem bila počasnejša od njega, bila sem že va zasopihana, tako da me je vlekel...No, prispela sva do te hiške in se hitro notri zaprla, hiška se je tako zaprla, da je z zunanje strani nihče ni mogel odpreti, bili so še neki ljudje, ki so hoteli notri, vendar niso mogli..vedela sem, da sva tako varna pred levi...
ne vem pa ali lev v resnici ni bil privezan in naju je lovil, ali je bil to samo najin strah....

Pozen odgovor. Upam, da bo še aktualen, bodisi, da se je nekaj takega že dogajalo ali se šele bo.  Občutek imam, da gre za širši duhovni prostor okoli vaju, na katerega ne moreta vplivat sama. Situacija je tudi še negotova, bolj gre za tipanje in raziskovanje občutkov, čustev, kot pa za dejstva na dlani. Že tako je težko usmerjati življenje. Še ko je »lev« v nas privezan, kaj šele, če nam uide z vajeti. Takrat bi najraje zbežali in se skrili v kakšno luknjo, od koder ne bi prišli ven, pa tudi drugi ne noter. Da bi imeli mir, se odmaknili, da bi pridobili še nekaj časa, ko se nam še ne bo treba soočiti. Raziskovanje čustev, odpiranje novim čustvenim izzivom, usklajevanje z družino, prijatelji, službo, biti na razpolago tako svojim dragim kot svoji notranji osebi, vse to je težko deliti pravično. Res kot da moramo ukrotiti več levov, ne samo enega. Vsakdo ima svojega ali več, eni so leni in uspavani, eni že postarani in ukroteni, ampak lev je lev. Nikoli ne veš, kdaj se mu bo ljubilo zarjovet in planit ... :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #213 on: June 16, 2015, 04:50:36 PM »
Sanjala, da sem imela obute skornje, ki so bile od sefinje, tega prej nisem vedela. Ko mi je prijazno rekla naj jih dam nazaj njej, mi je bilo malo neprijetno zakaj sem sploh imela njene in kako, da tega nisem vedela. Sezula sem jih in ji jih vrnila ter ji rekla, da upam, da jih nisem ze prevec ponosila in da mi je zal, da res nisem vedela. Odgovorila mi je, da ne, da je zelo vesela, da sem jih jaz nosila, da ona je to vedela in da sele sedaj so ti skornji njej kot uliti, prej, ko so bili se novi, so jo malo tiscali, sedaj so se pa ravno na pravih mestih omehcali in je zelo zadovoljnja. No, potem sem bila pomirjena, da je vse ok. Skornji so bili rjave barve, visoki, z nizko peto, prav taksni kot jih imam v resnici doma.
Potem sem se se znasla v neki cudoviti poslovni stavbi, bila je taksna moderna, vsa steklena, kot v kaksnem ameriskem filmu. Notri sem imela svojo pisarno, bila je zelo prostorna, res velika, sem se cudila zakaj rabim tako veliko pisarno, ampak mimje bila res vsec. Tako stojim sredi te pisarne, nakar se stresejo tla, tako na kratko in sunkovito, se enkrat in se enkrat. Hm, sem si rekla, verjetno je potres, nic nenavadnega za to podrocje Zemlje, brez kakrsnekoli panike, tako trezno,,razumsko sem se odlocila, da je prav, da grem ven iz stavbe in to po navadnih stopnicah, stopniscu, da pac ne smem z dvigalom ali po tekocih stopnicah. Bioa sem v 1. nadstropju, nikjer ni bilo nobene panike cutiti in tudi sama je nisem cutila, kot bi bilo vse tako zelo normalno...

