Author Topic: Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 55272 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Re: Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #405 on: July 16, 2015, 10:20:52 AM »
V temle sklopu se mi pa zdi, da nekaj postov manjka. Iskala sem tistega, kjer mi je Žarek napovedal, da se mi bo dopust kar dobro odvil; Žarek, res si mi dobro napovedal, čeprav nisem ravno verjela tvojemu zapisu  ;)

op: nov del, XXI bo treba odpreti.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #406 on: July 16, 2015, 10:22:08 AM »
Cvetka, mislim, da ti je odgovoril v temi Žarkove karte.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #407 on: July 16, 2015, 10:23:09 AM »
Hvala Saša, res je  :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #408 on: July 16, 2015, 06:15:06 PM »
Takole bi vprašala... tole moje na faksu. Zanima me, ali me Prosojnine v naslednjem semestru še vidijo tam. In če me, v kakšni vlogi.
Hvala!  :-*

U madona...po moje slike povedo vse. Prav ne rabim komentirat po moje. Na tem faksu vidim kot da (lahko) imaš veliko vlogo. Oglej si jih:

Prvo vprašanje: http://www.shadowscapes.com/Tarot/cards.php?suit=0&card=20
Drugo vprašanje:
http://www.shadowscapes.com/Tarot/cards.php?suit=0&card=1
in
http://www.shadowscapes.com/Tarot/cards.php?suit=0&card=2

Tole se pa očitno res odvija v to smer.  :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #409 on: July 16, 2015, 06:42:32 PM »

;D :D :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #410 on: July 16, 2015, 07:48:25 PM »

;D :D :-*

Rena, a lahko Prosojnine (kako mi je všeč to ime  :D 8)) še povprašaš, kako bodo eni in drugi prebavljali moje delo na obeh "frontah"? Bom uspela vzpostaviti sodelovanje med obema? Bom delala v miru ali me bodo "raztrgali na pol"?

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #411 on: July 16, 2015, 08:10:28 PM »
Dobiš. Prosojen odgovor  ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #412 on: July 16, 2015, 08:25:05 PM »
Dobiš. Prosojen odgovor  ;)

Hvala, Rena, že vnaprej!  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #413 on: July 17, 2015, 06:04:52 PM »

Rena, a lahko Prosojnine (kako mi je všeč to ime  :D 8)) še povprašaš, kako bodo eni in drugi prebavljali moje delo na obeh "frontah"? Bom uspela vzpostaviti sodelovanje med obema? Bom delala v miru ali me bodo "raztrgali na pol"?

Dosedanji delodajalec bo moral iz svoje gotovosti in prepričanosti, da je s teboj osvojil svojo zmago in da si samoumevna. Zato bo to pri njemu sprožilo kar nekaj merjenj stališč in moči, vendar se bo sprijaznil, sprejel, da se delo deli.

"Tanovi" je poln začetne energije, kipi od ustvarjalnosti, pri njem se še vse pretresa, trenutno izgleda vse dokaj stihijsko. Zato niti ne vem, če se sploh zaveda ali če že sploh razmišlja o tvojem delu na obeh frontah.

Glede sodelovanja bodo sprva kot užaljena, trmasta deca. Prvi se bo čutil, da mu ni čisto po furmi, drugi se ti bo laskal in prilizoval, te skušal malo pripeljati naokoli na lep način, navezati nase s čustvenimi ali drugimi vezmi. Se pa bo kasneje "otrok sodelovanja" razvil in bo podprt s pozitivnimi energijami. Lahko boš delala na miru, v harmoniji.

Karte, ki te bodo kot ponavadi zanimale:   - dosedanji: Šestica palic, sedmica palic, šestica novcev,
                                                            - novi: Stolp, Svet, Sonce,
                                                            -  ti vmes: Osmica palic (harmonija),
                                                            - sodelovanje: prvi Pet mečev, drugi Hudič, iz obojega pa se izcimi Paž mečev. 

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #414 on: July 17, 2015, 06:49:40 PM »
Draga Rena, hvala!  :-* :-*
Komentarji so pod vsakim odgovorom, GLASNI.

Dosedanji delodajalec bo moral iz svoje gotovosti in prepričanosti, da je s teboj osvojil svojo zmago in da si samoumevna. Zato bo to pri njemu sprožilo kar nekaj merjenj stališč in moči, vendar se bo sprijaznil, sprejel, da se delo deli.

JA, GRE ZA "KONKURENČNI" FAKULTETI. SICER SE JE NADREJENA, KO SEM PRVIČ OMENJALA MOJE DELO TAM, STRINJALA. KASNEJE, NA ZADNJEM SESTANKU, JE BILA MALO DRUGAČNE VOLJE, AMPAK SEM VSE SKUPAJ BOLJ PRIPISOVALA NEGODOVANJU NAD MOJO POGOSTO ODSOTNOSTJO ZARADI ZDRAVSTVENIH TEŽAV IN JE BILA GENERALNO SLABE VOLJE.
VEM PA, DA NOČE, DA SE "VSEBINE" OD TU PRENAŠAJO TJA, KAR JE RAZUMLJIVO.

