Author Topic: Olajšaj se malo. Deseti del.  (Read 90307 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Deseti del.
« Reply #285 on: February 20, 2015, 08:37:54 AM »
Hvala Tea, hvala Nena.  :-*  :-*

Totalno naspana. Zdrava. Čila.
Še faca se mi je dvignila.  :D

spalni lifting  :)

Ej, prav res.
Razmišljam, kako bi danes izkoristila dvignjen izgled.  :D
Delala bom od doma in sem lahko všeč samo našim trem žvalem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #286 on: February 20, 2015, 08:39:41 AM »
Super

Jaz pa spet z javnimi prevozi. Hehe, mi je prav zanimivo. Tokrat bus do Kranja  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #287 on: February 20, 2015, 09:25:52 AM »
Super

Jaz pa spet z javnimi prevozi. Hehe, mi je prav zanimivo. Tokrat bus do Kranja  :D

Pika, ukradla si še moj del spanja  ;), ampak naj bo, ko si glih ti. Sem se premetavala kot riba na suhem. Pa srečno pot Tea. Sama prav pogrešam, da nimamo bolj urejene "javne mobilnosti". Od nas je tako upadlo število voženj v prestolnico ali kamorkoli, da ni za govorit. Bi javni prevoz vedno bolj uporabljala, ker me  nočna vožnja preveč "hebe", da bi jo še prakticirala  ???.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #288 on: February 20, 2015, 09:33:24 AM »
Super

Jaz pa ne maram busov, mi gre zmer na bruhanje.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #289 on: February 20, 2015, 09:34:56 AM »
Super

Pika, ukradla si še moj del spanja  ;), ampak naj bo, ko si glih ti. Sem se premetavala kot riba na suhem. Pa srečno pot Tea. Sama prav pogrešam, da nimamo bolj urejene "javne mobilnosti". Od nas je tako upadlo število voženj v prestolnico ali kamorkoli, da ni za govorit. Bi javni prevoz vedno bolj uporabljala, ker me  nočna vožnja preveč "hebe", da bi jo še prakticirala  ???.

:-* :-*

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #290 on: February 20, 2015, 09:52:14 AM »
Pa jst ne vem, a je kej v zraku, ampak se mi zdi, da sem spet sitna no. Al pa so sodelavci čudni. Al pa smao en določen. Ne vem, kaj mu seka ven. Al pa men.  ???
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #291 on: February 20, 2015, 10:25:59 AM »
Pa jst ne vem, a je kej v zraku, ampak se mi zdi, da sem spet sitna no. Al pa so sodelavci čudni. Al pa smao en določen. Ne vem, kaj mu seka ven. Al pa men.  ???

Občutki so tvoji ;) Očitno ti na nekaj pritiska ;)
Drugače pa petek jeeeeeeee :P
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #292 on: February 20, 2015, 10:32:39 AM »
Ja, petek je, jeeeeej.  8)
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #293 on: February 20, 2015, 10:41:33 AM »

A ni bilo še malo prej fajn?   ;) Ma lej, težko prebavljivo, še pri 51 letih, ne pa šele prej, ampak dejstvo je, da si sami ustvarjamo odnose in okolje za učenje... In ja, grrrr, brrrrr, hrrrrr, trrrrrr  ??? >:(

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #294 on: February 20, 2015, 10:43:25 AM »

A ni bilo še malo prej fajn?   ;) Ma lej, težko prebavljivo, še pri 51 letih, ne pa šele prej, ampak dejstvo je, da si sami ustvarjamo odnose in okolje za učenje... In ja, grrrr, brrrrr, hrrrrr, trrrrrr  ??? >:(

Ma ne vem, že včeri sva se neki zapela, ker čisto NIČ ne posluša in kr neki tupi. Potem pa naredi napako, pa govori čist neki tretjega, da rabim pol ure, da poštudiram, kaj sploh je narobe, da lahko potem rešimo. Pa dobro no, a govorim steni al kaj?

In, ja, vem, sama si to ustvarjam. Pa je fajn, tiste 10min je katastrofa, pol je pa spet fajn.  :laugh:
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #295 on: February 20, 2015, 10:51:23 AM »
Ja, petek je, jeeeeej.  8)

Odlično. Dva dni bom lahko delala neovirano cel dan.  :laugh:

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #296 on: February 20, 2015, 11:13:39 AM »

Ma ne vem, že včeri sva se neki zapela, ker čisto NIČ ne posluša in kr neki tupi. Potem pa naredi napako, pa govori čist neki tretjega, da rabim pol ure, da poštudiram, kaj sploh je narobe, da lahko potem rešimo. Pa dobro no, a govorim steni al kaj?

In, ja, vem, sama si to ustvarjam. Pa je fajn, tiste 10min je katastrofa, pol je pa spet fajn.  :laugh:

Štekam ja. Opazuj svoj odziv nanj, to je tisto, kar se moraš naučit sprocesirat in zato ti vzpodbujevalci.  ;D (je rekel slepi gluhemu... ::) )

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #297 on: February 20, 2015, 11:21:19 AM »

Štekam ja. Opazuj svoj odziv nanj, to je tisto, kar se moraš naučit sprocesirat in zato ti vzpodbujevalci.  ;D (je rekel slepi gluhemu... ::) )

;D Bom, že gledam na to.  ;)
9ZK 674

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #298 on: February 20, 2015, 11:27:27 AM »
 :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #299 on: February 20, 2015, 11:28:51 AM »

Jaz pa ne maram busov, mi gre zmer na bruhanje.

Imam tudi to težavo  :-X Je pa včasih boljše, včasih slabše. Zvečer lažje prenašam kot zjutraj.