O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (89/90) > >>

Missy:

--- Quote from: Rena on July 23, 2015, 10:39:14 PM ---
--- Quote from: Missy on July 23, 2015, 10:33:06 PM ---
Haha nene, ni, sam je tko fino razglablat, tuhtat pa pametvat...  ;D

--- End quote ---

Tk kot jz o kartah :D. Mi je tk fajn, ker ima karta več pomenov in šele po nadaljni razlagi povežem, v katero smer točno "pes taco moli"

--- End quote ---

E tko, jes pa isto pocnem k vec manjsih raziskav preberem in iz njih vecjo sliko sestavm  :laugh: no sej mogoce si pa sistema nista tko razlicna, sam drugo podrocje

Andres:
Tule je pa že čas za enaindvajseti del.

Andres

Rena:

--- Quote from: Missy on July 23, 2015, 10:54:28 PM ---E tko, jes pa isto pocnem k vec manjsih raziskav preberem in iz njih vecjo sliko sestavm  :laugh: no sej mogoce si pa sistema nista tko razlicna, sam drugo podrocje

--- End quote ---

Se strinjam. No ekola, tudi jaz grem v smeri raziskovanja in povezovanja, v svoji smeri. Je pa vsekakor to bolj raziskovanje v "megli", ker materialnih dokazov (še) ni  :D

Škratinja Nagaya:

--- Quote from: Rena on July 23, 2015, 04:38:33 PM ---
--- Quote from: Pika on July 22, 2015, 09:33:41 AM ---Karte, moje prijateljice.  :-* Spet bi en odgovor jaz.
Kam vodi en odnos z eno moško osebo? V kaj? Se da pogledati bolj dolgoročno-eno leto?
Moram še kaj posebnega vedeti zase glede tega odnosa?
Hvala!

--- End quote ---

Ta oseba je pozitivna, ustvarjalna, stabilna, je kar nekaj dala skozi v življenju in sedaj ve, kaj želi, kam gre. Zrela oseba. Pot, ki se vama kaže, je v številu dve (dva novcev in dva palic). Kot sledi iz interpretacije, bo treba balansirat med družino, službo oz. poslom in osebnimi zadevami. Tudi dvojka palic mi kaže, da bo treba iz sigurnega položaja doma in varnega zavetja - na pot. Kam? To bo pa odvisno od odločitev, interesov, želje, volje...

Kaj posebnega vedet? Ne morem da verjamam, tudi dvojka palic. Torej še enkrat: definirati prioritete, izkristalizirati svojo pot, biti pogumen, kar je potrebno, če se podaš na pot novega. Svet nudi veliko, vendar je treba imet zaupanje in stopiti na novo pot.  :-*

--- End quote ---

Rena, najlepša hvala!
Same dvojke, torej. Iskanje ravnovesja in možnosti za "voziti slalom" nekje vmes.
Odločitve...
Zanimiva se mi zdi informacija o zrelosti in stabilnosti osebe.
Hvala ti!  :-*

Rena:

--- Quote from: Pika on July 24, 2015, 08:17:17 AM ---
Rena, najlepša hvala!
Same dvojke, torej. Iskanje ravnovesja in možnosti za "voziti slalom" nekje vmes.
Odločitve...
Zanimiva se mi zdi informacija o zrelosti in stabilnosti osebe.
Hvala ti!  :-*

--- End quote ---

Zrela oseba sem napisala zato, ker je "Kralj". In to palic. Kar ti verjetno bolj paše, kot kakšen meč (um), novec (materialno). Čeprav, hmm, bohvekajnam ženskam včasih najbolj paše, odvisno seveda od celega "kompleta". Se pravi kot Kralj palic - energija, ustvarjalnost, motivira ljudi, spelje svoje ideje, vztraja do konca oz. cilja, je visionarski, ima rad izzive. Kot tak je tudi opora in stabilnost, da motivira ljudi do cilja.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version