Rena, ce bos kaj pri volji in se ti bo dalo kaj pokomentirati, bom vesela ;)
Hvala :-*

Ti škornji me tudi asociirajo na leva. Le da tule že obuješ škornje, kar pomeni, da obvladuješ situacijo. Pred tabo so novi projekti, sodelovanje z vodilnimi, in tukaj je tvoje znanje in vloga pomembna, saj lahko pomagaš utiriti nove poti. Samozavestna si, vidiš se v »novem sedlu« in verjameš, da lahko obvladaš vse situacije. Veš kako priti do svoje notranje moči in veš po kateri poti. Pa srečno  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #214 on: June 16, 2015, 04:53:12 PM »
Danes pa sanjala kako sem šla nekam v spodnje prostore, kjer je imela pokojna žena mojega moža čevlje, ogromno čevljev, bili so veliki, največ je bilo sandalov in to v rdeči barvi.
Čevlji so se mi zdeli res veliki, nad tem sem bila začudena, saj so bili večji kot jih je imela v resnici, pa že v resnici je imela veliko številko za žensko.
Kaj drugega se ne spomnim....

Zanimivo...spet čevlji. Angažirana si, vidiš možne rešitve situacij, ki se pojavljajo okoli tebe, drugim... Mogoče se prevečkrat daš v druge čevlje... Kaj je zadnje čase ognjenega, ustvarjalnega, energijskega, v kar se želiš podat?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #215 on: June 16, 2015, 05:08:56 PM »
Jaz sem imela danes tudi neke čudne sanje, ne spomnim se vsega, takoj ko sem se zbudila sem se še spomnila in tudi vedla sem kaj mi hočejo povedat.
Taj je umrl, Umo je pa nekdo ugrabil in potem sem jo iskala in iskala, izsiljevala, grozila ni da ni, da sem jo dobila nazaj.

Ulala, kakšne divje sanje  :o. Po eni strani tudi jaz, kot Saša, imam občutek, da ti varnost družine veliko pomeni. Da si pripravljena storit vse, da zaščitiš svoja otroka, ju obvarovat pred neljubimi dogodki. Hkrati pa tudi čutiš, da ju vedno ne moreš obvarovat pred svetom in da to ni v tvojih rokah. Čeprav potem storiš vse, da situacijo rešiš, vseeno, ni v naših močeh, da bi preprečili nekaj, kar nam je namenjeno. Morda tako čuvaš tudi svojega notranjega otroka. Medtem ko se je na nek način utišal bolj "umski, racionalni" del, se želiš posvetiti svoji notranji deklici, obuditi nežnost, biti varna, preskrbljena, da se odpočiješ od "boja". No recimo...  :D :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #216 on: June 16, 2015, 05:14:13 PM »
Jaz sem imela pa včeraj take težke sanje. Hčerka je šla v vodo z žvečilnim v ustih, se ji je zaletelo in nisem vedela, kako naj jo rešim. Sem bila pa čudno mirna. Potem sem se takoj zbudila.

Čustva, tvoj notranji otrok. Kako nekaj povedati? Kako se izraziti? Kako se rešiti? Ali to že tako dolgo traja, da si že kar otopela? Prebudi se, plani v boj, zakuri ogenj...  :-* :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #217 on: June 16, 2015, 05:16:17 PM »
V bistvu sem sanjala poleg še ene osebe ( ti veš katere  ;) ) niso mele zvezo s tem, kar se je zgodilo. Ampak vem, da ko sem se zbudila sem rekla glej Slavi še sanje te opozarjajo, da se moraš malo umaknit, ker je interaktivnost s temi osebami škodljiva za tvojo družino. Na nek način. Sej veš  ;)

Ko sem odgovarjala, še nisem brala tega, ker grem po vrsti. Morda boš našla kakšno vzporednico  :-*

Uma je tudi tisti del tebe, ki predstavlja tvojega notranjega otroka.
Mogoče se bojiš, da bi izgubila ta nedolžni del sebe, tega svojega notranjega otroka...

No ekola...tudi tega komentarja še nisem brala  :-*
« Last Edit: June 16, 2015, 05:17:56 PM by Rena »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #218 on: June 16, 2015, 05:23:30 PM »
spet sem sanjala ... poplavo.

