Author Topic: Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 55247 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #435 on: July 23, 2015, 10:06:48 PM »

Draga Rena, hvala ti za vpogled! Dvome mam ker pisem s se dvema profesorjema in je njun del ok, ni pa izjemen. Ker delo prinasa ugled usem trem gkrati,me je oz. Me malo skrbi, kako se bo moj del prijel.

No, za nadaljno kariero je bila prav zmagovalna karta, si na konju in nosiš lovorjev venec  :D. Razumem pa sedaj bolje, zakaj je glede vprašanja, če se bo knjiga prijela, padla karta osem mečev, kjer kao, da imaš zavezane oči in zvezane roke. Ja seveda, zato, ker si odvisna tudi od sodelovanja z drugimi. Poanta te karte pa je, da čeprav zvezane roke, so noge še vedno fraj. Zato, rešitev se vedno najde. Lahko dobiš tudi ponudbo za delo, vendar moraš znat odkrit in pokazat svoje lastnosti - Maginja. To je ženska velikih sposobnosti, globine, modrosti...ima, da ti uspe. Za zaključek oz. denarno energijo pa še karta plodnosti. Ej, pa svet je tvoj, samo ne boj se ga in ne dvomi  :-*

(em, knjiga s katerega področja?  ;D)

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #436 on: July 23, 2015, 10:14:03 PM »

Draga Rena, hvala ti za vpogled! Dvome mam ker pisem s se dvema profesorjema in je njun del ok, ni pa izjemen. Ker delo prinasa ugled usem trem gkrati,me je oz. Me malo skrbi, kako se bo moj del prijel.

No, za nadaljno kariero je bila prav zmagovalna karta, si na konju in nosiš lovorjev venec  :D. Razumem pa sedaj bolje, zakaj je glede vprašanja, če se bo knjiga prijela, padla karta osem mečev, kjer kao, da imaš zavezane oči in zvezane roke. Ja seveda, zato, ker si odvisna tudi od sodelovanja z drugimi. Poanta te karte pa je, da čeprav zvezane roke, so noge še vedno fraj. Zato, rešitev se vedno najde. Lahko dobiš tudi ponudbo za delo, vendar moraš znat odkrit in pokazat svoje lastnosti - Maginja. To je ženska velikih sposobnosti, globine, modrosti...ima, da ti uspe. Za zaključek oz. denarno energijo pa še karta plodnosti. Ej, pa svet je tvoj, samo ne boj se ga in ne dvomi  :-*

(em, knjiga s katerega področja?  ;D)

Ti si tak en natancn soncek. :) primerjalno pravo (US-Evropa), za usazga normalnga smrt, men pa tko fino.  ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #437 on: July 23, 2015, 10:22:01 PM »
Natančn sonček?  8)

A praviš, da je primerjalno pravo pesmica? No ja, če tako praviš ... ;D

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #438 on: July 23, 2015, 10:33:06 PM »
Natančn sonček?  8)

A praviš, da je primerjalno pravo pesmica? No ja, če tako praviš ... ;D

Haha nene, ni, sam je tko fino razglablat, tuhtat pa pametvat...  ;D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #439 on: July 23, 2015, 10:39:14 PM »

Tk kot jz o kartah :D. Mi je tk fajn, ker ima karta več pomenov in šele po nadaljni razlagi povežem, v katero smer točno "pes taco moli"

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #440 on: July 23, 2015, 10:54:28 PM »

Tk kot jz o kartah :D. Mi je tk fajn, ker ima karta več pomenov in šele po nadaljni razlagi povežem, v katero smer točno "pes taco moli"

E tko, jes pa isto pocnem k vec manjsih raziskav preberem in iz njih vecjo sliko sestavm  :laugh: no sej mogoce si pa sistema nista tko razlicna, sam drugo podrocje

