PAŽ MEČEV JE PA TUDI NEKAKO NEZREL, A NI? KER REZULTAT VSEKAKOR NE BI ŽELELA, DA BI BIL NAIVEN
Paž mečev je še najmanj naiven od "tamladih", saj so njegov simbol vendarle meči - um. Je pa sodelovanje vendarle na začetku, in ti si tista, ki boš držala niti v rokah ter kreirala sodelovanje. Ali vidiš, na slikci, kako skrbno paž čuva mladega labodka - otroka in kako druge ptice lebdijo okrog njega in ga čuvajo? Vsekakor pazi, da te "tanovi" ne bodo želeli pridobit na sladke obljube in lepe besede. Energije so naklonjene, ti imaš pa v rokah škarje in platno.
ali bo vse skupaj na dolgi rok zame koristno oz. kaj mi bo delo na obeh koncih prineslo na dolgi rok. Bo to moj napredek? Ali bom pobegnila z "bojišča"? 
Kako bom pa sploh kos delu na obeh koncih?
Osmica palic je energija, saj palice so same po sebi energija, ogenj. Pomenijo tudi premikanje, potovanje, ampak na harmoničen način. Vse gladko polzijo skozi zrak, ne zatikajo se ali prepletajo, ovirajo...
Na dolgi rok, vsekakor ne bo enostavno. Dvojno delo je le dvojno delo. V bistvo bi ti morala sebe vprašat, kako boš kos delu na obeh koncih. Kaj pa čutiš? Se želiš pozitivno odločit za, ker te oboji prosijo? Ker te sicer mika, da bi bila pri obeh projektih? In če se res res poglobiš vase, če zapišeš na papir čas, ki ga boš tedensko posvečala enim in drugim, ali to resnično zmoreš? Čutiš neomajno moč in odločnost? Direkt odgovora na vprašanje Če boš pobegnila z "bojišča" ne bom odgovorila, ker ne napovedujem izidov. Vidim samo, da ne veš, kako bi se odločila. Ampak odločitve seveda ne moreš odlagat, morala se boš z njo soočit, pri tem pa izhajat iz sebe. Naj ti samo nakažem, da to, če bo to tvoj napredek, odgovarja karta Moč. Ali zmoreš torej ukrotiti "leva"? It`s up to you
Hvala, Rena.

No saj to vprašanje sem si tudi postavila. Ali bom kos delu na obeh koncih.
Ne, nima veze moja odločitev s tem, da me oboji "prosijo". Lahko bi mirno rekla "ne". Odločila sem se pa že (oz. najbrž tukaj govoriš o prihodnosti...). In sicer, da bom oboje delala, vsaj zaenkrat. To se lahko zdaj spremeni le v primeru, da me eden od obojih (verjetneje prvi) skensla iz kakršnegakoli razloga.
Pri drugem gre tako ali tako za enoletno nadomeščanje. Kolegica gre na porodniško. Vendar si s tem odprem vrata, možnosti. V našem poklicu je izjemno težko preživeti, že od nekdaj, ne samo zdaj, ko je povsod težko. Ne vem, če nas je 5% vseh, ki še guramo in še manj nas je tistih, ki od tega tudi vsaj posredno živimo.
Tole je zame darilo nebes.
Ja, skrbi me preobremenjenost, poleg vsega imam še svoje lastne projekte, te bom verjetno zmanjšala na minimum, že itak sem jih.
Pa še logistiko imam slabo. In nisem na višku moči, se vlečem ven iz izgorelosti, prihajam pa k sebi.
Ampak s tem delom bom končno finančno prišla na konja.
Pričakujem, da znam priti v položaj, ko se bom morala odločiti.
Karte Moči sem pa zelo vesela.
Hvala ti, Rena!