Author Topic: Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 55259 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #420 on: July 19, 2015, 08:01:39 PM »
No ja, eno leto boš pa že obrnila okrog. Kaj lahko narediš, da delo dobro teče?  :-* :-* :-*

Zelo pomembna stvar bo logistika. Izboljšati, poenostaviti si.
Druga stvar dobro zdravje. Sem imela težave maja/junija in moram pazit.
Tretja stvar dobri odnosi. Ampak ti žal niso odvisni samo od mene in so se hudo zapletli pred koncem semestra.
V grobem je to to. Logistika bo zahtevala precejšnje spremembe in reorganizacijo lajfa in me zato najbolj skrbi.

:-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #421 on: July 19, 2015, 08:08:15 PM »
No ja, eno leto boš pa že obrnila okrog. Kaj lahko narediš, da delo dobro teče?  :-* :-* :-*

Zelo pomembna stvar bo logistika. Izboljšati, poenostaviti si.
Druga stvar dobro zdravje. Sem imela težave maja/junija in moram pazit.
Tretja stvar dobri odnosi. Ampak ti žal niso odvisni samo od mene in so se hudo zapletli pred koncem semestra.
V grobem je to to. Logistika bo zahtevala precejšnje spremembe in reorganizacijo lajfa in me zato najbolj skrbi.

:-*

Naj te ne skrbi... Prej si vprašala, če boš napredovala. Evoila, spoznala boš, kako se lahko organizira, načrtuje...pa to je komaj en od vidikov napredovanja...še več jih bo. Mogoče še kakšna podpora NLP coacha  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #422 on: July 20, 2015, 01:35:52 PM »
Rena, hvala ti.  :-*
Prejle sem imela sestanek z nadrejeno in je zelo za sodelovanje z drugimi, ni razmišljala niti sekundo.
Tako da ta teden imamo, če bodo drugi utegnili, že skupni sestanek.

Zaenkrat se odvija pozitivno in lahkotno...
 :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #423 on: July 21, 2015, 08:10:05 AM »
Ne morem verjeti, ta drugi so zakomplicirali.  :o

Iz maila ven sem dobila občutek, kot da so se prestrašili projekta.  :blank:
« Last Edit: July 21, 2015, 08:42:47 AM by Pika »

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #424 on: July 21, 2015, 09:00:19 AM »

A ti "tanovi"? Ja sej pri njih se začne Stolp...potem pa Svet in Sonce... Ti kar mirno. Je pa odnos glede sodelovanja Hudič...zato tu vidim bolj skušnjave in zapeljevanje, zato pač njihove obljube jemlji na pisno. Vse bo ok. Ti kar go with the flow, šiht maš, uno tadrugo pa bo tako, kot Vesolje ve, da je zate najbolj prav.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #425 on: July 21, 2015, 09:06:21 AM »

A ti "tanovi"? Ja sej pri njih se začne Stolp...potem pa Svet in Sonce... Ti kar mirno. Je pa odnos glede sodelovanja Hudič...zato tu vidim bolj skušnjave in zapeljevanje, zato pač njihove obljube jemlji na pisno. Vse bo ok. Ti kar go with the flow, šiht maš, uno tadrugo pa bo tako, kot Vesolje ve, da je zate najbolj prav.

Hvala, Rena.
Mah zdajle se trapasto počutim. Sami predlagajo sodelovanje in prosijo za sestanek, jaz grem navdušena k dekanji, se takoj strinja,  se pogovarjava celo večnost, veselo in pomirjeno omenim sestanek drugim, potem pa oni po svojem notranjem sestanku zakomplicirajo.  :blank:
Sem sicer poslala takoj mail nazaj in vztrajala pri sestanku, ker se mi zdi pa neodgovorno tkole se šponat.  :(

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #426 on: July 21, 2015, 09:10:21 AM »
Mah zdajle se trapasto počutim. Sami predlagajo sodelovanje in prosijo za sestanek, jaz grem navdušena k dekanji, se takoj strinja,  se pogovarjava celo večnost, veselo in pomirjeno omenim sestanek drugim, potem pa oni po svojem notranjem sestanku zakomplicirajo.  :blank:
Sem sicer poslala takoj mail nazaj in vztrajala pri sestanku, ker se mi zdi pa neodgovorno tkole se šponat.  :(

Lej, nič hudega. Učenje, učenje. Mogoče razmisliš, da pri pogovorih z njimi prvo neko pismo o nameri ali kaj takega spišete, šele nato si boš ti začela preurejat svoje življenje in delat organizacijo ter obveščanje dosedanjih...bla bla bla...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #427 on: July 21, 2015, 09:33:15 AM »
Hvala, Rena.
Sem kar malo presenečena, da so tadrugi tako neambiciozni mečkači.  :blank:

Reorganizacija lajfa nima veze s tem sodelovanjem. Dvojno delo bo v vsakem primeru.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #428 on: July 21, 2015, 09:38:58 AM »
Hvala, Rena.