Na ljubljanskem barju.Vse je bilo pod vodo, cesta je bila na nekaterih predelih pod vodo, nikamor nisi mogel priti. Jaz pa sem morala priti na drugo stran. Voda je bila umazana. Od nekod je prisel nek coln, ki nas je nalozil na hitro in odpeljal v neko staro zapusceno stavbo, ker so bile vse ostale pod vodo in se v njih ni dalo bivati...
Inpotem sem se zbudila.

Nic kaj prijeten obcutek, se sedaj ko se spomnim,...  :blank:

Čustva, življenje. Kako voditi svoje življenje, če je cesta našega življenja pod vodo? Najde se pot, a občutka rešitve še vseeno ni. V neki situaciji se čutimo "opustošeni", jo nezmožni rešit, počutimo se osiromašene. Vendar, kot se je našel nek čoln na vodi, tudi poplava usahne. Če prej ne, čez 40 dni  :D in zagledamo goloba z oljčno vejico. Zato ima v svojem času tudi stara opuščena stavba svoj namen. Če drugega ne, nas nauči ceniti tisto boljše, kar pride.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #219 on: June 17, 2015, 09:30:47 AM »
Danes pa sanjala, da sva z mojim hodila po cesti, dvopasovni, bila je noč, hodila svo gor, se pravi sva bila na desni strani ceste,...Na nasprotni strani ceste, se pravi na levi strani,  (tudi dvopasovna) ugledava leve, celo četo  levov, ki naj bi bili sicer privezani, priklenjeni, ampak se nama je zdelo, da zadnji lev ni dobro privezan in da naju lahko napade....Hitela sva gor po cesti proti neki hiški, kot bi bila tista carinska ali cestninska hiška, moj me je moral prijeti za roko, saj sem bila počasnejša od njega, bila sem že va zasopihana, tako da me je vlekel...No, prispela sva do te hiške in se hitro notri zaprla, hiška se je tako zaprla, da je z zunanje strani nihče ni mogel odpreti, bili so še neki ljudje, ki so hoteli notri, vendar niso mogli..vedela sem, da sva tako varna pred levi...
ne vem pa ali lev v resnici ni bil privezan in naju je lovil, ali je bil to samo najin strah....

Pozen odgovor. Upam, da bo še aktualen, bodisi, da se je nekaj takega že dogajalo ali se šele bo.  Občutek imam, da gre za širši duhovni prostor okoli vaju, na katerega ne moreta vplivat sama. Situacija je tudi še negotova, bolj gre za tipanje in raziskovanje občutkov, čustev, kot pa za dejstva na dlani. Že tako je težko usmerjati življenje. Še ko je »lev« v nas privezan, kaj šele, če nam uide z vajeti. Takrat bi najraje zbežali in se skrili v kakšno luknjo, od koder ne bi prišli ven, pa tudi drugi ne noter. Da bi imeli mir, se odmaknili, da bi pridobili še nekaj časa, ko se nam še ne bo treba soočiti. Raziskovanje čustev, odpiranje novim čustvenim izzivom, usklajevanje z družino, prijatelji, službo, biti na razpolago tako svojim dragim kot svoji notranji osebi, vse to je težko deliti pravično. Res kot da moramo ukrotiti več levov, ne samo enega. Vsakdo ima svojega ali več, eni so leni in uspavani, eni že postarani in ukroteni, ampak lev je lev. Nikoli ne veš, kdaj se mu bo ljubilo zarjovet in planit ... :-*

Vau Rena, kako znaš zadeti z žebljico na glavio :o ;D
Ja, lev se je prebudil v meni in kar nekaj rjovenja je prišlo ven...
Utrujena od tega, da se moram spopadati s strahom pred temi levi, pred mojimi levjimi lastnostmi in partnerjevimi ::)
Moj me potegne za sabo in me pripelje v hiško (carinska hiška, se pravi na meji med poznanim, domačim teritorijem in novim, nepoznanim, tujim teritorijem...)
Tam sva oba varna, tam nama nihče ne more do živega..
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #220 on: June 17, 2015, 09:34:29 AM »
Jaz sem imela pa včeraj take težke sanje. Hčerka je šla v vodo z žvečilnim v ustih, se ji je zaletelo in nisem vedela, kako naj jo rešim. Sem bila pa čudno mirna. Potem sem se takoj zbudila.

