9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Mi ga mamo zakamufliranga mal doma. Tuhtam, če mamo z ročaji ga, takega, kot si zdanjega dala, imamo, samo brez ročajev za vozit.
Quote from: sanjalka on March 04, 2015, 09:48:56 AMQuote from: Pika on March 04, 2015, 09:31:24 AMIma kdo (ali ve za kakega) voziček za posodit za en teden?Na primer takega s ploščo na kolesih in dvižnim ročajem. Zložljiv.Potrebujem za prepeljati robo iz avta v dvorano. Se pravi naložiti gor vse škatle in material.Moram ga pa spraviti v prtljažnik avtomobila.Hvala za namig!Bom vprasala, ce je na razpolago.Kdaj tocno ga rabis?O super, hvala, Sanjalka! Odpotujem 18.3. Torej bi voziček rabila nekaj dni prej.Veklikost naj bi bila nekje do 80cm dolžine. Se mi zdi.
Quote from: Pika on March 04, 2015, 09:31:24 AMIma kdo (ali ve za kakega) voziček za posodit za en teden?Na primer takega s ploščo na kolesih in dvižnim ročajem. Zložljiv.Potrebujem za prepeljati robo iz avta v dvorano. Se pravi naložiti gor vse škatle in material.Moram ga pa spraviti v prtljažnik avtomobila.Hvala za namig!Bom vprasala, ce je na razpolago.Kdaj tocno ga rabis?
Ima kdo (ali ve za kakega) voziček za posodit za en teden?Na primer takega s ploščo na kolesih in dvižnim ročajem. Zložljiv.Potrebujem za prepeljati robo iz avta v dvorano. Se pravi naložiti gor vse škatle in material.Moram ga pa spraviti v prtljažnik avtomobila.Hvala za namig!
Quote from: Pika on March 04, 2015, 10:21:25 AMQuote from: sanjalka on March 04, 2015, 09:48:56 AMQuote from: Pika on March 04, 2015, 09:31:24 AMIma kdo (ali ve za kakega) voziček za posodit za en teden?Na primer takega s ploščo na kolesih in dvižnim ročajem. Zložljiv.Potrebujem za prepeljati robo iz avta v dvorano. Se pravi naložiti gor vse škatle in material.Moram ga pa spraviti v prtljažnik avtomobila.Hvala za namig!Bom vprasala, ce je na razpolago.Kdaj tocno ga rabis?O super, hvala, Sanjalka! Odpotujem 18.3. Torej bi voziček rabila nekaj dni prej.Veklikost naj bi bila nekje do 80cm dolžine. Se mi zdi.Rabim točen dan kdaj ga boš rabila, ker je takrat ravno ena montaža na sporedu in moram vprašati, če bo prost.
Ti spotocim jutri.
Žarek! Kje si pa ti svetil toliko časa?