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #441 on: July 24, 2015, 03:31:11 AM »
Tule je pa že čas za enaindvajseti del.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #442 on: July 24, 2015, 06:48:49 AM »
E tko, jes pa isto pocnem k vec manjsih raziskav preberem in iz njih vecjo sliko sestavm  :laugh: no sej mogoce si pa sistema nista tko razlicna, sam drugo podrocje

Se strinjam. No ekola, tudi jaz grem v smeri raziskovanja in povezovanja, v svoji smeri. Je pa vsekakor to bolj raziskovanje v "megli", ker materialnih dokazov (še) ni  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #443 on: July 24, 2015, 08:17:17 AM »
Karte, moje prijateljice.  :-* Spet bi en odgovor jaz.
Kam vodi en odnos z eno moško osebo? V kaj? Se da pogledati bolj dolgoročno-eno leto?
Moram še kaj posebnega vedeti zase glede tega odnosa?
Hvala!

Ta oseba je pozitivna, ustvarjalna, stabilna, je kar nekaj dala skozi v življenju in sedaj ve, kaj želi, kam gre. Zrela oseba. Pot, ki se vama kaže, je v številu dve (dva novcev in dva palic). Kot sledi iz interpretacije, bo treba balansirat med družino, službo oz. poslom in osebnimi zadevami. Tudi dvojka palic mi kaže, da bo treba iz sigurnega položaja doma in varnega zavetja - na pot. Kam? To bo pa odvisno od odločitev, interesov, želje, volje...

Kaj posebnega vedet? Ne morem da verjamam, tudi dvojka palic. Torej še enkrat: definirati prioritete, izkristalizirati svojo pot, biti pogumen, kar je potrebno, če se podaš na pot novega. Svet nudi veliko, vendar je treba imet zaupanje in stopiti na novo pot.  :-*

Rena, najlepša hvala!
Same dvojke, torej. Iskanje ravnovesja in možnosti za "voziti slalom" nekje vmes.
Odločitve...
Zanimiva se mi zdi informacija o zrelosti in stabilnosti osebe.
Hvala ti!  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #444 on: July 24, 2015, 08:27:40 AM »

Rena, najlepša hvala!
Same dvojke, torej. Iskanje ravnovesja in možnosti za "voziti slalom" nekje vmes.
Odločitve...

Zrela oseba sem napisala zato, ker je "Kralj". In to palic. Kar ti verjetno bolj paše, kot kakšen meč (um), novec (materialno). Čeprav, hmm, bohvekajnam ženskam včasih najbolj paše, odvisno seveda od celega "kompleta". Se pravi kot Kralj palic - energija, ustvarjalnost, motivira ljudi, spelje svoje ideje, vztraja do konca oz. cilja, je visionarski, ima rad izzive. Kot tak je tudi opora in stabilnost, da motivira ljudi do cilja.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #445 on: July 24, 2015, 09:18:46 AM »

Rena, najlepša hvala!
Odločitve...

Zrela oseba sem napisala zato, ker je "Kralj". In to palic. Kar ti verjetno bolj paše, kot kakšen meč (um), novec (materialno). Čeprav, hmm, bohvekajnam ženskam včasih najbolj paše, odvisno seveda od celega "kompleta". Se pravi kot Kralj palic - energija, ustvarjalnost, motivira ljudi, spelje svoje ideje, vztraja do konca oz. cilja, je visionarski, ima rad izzive. Kot tak je tudi opora in stabilnost, da motivira ljudi do cilja.

Vse to je res.
Sem šla še malo študirat pomene vseh treh kart, se pravi kralja palic, dvojici novcev in palic.
Ni slabo in tudi zelo na mestu.
A sem se tudi jaz pokazala v tej postavitvi ali si gledala samo njega, ki je Kralj palic? Dvojke veljajo za obe strani, predvidevam...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #446 on: July 24, 2015, 09:37:29 AM »

Vse to je res.
Sem šla še malo študirat pomene vseh treh kart, se pravi kralja palic, dvojici novcev in palic.
A sem se tudi jaz pokazala v tej postavitvi ali si gledala samo njega, ki je Kralj palic? Dvojke veljajo za obe strani, predvidevam...