Čustva, tvoj notranji otrok. Kako nekaj povedati? Kako se izraziti? Kako se rešiti? Ali to že tako dolgo traja, da si že kar otopela? Prebudi se, plani v boj, zakuri ogenj...  :-* :-* :-*

Hvala, Rena. Je res.
Čeprav sanje sama vidim kot res občutek nemoči, da bi dovolj dobro poskrbela za svojo hčerko, ker mi druge stvari jemljejo preveč energije in vlečejo dol. Pač to me mori zadnje mesece.
No pa saj to je to. Kako se rešiti? Kako se primerno izraziti? In planiti v boj... Ker ne bom mogla dobro poskrbeti zanjo, če ne bom primerno skrbela za sebe.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #221 on: June 17, 2015, 09:35:31 AM »
Sanjala, da sem imela obute skornje, ki so bile od sefinje, tega prej nisem vedela. Ko mi je prijazno rekla naj jih dam nazaj njej, mi je bilo malo neprijetno zakaj sem sploh imela njene in kako, da tega nisem vedela. Sezula sem jih in ji jih vrnila ter ji rekla, da upam, da jih nisem ze prevec ponosila in da mi je zal, da res nisem vedela. Odgovorila mi je, da ne, da je zelo vesela, da sem jih jaz nosila, da ona je to vedela in da sele sedaj so ti skornji njej kot uliti, prej, ko so bili se novi, so jo malo tiscali, sedaj so se pa ravno na pravih mestih omehcali in je zelo zadovoljnja. No, potem sem bila pomirjena, da je vse ok. Skornji so bili rjave barve, visoki, z nizko peto, prav taksni kot jih imam v resnici doma.
Potem sem se se znasla v neki cudoviti poslovni stavbi, bila je taksna moderna, vsa steklena, kot v kaksnem ameriskem filmu. Notri sem imela svojo pisarno, bila je zelo prostorna, res velika, sem se cudila zakaj rabim tako veliko pisarno, ampak mimje bila res vsec. Tako stojim sredi te pisarne, nakar se stresejo tla, tako na kratko in sunkovito, se enkrat in se enkrat. Hm, sem si rekla, verjetno je potres, nic nenavadnega za to podrocje Zemlje, brez kakrsnekoli panike, tako trezno,,razumsko sem se odlocila, da je prav, da grem ven iz stavbe in to po navadnih stopnicah, stopniscu, da pac ne smem z dvigalom ali po tekocih stopnicah. Bioa sem v 1. nadstropju, nikjer ni bilo nobene panike cutiti in tudi sama je nisem cutila, kot bi bilo vse tako zelo normalno...

Rena, ce bos kaj pri volji in se ti bo dalo kaj pokomentirati, bom vesela ;)

Ti škornji me tudi asociirajo na leva. Le da tule že obuješ škornje, kar pomeni, da obvladuješ situacijo. Pred tabo so novi projekti, sodelovanje z vodilnimi, in tukaj je tvoje znanje in vloga pomembna, saj lahko pomagaš utiriti nove poti. Samozavestna si, vidiš se v »novem sedlu« in verjameš, da lahko obvladaš vse situacije. Veš kako priti do svoje notranje moči in veš po kateri poti. Pa srečno  :D

Ja, mogoče se sedaj na poslovnem področju počutim suvereno in ne delujem s paniko, ampak trezno, prizemljeno, razumsko...
Sodelovanje z vodilnimi, ja tudi to je, novi projekti, ja tudi to je...
Dejansko imam občutek, da obvladam, fajn, naj traja :-*
Hvala Renčica :-* :-* :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #222 on: June 17, 2015, 09:40:43 AM »
Danes pa sanjala kako sem šla nekam v spodnje prostore, kjer je imela pokojna žena mojega moža čevlje, ogromno čevljev, bili so veliki, največ je bilo sandalov in to v rdeči barvi.
Čevlji so se mi zdeli res veliki, nad tem sem bila začudena, saj so bili večji kot jih je imela v resnici, pa že v resnici je imela veliko številko za žensko.
Kaj drugega se ne spomnim....