"Tanovi" je poln začetne energije, kipi od ustvarjalnosti, pri njem se še vse pretresa, trenutno izgleda vse dokaj stihijsko. Zato niti ne vem, če se sploh zaveda ali če že sploh razmišlja o tvojem delu na obeh frontah.

TANOVI ITAK VE, TAKO DA MU JE "VSE JASNO". ŽELIJO SI SODELOVANJA S PRVIMI. JE PA VSE V LUFTU, JA. MALO NA HOJLADRIJA VSE FUNKCIONIRA TAM IN KAR MALO SEM BILA PRESENEČENA NAD KAOSOM. SPROTI SE STVARI PRILAGAJAJO, UREJAJO, SPREMINJAJO... JA, ZAČETNA ENERGIJA SE NAJBRŽ KAŽE V TEM, DA ŽELIJO IZVAJATI PROJEKTE, KI SEM JIH V BISTVU JAZ (KOT PRVA) PRINESLA K PRVIM. IN BI ONI ZDAJ TUDI.
ZATO BI BILO FAJN SODELOVATI.

Glede sodelovanja bodo sprva kot užaljena, trmasta deca. Prvi se bo čutil, da mu ni čisto po furmi, drugi se ti bo laskal in prilizoval, te skušal malo pripeljati naokoli na lep način, navezati nase s čustvenimi ali drugimi vezmi. Se pa bo kasneje "otrok sodelovanja" razvil in bo podprt s pozitivnimi energijami. Lahko boš delala na miru, v harmoniji.

SUPER, SE BOM OSREDOTOČILA NA REZULTAT - POZITIVNEGA OTROKA.
KAR NEKAJ LJUDI BO VPETIH IN TEŽKO BO VERJETNO VSE ZBALANSIRATI, VELIKO SE BO TREBA PRILAGAJATI ŽE SAMO ZNOTRAJ PRVIH.

PA TUDI TO ME VESELI, DA BOM JAZ DELALA V MIRU IN HARMONIJI. OZ. OSMICA PALIC JE NEKA KREATIVNOST, TUDI PRECEJ ENERGIJE, JE TAKO?

Karte, ki te bodo kot ponavadi zanimale:   - dosedanji: Šestica palic, sedmica palic, šestica novcev,
                                                            - novi: Stolp, Svet, Sonce,
                                                            -  ti vmes: Osmica palic (harmonija),
                                                            - sodelovanje: prvi Pet mečev, drugi Hudič, iz obojega pa se izcimi Paž mečev.

UF, SODELOVANJE IZ KART REZ IZGLEDA EN PREPIR IN METANJE POLEN POD NOGE.
PAŽ MEČEV JE PA TUDI NEKAKO NEZREL, A NI? KER REZULTAT VSEKAKOR NE BI ŽELELA, DA BI BIL NAIVEN

Rena, hvala! Torej iz tega lahko potegnem, da po začetnih "bojih" sodelovanje (najverjetneje) BO.
Če boš pa mogoče še kaj Prosevala, bi te pa še vprašala, ali bo vse skupaj na dolgi rok zame koristno oz. kaj mi bo delo na obeh koncih prineslo na dolgi rok. Bo to moj napredek? Ali bom pobegnila z "bojišča"?  :D
Kako bom pa sploh kos delu na obeh koncih?
Hvala ti stokrat!  :-* :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #415 on: July 17, 2015, 09:03:55 PM »
Oki Pika, bom. Nocoj ne, ker nisem večerna, jutri se bom cel dan hladila na jezeru...po pa čim prej.  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #416 on: July 17, 2015, 09:30:22 PM »
Hvala, Rena. Sploh ni panike. Nisem si mogla pomagat, da ne bi postavila še teh vprašanj.  ::)
Uživaj v jezeru!  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #417 on: July 19, 2015, 12:18:47 PM »
PAŽ MEČEV JE PA TUDI NEKAKO NEZREL, A NI? KER REZULTAT VSEKAKOR NE BI ŽELELA, DA BI BIL NAIVEN

Paž mečev je še najmanj naiven od "tamladih", saj so njegov simbol vendarle meči - um. Je pa sodelovanje vendarle na začetku, in ti si tista, ki boš držala niti v rokah ter kreirala sodelovanje. Ali vidiš, na slikci, kako skrbno paž čuva mladega labodka - otroka in kako druge ptice lebdijo okrog njega in ga čuvajo? Vsekakor pazi, da te "tanovi" ne bodo želeli pridobit na sladke obljube in lepe besede. Energije so naklonjene, ti imaš pa v rokah škarje in platno.

ali bo vse skupaj na dolgi rok zame koristno oz. kaj mi bo delo na obeh koncih prineslo na dolgi rok. Bo to moj napredek? Ali bom pobegnila z "bojišča"?  :D

Osmica palic je energija, saj palice so same po sebi energija, ogenj. Pomenijo tudi premikanje, potovanje, ampak na harmoničen način. Vse gladko polzijo skozi zrak, ne zatikajo se ali prepletajo, ovirajo...

