O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja
Škratinja Nagaya:
Karte, moje prijateljice. :-* Spet bi en odgovor jaz.
Kam vodi en odnos z eno moško osebo? V kaj? Se da pogledati bolj dolgoročno-eno leto?
Moram še kaj posebnega vedeti zase glede tega odnosa?
Hvala!
Missy:
Drage in dragi moji, lahko prosim za en hiter vpogled? Sem na sredini moje pogodbe za pisanje knjige in se sprasujem (kot vedno, prevec): bo to sodelovanje obrodilo sadove za mojo nadaljnjo kariero? In se bo knjiga prijela, bom lahko na podlagi tega dobila kaksno novo ponudbo za delo? Bo financno prineslo veliko?
Vnaprej hvala in vroc soncen pozdrav iz Spanije! :-*
Rena:
--- Quote from: Pika on July 22, 2015, 09:33:41 AM ---Karte, moje prijateljice. :-* Spet bi en odgovor jaz.
Kam vodi en odnos z eno moško osebo? V kaj? Se da pogledati bolj dolgoročno-eno leto?
Moram še kaj posebnega vedeti zase glede tega odnosa?
Hvala!
--- End quote ---
Ta oseba je pozitivna, ustvarjalna, stabilna, je kar nekaj dala skozi v življenju in sedaj ve, kaj želi, kam gre. Zrela oseba. Pot, ki se vama kaže, je v številu dve (dva novcev in dva palic). Kot sledi iz interpretacije, bo treba balansirat med družino, službo oz. poslom in osebnimi zadevami. Tudi dvojka palic mi kaže, da bo treba iz sigurnega položaja doma in varnega zavetja - na pot. Kam? To bo pa odvisno od odločitev, interesov, želje, volje...
Kaj posebnega vedet? Ne morem da verjamam, tudi dvojka palic. Torej še enkrat: definirati prioritete, izkristalizirati svojo pot, biti pogumen, kar je potrebno, če se podaš na pot novega. Svet nudi veliko, vendar je treba imet zaupanje in stopiti na novo pot. :-*
Rena:
--- Quote from: Missy on July 22, 2015, 05:09:33 PM ---Drage in dragi moji, lahko prosim za en hiter vpogled? Sem na sredini moje pogodbe za pisanje knjige in se sprasujem (kot vedno, prevec): bo to sodelovanje obrodilo sadove za mojo nadaljnjo kariero? In se bo knjiga prijela, bom lahko na podlagi tega dobila kaksno novo ponudbo za delo? Bo financno prineslo veliko?
--- End quote ---
Sodelovanje bo obrodilo sadove. Da pa se bo knjiga prijela, moraš malo bolj zaupat vase. Samo ti si tista, ki zmore in verjame v svojo knjigo, v svojega "otroka". Ti si tista, ki imaš v rokah vse niti, ne smeš se počutit, kot da si odvisna od drugih in čakat na poteze drugih. Vzami stvari v svoje roke, neka pot se vedno najde. Ponudba za delo bo, če boš našla svojo notranjo moč, predstavila svoje sposobnosti (Svečenica oz. Maginja), če boš samovestna ipd...Finance - so vse možnosti in podlage za to, ti samo - go ;D :-*
Missy:
--- Quote from: Rena on July 23, 2015, 04:51:23 PM ---
--- Quote from: Missy on July 22, 2015, 05:09:33 PM ---Drage in dragi moji, lahko prosim za en hiter vpogled? Sem na sredini moje pogodbe za pisanje knjige in se sprasujem (kot vedno, prevec): bo to sodelovanje obrodilo sadove za mojo nadaljnjo kariero? In se bo knjiga prijela, bom lahko na podlagi tega dobila kaksno novo ponudbo za delo? Bo financno prineslo veliko?
--- End quote ---
Sodelovanje bo obrodilo sadove. Da pa se bo knjiga prijela, moraš malo bolj zaupat vase. Samo ti si tista, ki zmore in verjame v svojo knjigo, v svojega "otroka". Ti si tista, ki imaš v rokah vse niti, ne smeš se počutit, kot da si odvisna od drugih in čakat na poteze drugih. Vzami stvari v svoje roke, neka pot se vedno najde. Ponudba za delo bo, če boš našla svojo notranjo moč, predstavila svoje sposobnosti (Svečenica oz. Maginja), če boš samovestna ipd...Finance - so vse možnosti in podlage za to, ti samo - go ;D :-*
--- End quote ---
Draga Rena, hvala ti za vpogled! Dvome mam ker pisem s se dvema profesorjema in je njun del ok, ni pa izjemen. Ker delo prinasa ugled usem trem gkrati,me je oz. Me malo skrbi, kako se bo moj del prijel.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version