O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Rena on July 24, 2015, 08:27:40 AM ---
--- Quote from: Pika on July 24, 2015, 08:17:17 AM ---
Rena, najlepša hvala!
Same dvojke, torej. Iskanje ravnovesja in možnosti za "voziti slalom" nekje vmes.
Odločitve...
Zanimiva se mi zdi informacija o zrelosti in stabilnosti osebe.
Hvala ti! :-*
--- End quote ---
Zrela oseba sem napisala zato, ker je "Kralj". In to palic. Kar ti verjetno bolj paše, kot kakšen meč (um), novec (materialno). Čeprav, hmm, bohvekajnam ženskam včasih najbolj paše, odvisno seveda od celega "kompleta". Se pravi kot Kralj palic - energija, ustvarjalnost, motivira ljudi, spelje svoje ideje, vztraja do konca oz. cilja, je visionarski, ima rad izzive. Kot tak je tudi opora in stabilnost, da motivira ljudi do cilja.
--- End quote ---
Vse to je res.
Sem šla še malo študirat pomene vseh treh kart, se pravi kralja palic, dvojici novcev in palic.
Ni slabo in tudi zelo na mestu.
A sem se tudi jaz pokazala v tej postavitvi ali si gledala samo njega, ki je Kralj palic? Dvojke veljajo za obe strani, predvidevam...
Rena:
--- Quote from: Pika on July 24, 2015, 09:18:46 AM ---
Vse to je res.
Sem šla še malo študirat pomene vseh treh kart, se pravi kralja palic, dvojici novcev in palic.
A sem se tudi jaz pokazala v tej postavitvi ali si gledala samo njega, ki je Kralj palic? Dvojke veljajo za obe strani, predvidevam...
--- End quote ---
S prvo karto sem pogledala "on" v tem odnosu. Naslednji dve karti za cca pol leta in nato eno leto, za vajin odnos. Torej skupno. Tazadnjo pa, če še moraš vedet kaj posebnega glede odnosa. In se je ponovila dvojka palic. :D
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Rena on July 24, 2015, 09:37:29 AM ---
--- Quote from: Pika on July 24, 2015, 09:18:46 AM ---
Vse to je res.
--- End quote ---
S prvo karto sem pogledala "on" v tem odnosu. Naslednji dve karti za cca pol leta in nato eno leto, za vajin odnos. Torej skupno. Tazadnjo pa, če še moraš vedet kaj posebnega glede odnosa. In se je ponovila dvojka palic. :D
--- End quote ---
Hvala, Rena. :-* :-*
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Pika on July 21, 2015, 09:06:21 AM ---
--- Quote from: Rena on July 21, 2015, 09:00:19 AM ---
--- Quote from: Pika on July 21, 2015, 08:10:05 AM ---Ne morem verjeti, ta drugi so zakomplicirali. :o
Iz maila ven sem dobila občutek, kot da so se prestrašili projekta. :blank:
--- End quote ---
A ti "tanovi"? Ja sej pri njih se začne Stolp...potem pa Svet in Sonce... Ti kar mirno. Je pa odnos glede sodelovanja Hudič...zato tu vidim bolj skušnjave in zapeljevanje, zato pač njihove obljube jemlji na pisno. Vse bo ok. Ti kar go with the flow, šiht maš, uno tadrugo pa bo tako, kot Vesolje ve, da je zate najbolj prav.
--- End quote ---
Hvala, Rena.
Mah zdajle se trapasto počutim. Sami predlagajo sodelovanje in prosijo za sestanek, jaz grem navdušena k dekanji, se takoj strinja, se pogovarjava celo večnost, veselo in pomirjeno omenim sestanek drugim, potem pa oni po svojem notranjem sestanku zakomplicirajo. :blank:
Sem sicer poslala takoj mail nazaj in vztrajala pri sestanku, ker se mi zdi pa neodgovorno tkole se šponat. :(
--- End quote ---
Tanovi absolutno odpovedali sodelovanje s prvimi. Danes dobila mail.
Delala bom z vsakim posebej. Skupnih projektov ne bo.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Pika on July 30, 2015, 01:18:45 PM ---
--- Quote from: Pika on July 21, 2015, 09:06:21 AM ---
--- Quote from: Rena on July 21, 2015, 09:00:19 AM ---
--- Quote from: Pika on July 21, 2015, 08:10:05 AM ---Ne morem verjeti, ta drugi so zakomplicirali. :o
Iz maila ven sem dobila občutek, kot da so se prestrašili projekta. :blank:
--- End quote ---
A ti "tanovi"? Ja sej pri njih se začne Stolp...potem pa Svet in Sonce... Ti kar mirno. Je pa odnos glede sodelovanja Hudič...zato tu vidim bolj skušnjave in zapeljevanje, zato pač njihove obljube jemlji na pisno. Vse bo ok. Ti kar go with the flow, šiht maš, uno tadrugo pa bo tako, kot Vesolje ve, da je zate najbolj prav.
--- End quote ---
Hvala, Rena.
Mah zdajle se trapasto počutim. Sami predlagajo sodelovanje in prosijo za sestanek, jaz grem navdušena k dekanji, se takoj strinja, se pogovarjava celo večnost, veselo in pomirjeno omenim sestanek drugim, potem pa oni po svojem notranjem sestanku zakomplicirajo. :blank:
Sem sicer poslala takoj mail nazaj in vztrajala pri sestanku, ker se mi zdi pa neodgovorno tkole se šponat. :(
--- End quote ---
Tanovi absolutno odpovedali sodelovanje s prvimi. Danes dobila mail.
Delala bom z vsakim posebej. Skupnih projektov ne bo.
--- End quote ---
Tanovi mutijo.
Ob dveh zjutraj dobila mail od taglavne, da ni dovolj ur in da je možno, da ne bo nič.
Ravno odkolnem en krog, dobim spet mail, da je izvedela, da je dovolj vpisa na magisterij in mogoče ure celo bodo.
A ob treh zjutraj je to izvedela??
Zdajle se baje "kregajo" na seji okoli tega, mi je kolegica zjutraj poslala sms... da upa, da se bo uredilo, ker ima tudi sama težave.
Mislim...
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version