Na dolgi rok, vsekakor ne bo enostavno. Dvojno delo je le dvojno delo. V bistvo bi ti morala sebe vprašat, kako boš kos delu na obeh koncih. Kaj pa čutiš? Se želiš pozitivno odločit za, ker te oboji prosijo? Ker te sicer mika, da bi bila pri obeh projektih? In če se res res poglobiš vase, če zapišeš na papir čas, ki ga boš tedensko posvečala enim in drugim, ali to resnično zmoreš? Čutiš neomajno moč in odločnost? Direkt odgovora na vprašanje Če boš pobegnila z "bojišča" ne bom odgovorila, ker ne napovedujem izidov. Vidim samo, da ne veš, kako bi se odločila. Ampak odločitve seveda ne moreš odlagat, morala se boš z njo soočit, pri tem pa izhajat iz sebe. Naj ti samo nakažem, da to, če bo to tvoj napredek, odgovarja karta Moč. Ali zmoreš torej ukrotiti "leva"? It`s up to you

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #418 on: July 19, 2015, 01:25:59 PM »

Paž mečev je še najmanj naiven od "tamladih", saj so njegov simbol vendarle meči - um. Je pa sodelovanje vendarle na začetku, in ti si tista, ki boš držala niti v rokah ter kreirala sodelovanje. Ali vidiš, na slikci, kako skrbno paž čuva mladega labodka - otroka in kako druge ptice lebdijo okrog njega in ga čuvajo? Vsekakor pazi, da te "tanovi" ne bodo želeli pridobit na sladke obljube in lepe besede. Energije so naklonjene, ti imaš pa v rokah škarje in platno.

ali bo vse skupaj na dolgi rok zame koristno oz. kaj mi bo delo na obeh koncih prineslo na dolgi rok. Bo to moj napredek? Ali bom pobegnila z "bojišča"?  :D

Osmica palic je energija, saj palice so same po sebi energija, ogenj. Pomenijo tudi premikanje, potovanje, ampak na harmoničen način. Vse gladko polzijo skozi zrak, ne zatikajo se ali prepletajo, ovirajo...

Na dolgi rok, vsekakor ne bo enostavno. Dvojno delo je le dvojno delo. V bistvo bi ti morala sebe vprašat, kako boš kos delu na obeh koncih. Kaj pa čutiš? Se želiš pozitivno odločit za, ker te oboji prosijo? Ker te sicer mika, da bi bila pri obeh projektih? In če se res res poglobiš vase, če zapišeš na papir čas, ki ga boš tedensko posvečala enim in drugim, ali to resnično zmoreš? Čutiš neomajno moč in odločnost? Direkt odgovora na vprašanje Če boš pobegnila z "bojišča" ne bom odgovorila, ker ne napovedujem izidov. Vidim samo, da ne veš, kako bi se odločila. Ampak odločitve seveda ne moreš odlagat, morala se boš z njo soočit, pri tem pa izhajat iz sebe. Naj ti samo nakažem, da to, če bo to tvoj napredek, odgovarja karta Moč. Ali zmoreš torej ukrotiti "leva"? It`s up to you

Hvala, Rena.  :-*
No saj to vprašanje sem si tudi postavila. Ali bom kos delu na obeh koncih.
Ne, nima veze moja odločitev s tem, da me oboji "prosijo". Lahko bi mirno rekla "ne". Odločila sem se pa že (oz. najbrž tukaj govoriš o prihodnosti...). In sicer, da bom oboje delala, vsaj zaenkrat. To se lahko zdaj spremeni le v primeru, da me eden od obojih (verjetneje prvi) skensla iz kakršnegakoli razloga.
Pri drugem gre tako ali tako za enoletno nadomeščanje. Kolegica gre na porodniško. Vendar si s tem odprem vrata, možnosti. V našem poklicu je izjemno težko preživeti, že od nekdaj, ne samo zdaj, ko je povsod težko. Ne vem, če nas je 5% vseh, ki še guramo in še manj nas je tistih, ki od tega tudi vsaj posredno živimo.
Tole je zame darilo nebes.
Ja, skrbi me preobremenjenost, poleg vsega imam še svoje lastne projekte, te bom verjetno zmanjšala na minimum, že itak sem jih.
Pa še logistiko imam slabo. In nisem na višku moči, se vlečem ven iz izgorelosti, prihajam pa k sebi.
Ampak s tem delom bom končno finančno prišla na konja.
Pričakujem, da znam priti v položaj, ko se bom morala odločiti.
Karte Moči sem pa zelo vesela.
Hvala ti, Rena!  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #419 on: July 19, 2015, 05:54:56 PM »
No ja, eno leto boš pa že obrnila okrog. Kaj lahko narediš, da delo dobro teče?  :-* :-* :-*