Zanimivo...spet čevlji. Angažirana si, vidiš možne rešitve situacij, ki se pojavljajo okoli tebe, drugim... Mogoče se prevečkrat daš v druge čevlje... Kaj je zadnje čase ognjenega, ustvarjalnega, energijskega, v kar se želiš podat?

Ja, seveda imam občutek, da se "moram" dati tudi v čevlje drugega, verjetno se res počutim, da se dam v njene čevlje, saj na nek način odigravam tudi njeno vlogo, se pravi vlogo mame otrokom...Kako pa naj to ignoriram? Vidim rešitve kako pomagati, kako delovati, da se bodo stvari premaknile, tukaj čutim precej ognjene energije, vendar ni sprejeta ali pač ne znam povedati bolj primerno, saj delujem zelo ognjeno...
Kot bi jih čutila, da so se zataknili v tistem obdobju bolečine zaradi izgube, jaz pa bi po ovnovsko rada, da se premaknejo naprej.
Vse to se mi je dogajalo v prejšnjem tednu.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #223 on: June 17, 2015, 10:42:25 AM »
Ja, seveda imam občutek, da se "moram" dati tudi v čevlje drugega, verjetno se res počutim, da se dam v njene čevlje, saj na nek način odigravam tudi njeno vlogo, se pravi vlogo mame otrokom...Kako pa naj to ignoriram? Vidim rešitve kako pomagati, kako delovati, da se bodo stvari premaknile, tukaj čutim precej ognjene energije, vendar ni sprejeta ali pač ne znam povedati bolj primerno, saj delujem zelo ognjeno...
Kot bi jih čutila, da so se zataknili v tistem obdobju bolečine zaradi izgube, jaz pa bi po ovnovsko rada, da se premaknejo naprej.
Vse to se mi je dogajalo v prejšnjem tednu.

Kot te čutim in berem, si angažirana tudi na splošno in ti ni vseeno za ljudi okoli tebe in dogajanja v družbi. Kako bi bilo, če bi jih pustila, da sami pridejo do rešitve, do posveta k tebi? Čeprav, ja, vem, kako težko je pustiti, gledati... In je to tudi tvoje učenja opuščanja. Pa da se ceniš. A se ceniš in ali se čutiš cenjeno v družini? Mislim, če so že "čevlji pokojne žene" tako veliki?

Mwaaa  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #224 on: June 17, 2015, 10:46:34 AM »

Hvala, Rena. Je res.
Čeprav sanje sama vidim kot res občutek nemoči, da bi dovolj dobro poskrbela za svojo hčerko, ker mi druge stvari jemljejo preveč energije in vlečejo dol. Pač to me mori zadnje mesece.
No pa saj to je to. Kako se rešiti? Kako se primerno izraziti? In planiti v boj... Ker ne bom mogla dobro poskrbeti zanjo, če ne bom primerno skrbela za sebe.

Tako je. Prvo moramo bit zadovoljni sami in poskrbet zase, potem dajemo in osrečujemo ljudi okoli sebe. Kakoooo? Hja, to je pa naše življenjsko učenje. Da najdemo in izrazimo sebe. Da smo srečni. Verjemi Pika, nikomur ni na krožniku podarjeno. Ampak nekak, nekak.... Iščemo. In če se iskreno podamo na to pot, slej ko prej najdemo pravo smer. Kaj bi ti pasalo, da se umiriš? Lahko kam greš, lahko vzameš trenutek zase, se vidiš v udeležbi na kakšni, že dolgo časa željeni dejavnosti, delavnici?  :-*