S prvo karto sem pogledala "on" v tem odnosu. Naslednji dve karti za cca pol leta in nato eno leto, za vajin odnos. Torej skupno. Tazadnjo pa, če še moraš vedet kaj posebnega glede odnosa. In se je ponovila dvojka palic. :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #447 on: July 24, 2015, 09:50:07 AM »

Vse to je res.

S prvo karto sem pogledala "on" v tem odnosu. Naslednji dve karti za cca pol leta in nato eno leto, za vajin odnos. Torej skupno. Tazadnjo pa, če še moraš vedet kaj posebnega glede odnosa. In se je ponovila dvojka palic. :D

Hvala, Rena.  :-* :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #448 on: July 30, 2015, 01:18:45 PM »
Ne morem verjeti, ta drugi so zakomplicirali.  :o

Iz maila ven sem dobila občutek, kot da so se prestrašili projekta.  :blank:

A ti "tanovi"? Ja sej pri njih se začne Stolp...potem pa Svet in Sonce... Ti kar mirno. Je pa odnos glede sodelovanja Hudič...zato tu vidim bolj skušnjave in zapeljevanje, zato pač njihove obljube jemlji na pisno. Vse bo ok. Ti kar go with the flow, šiht maš, uno tadrugo pa bo tako, kot Vesolje ve, da je zate najbolj prav.

Hvala, Rena.
Mah zdajle se trapasto počutim. Sami predlagajo sodelovanje in prosijo za sestanek, jaz grem navdušena k dekanji, se takoj strinja,  se pogovarjava celo večnost, veselo in pomirjeno omenim sestanek drugim, potem pa oni po svojem notranjem sestanku zakomplicirajo.  :blank:
Sem sicer poslala takoj mail nazaj in vztrajala pri sestanku, ker se mi zdi pa neodgovorno tkole se šponat.  :(

Tanovi absolutno odpovedali sodelovanje s prvimi. Danes dobila mail.
Delala bom z vsakim posebej. Skupnih projektov ne bo.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #449 on: September 23, 2015, 09:42:15 AM »
Ne morem verjeti, ta drugi so zakomplicirali.  :o

Iz maila ven sem dobila občutek, kot da so se prestrašili projekta.  :blank:

A ti "tanovi"? Ja sej pri njih se začne Stolp...potem pa Svet in Sonce... Ti kar mirno. Je pa odnos glede sodelovanja Hudič...zato tu vidim bolj skušnjave in zapeljevanje, zato pač njihove obljube jemlji na pisno. Vse bo ok. Ti kar go with the flow, šiht maš, uno tadrugo pa bo tako, kot Vesolje ve, da je zate najbolj prav.

Hvala, Rena.
Mah zdajle se trapasto počutim. Sami predlagajo sodelovanje in prosijo za sestanek, jaz grem navdušena k dekanji, se takoj strinja,  se pogovarjava celo večnost, veselo in pomirjeno omenim sestanek drugim, potem pa oni po svojem notranjem sestanku zakomplicirajo.  :blank:
Sem sicer poslala takoj mail nazaj in vztrajala pri sestanku, ker se mi zdi pa neodgovorno tkole se šponat.  :(

Tanovi absolutno odpovedali sodelovanje s prvimi. Danes dobila mail.
Delala bom z vsakim posebej. Skupnih projektov ne bo.

Tanovi mutijo.
Ob dveh zjutraj dobila mail od taglavne, da ni dovolj ur in da je možno, da ne bo nič.
Ravno odkolnem en krog, dobim spet mail, da je izvedela, da je dovolj vpisa na magisterij in mogoče ure celo bodo.
A ob treh zjutraj je to izvedela??

Zdajle se baje "kregajo" na seji okoli tega, mi je kolegica zjutraj poslala sms... da upa, da se bo uredilo, ker ima tudi sama težave.
Mislim...