O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja

<< < (88/90) > >>

Rena:

--- Quote from: Missy on July 23, 2015, 08:10:19 PM ---
Draga Rena, hvala ti za vpogled! Dvome mam ker pisem s se dvema profesorjema in je njun del ok, ni pa izjemen. Ker delo prinasa ugled usem trem gkrati,me je oz. Me malo skrbi, kako se bo moj del prijel.

--- End quote ---

No, za nadaljno kariero je bila prav zmagovalna karta, si na konju in nosiš lovorjev venec  :D. Razumem pa sedaj bolje, zakaj je glede vprašanja, če se bo knjiga prijela, padla karta osem mečev, kjer kao, da imaš zavezane oči in zvezane roke. Ja seveda, zato, ker si odvisna tudi od sodelovanja z drugimi. Poanta te karte pa je, da čeprav zvezane roke, so noge še vedno fraj. Zato, rešitev se vedno najde. Lahko dobiš tudi ponudbo za delo, vendar moraš znat odkrit in pokazat svoje lastnosti - Maginja. To je ženska velikih sposobnosti, globine, modrosti...ima, da ti uspe. Za zaključek oz. denarno energijo pa še karta plodnosti. Ej, pa svet je tvoj, samo ne boj se ga in ne dvomi  :-*

(em, knjiga s katerega področja?  ;D)

Missy:

--- Quote from: Rena on July 23, 2015, 10:06:48 PM ---
--- Quote from: Missy on July 23, 2015, 08:10:19 PM ---
Draga Rena, hvala ti za vpogled! Dvome mam ker pisem s se dvema profesorjema in je njun del ok, ni pa izjemen. Ker delo prinasa ugled usem trem gkrati,me je oz. Me malo skrbi, kako se bo moj del prijel.

--- End quote ---

No, za nadaljno kariero je bila prav zmagovalna karta, si na konju in nosiš lovorjev venec  :D. Razumem pa sedaj bolje, zakaj je glede vprašanja, če se bo knjiga prijela, padla karta osem mečev, kjer kao, da imaš zavezane oči in zvezane roke. Ja seveda, zato, ker si odvisna tudi od sodelovanja z drugimi. Poanta te karte pa je, da čeprav zvezane roke, so noge še vedno fraj. Zato, rešitev se vedno najde. Lahko dobiš tudi ponudbo za delo, vendar moraš znat odkrit in pokazat svoje lastnosti - Maginja. To je ženska velikih sposobnosti, globine, modrosti...ima, da ti uspe. Za zaključek oz. denarno energijo pa še karta plodnosti. Ej, pa svet je tvoj, samo ne boj se ga in ne dvomi  :-*

(em, knjiga s katerega področja?  ;D)

--- End quote ---

Ti si tak en natancn soncek. :) primerjalno pravo (US-Evropa), za usazga normalnga smrt, men pa tko fino.  ;D

Rena:
Natančn sonček?  8)

A praviš, da je primerjalno pravo pesmica? No ja, če tako praviš ... ;D

Missy:

--- Quote from: Rena on July 23, 2015, 10:22:01 PM ---Natančn sonček?  8)

A praviš, da je primerjalno pravo pesmica? No ja, če tako praviš ... ;D

--- End quote ---

Haha nene, ni, sam je tko fino razglablat, tuhtat pa pametvat...  ;D

Rena:

--- Quote from: Missy on July 23, 2015, 10:33:06 PM ---
Haha nene, ni, sam je tko fino razglablat, tuhtat pa pametvat...  ;D

--- End quote ---

Tk kot jz o kartah :D. Mi je tk fajn, ker ima karta več pomenov in šele po nadaljni razlagi povežem, v katero smer točno "pes taco moli"

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version