Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne

Razlaga sanj za redne člane foruma XII

<< < (41/97) > >>

Gloria82:
Par dni zapored sanjam (sicer) nič pomembnega,  fora pa je v tem, da skozi dan pride dejansko vsaj do enega dela iz sanj. Pa naj gre za pogovor, dejanje ali karkoli, pač  pa je dobesedna kopija iz sanj...kaj to pomeni? pa ne gre za tisto "DEžaVU-varianto" ampak res za odlomek iz sanj. Zjutraj recimo sem srečala po dolgem času eno osebo, o kateri se mi je ponoči sanjalo. Sem ji imela to namen povedat, pa sem si premislila - ker sme v bistvu izmenjale (v sanjah) samo enih par nepomembnih besed, in se mi res ni zdelo smiselno zdaj to njej na ulici razlagat....no, pol pa me ta oseba pokliče (čez cesto) in mi pove točno to, kar sve se pogovarjale v sanjah...
Pol včeraj sem sanjala odlomek iz službenega sestanka...tak "glupi" stavek enega od vodilnih, da bi si mislil, da res ne more bit izrečen nikjer drugje kot samo v sanjah, in glej ga zlomka - bil je povedan dobesedno  :laugh:
Sem pa pred sestankom o tem govorila s sodelavko, zdaj pa misli da sem čarovnica  :laugh:
in še in še je bilo takih for zadnje dni...kaj je to? Mene je že strah sanjati...to se mi ni nikoli dogajalo.

sanjalka:

--- Quote from: Gloria82 on June 03, 2015, 10:25:16 AM ---Par dni zapored sanjam (sicer) nič pomembnega,  fora pa je v tem, da skozi dan pride dejansko vsaj do enega dela iz sanj. Pa naj gre za pogovor, dejanje ali karkoli, pač  pa je dobesedna kopija iz sanj...kaj to pomeni? pa ne gre za tisto "DEžaVU-varianto" ampak res za odlomek iz sanj. Zjutraj recimo sem srečala po dolgem času eno osebo, o kateri se mi je ponoči sanjalo. Sem ji imela to namen povedat, pa sem si premislila - ker sme v bistvu izmenjale (v sanjah) samo enih par nepomembnih besed, in se mi res ni zdelo smiselno zdaj to njej na ulici razlagat....no, pol pa me ta oseba pokliče (čez cesto) in mi pove točno to, kar sve se pogovarjale v sanjah...
Pol včeraj sem sanjala odlomek iz službenega sestanka...tak "glupi" stavek enega od vodilnih, da bi si mislil, da res ne more bit izrečen nikjer drugje kot samo v sanjah, in glej ga zlomka - bil je povedan dobesedno  :laugh:
Sem pa pred sestankom o tem govorila s sodelavko, zdaj pa misli da sem čarovnica  :laugh:
in še in še je bilo takih for zadnje dni...kaj je to? Mene je že strah sanjati...to se mi ni nikoli dogajalo.

--- End quote ---

To se je dogajalo tudi meni, iste osebe potem čez dan, isti, prav dobesedni stavki...
Čas je relativen ;)

Gloria82:
Sanjalka, a si imela samo eno obdobje tako, al ti je ostalo? Mislim, da se ti še spet dogaja?

sanjalka:

--- Quote from: Gloria82 on June 03, 2015, 10:40:03 AM ---Sanjalka, a si imela samo eno obdobje tako, al ti je ostalo? Mislim, da se ti še spet dogaja?

--- End quote ---

Sanjam intenzivno, ampak to, da so se pojavljale potem osebe iz sanj in isti stavki, dogodki, se mi je dogajalo najbolj intenzivno v otroštvu
in tam do 30-ega leta.
Sedaj imam bolj sporočilne sanje, skozi simboliko sanj dobivam odgovore na dejansko stanje. Sanje so most med nezavednim in zavednim.
Se spomnim dogodka, ko sem sanjala, da je v pisarno vstopil moški, mi prinesel neke papirje (račune) in se predstavil, nekaj povedal.
No, zjutraj grem v službo, v pisarno vstopi moški iz sanj (videla sem ga prvič v sanjah), mi prinesel račune, se predstavil (itak sem že vedela njegovo ime :)), mi povedal zakaj jih je prinesel (itak sem že vedela), skratka vse isto kot v sanjah...
Kot dogodek nič posebnega, ampak poanta je bila v tem, da sem vse to že videla v sanjah...

Gloria82:
 :laugh: Sanjalka, pr men je blo podobno z znanko, ki sem jo srečala na cesti. Sanjalo se mi je, da sva se srečale in ona meni razlaga, kako se je ločila...pa sem ji rekla, da mi naj zdaj samo reče, da ima zdej tri leta mlajšega, povedala sem ji ime, kje živi...in vse je štimal. Nato sem ji seveda povedala, da se mi je sanjalo, da sva se srečali  in da mi je vse to povedla :laugh:
Itak da sva se smejale iz tega in razglabljale kako je to mogoče....men pa po pravici povedano sploh ni bilo več smešno.
Tisto iz sestanka se mi je zdelo ful smešno, zabavno....ko pa se ti par dni zapored zgodi neki takega, pa  ojoj  :o
Drugače jaz tudi zeloooo zelo intenzivno sanjam. Se pa mi celo dogaja, da se med sanjami (včasih) celo zavedam, da sanjam in pač sodelujem...si pa govorim (v sanjah) "hvalabogu so samo sanje"  ;D
Al pa recimo - to moram pa obvezno pogledat kaj pomenijo te sanje, ko se zbudim.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version