Reorganizacija lajfa nima veze s tem sodelovanjem. Dvojno delo bo v vsakem primeru.

No, čas boš le morala temu primerno zastavit, kajne. A to ni preurejanje... No, jz še vedno ne pazim dovolj na vsako besedo, ampak kar pogovorno pišem  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #429 on: July 21, 2015, 10:42:12 AM »
Hvala, Rena.

No, čas boš le morala temu primerno zastavit, kajne. A to ni preurejanje... No, jz še vedno ne pazim dovolj na vsako besedo, ampak kar pogovorno pišem  :D

Sej se razumemo.  ;)

Zdi se ki, da mečkanje tadrugih temelji na zamerah iz preteklosti.
Pa malo preveč slovensko razmišljajo...  :blank:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #430 on: July 22, 2015, 09:33:41 AM »
Karte, moje prijateljice.  :-* Spet bi en odgovor jaz.
Kam vodi en odnos z eno moško osebo? V kaj? Se da pogledati bolj dolgoročno-eno leto?
Moram še kaj posebnega vedeti zase glede tega odnosa?
Hvala!

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #431 on: July 22, 2015, 05:09:33 PM »
Drage in dragi moji, lahko prosim za en hiter vpogled? Sem na sredini moje pogodbe za pisanje knjige in se sprasujem (kot vedno, prevec): bo to sodelovanje obrodilo sadove za mojo nadaljnjo kariero? In se bo knjiga prijela, bom lahko na podlagi tega dobila kaksno novo ponudbo za delo? Bo financno prineslo veliko?

Vnaprej hvala in vroc soncen pozdrav iz Spanije!  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #432 on: July 23, 2015, 04:38:33 PM »
Karte, moje prijateljice.  :-* Spet bi en odgovor jaz.
Kam vodi en odnos z eno moško osebo? V kaj? Se da pogledati bolj dolgoročno-eno leto?
Moram še kaj posebnega vedeti zase glede tega odnosa?
Hvala!

Ta oseba je pozitivna, ustvarjalna, stabilna, je kar nekaj dala skozi v življenju in sedaj ve, kaj želi, kam gre. Zrela oseba. Pot, ki se vama kaže, je v številu dve (dva novcev in dva palic). Kot sledi iz interpretacije, bo treba balansirat med družino, službo oz. poslom in osebnimi zadevami. Tudi dvojka palic mi kaže, da bo treba iz sigurnega položaja doma in varnega zavetja - na pot. Kam? To bo pa odvisno od odločitev, interesov, želje, volje...

Kaj posebnega vedet? Ne morem da verjamam, tudi dvojka palic. Torej še enkrat: definirati prioritete, izkristalizirati svojo pot, biti pogumen, kar je potrebno, če se podaš na pot novega. Svet nudi veliko, vendar je treba imet zaupanje in stopiti na novo pot.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #433 on: July 23, 2015, 04:51:23 PM »
Drage in dragi moji, lahko prosim za en hiter vpogled? Sem na sredini moje pogodbe za pisanje knjige in se sprasujem (kot vedno, prevec): bo to sodelovanje obrodilo sadove za mojo nadaljnjo kariero? In se bo knjiga prijela, bom lahko na podlagi tega dobila kaksno novo ponudbo za delo? Bo financno prineslo veliko?

Sodelovanje bo obrodilo sadove. Da pa se bo knjiga prijela, moraš malo bolj zaupat vase. Samo ti si tista, ki zmore in verjame v svojo knjigo, v svojega "otroka". Ti si tista, ki imaš v rokah vse niti, ne smeš se počutit, kot da si odvisna od drugih in čakat na poteze drugih. Vzami stvari v svoje roke, neka pot se vedno najde. Ponudba za delo bo, če boš našla svojo notranjo moč, predstavila svoje sposobnosti (Svečenica oz. Maginja), če boš samovestna ipd...Finance - so vse možnosti in podlage za to, ti samo - go  ;D :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #434 on: July 23, 2015, 08:10:19 PM »

Sodelovanje bo obrodilo sadove. Da pa se bo knjiga prijela, moraš malo bolj zaupat vase. Samo ti si tista, ki zmore in verjame v svojo knjigo, v svojega "otroka". Ti si tista, ki imaš v rokah vse niti, ne smeš se počutit, kot da si odvisna od drugih in čakat na poteze drugih. Vzami stvari v svoje roke, neka pot se vedno najde. Ponudba za delo bo, če boš našla svojo notranjo moč, predstavila svoje sposobnosti (Svečenica oz. Maginja), če boš samovestna ipd...Finance - so vse možnosti in podlage za to, ti samo - go  ;D :-*

Draga Rena, hvala ti za vpogled! Dvome mam ker pisem s se dvema profesorjema in je njun del ok, ni pa izjemen. Ker delo prinasa ugled usem trem gkrati,me je oz. Me malo skrbi, kako se bo moj del prijel.