9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
In kakšne so bile te sanje?
Stina sem danes.
Precej jih je adijo, ja.Ampak ne samo danes ...
Jaz si v življenju naredim iz limon limonado tako, da vzamem čokolado in si jo nadrobim v kavo.
Quote from: Maja on February 18, 2015, 09:22:01 AMIn kakšne so bile te sanje?Intenzivne. No, v drugem delu, ko sem zaspala nazaj, sempa sanjala Cristiana Ronalda. WTF??
Nagajivost me daje, možu sem že zvezala dva para čevljev skupaj, zdaj bom izza vogala opazovala, kako bo zmotovilil...Razmišljam, kaj bi še ušpičila...
Quote from: Pika on February 18, 2015, 01:19:00 PMNagajivost me daje, možu sem že zvezala dva para čevljev skupaj, zdaj bom izza vogala opazovala, kako bo zmotovilil...Razmišljam, kaj bi še ušpičila...Zakaj mu nisi že ponoči tega naredila, če nisi mogla spat? Ali pa bi raje pokazala svojo kačjo notranjo moč
Quote from: sasa on February 18, 2015, 12:23:20 PMQuote from: Maja on February 18, 2015, 09:22:01 AMIn kakšne so bile te sanje?Intenzivne. No, v drugem delu, ko sem zaspala nazaj, sempa sanjala Cristiana Ronalda. WTF?? Načrtno ga nočeš sanjat, pa se ti je priklatil. Nagajivost me daje, možu sem že zvezala dva para čevljev skupaj, zdaj bom izza vogala opazovala, kako bo zmotovilil...Razmišljam, kaj bi še ušpičila...
Kar se moža tiče, sem slepec. V najboljšem primeru belouška.Ponoči se pa že od nekdaj trudim njegovo dreto nekam zavezat.