Author Topic: Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 55322 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cvetka

• Sp.simbol
Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja
« on: February 07, 2015, 10:05:54 PM »
Evo, odpiram naslednji del, saj je 19. del res zapolnjen.

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,7118.msg202074/boardseen.html#new

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
Re: Tarot XX. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #1 on: February 08, 2015, 06:01:21 PM »
Ja, potovanje... na to sem se spomnila glede enega tvojih prejšnjih vpogledov. Potovanje se res ne kaže, komunikacija s tujino se je pokazala na čuden način, poslovno jo pa itak imam stalno.

Fajn, da si omenila. Predvidevam, da misliš na tole.

V prihajajočem mesecu boš ujela pravo ravnotežje na večih področjih. Tvoje počutje se bo stabiliziralo in umirilo. Dogajali se bodo pozitivni premiki in dogodki.

Na službenem področju lahko pričakuješ odlične novice, finančno lahko prav tako pričakuješ odlične novice. V ljubezni bo zanimivo, saj bo mogoče prav vse, kar si boš zaželela.

V začetku meseca se vidi novica, ki je povezana s poslovnim področjem in je povezana s tujino in financami. Ta celotna situacija se bo začela premikati v pozitivno smer. Tudi finančno bo zadeva podprta, kar boš hitro izvedela.

Neki projekti se bodo začeli uresničevati, prejela boš darilo, finančno ti bo naklonjeno. Še v prvi polovici februarja boš službeno potovala in imela stike s tujci. To potovanje se bo dobro razvijalo, ker ti bo vse zelo dobro naklonjeno, zato pričakuj uspeh.

Predvsem v četrtek (19.) in petek (20.) je priporočena splošna previdnost na vseh področjih. Po 20. bo preostanek meseca zelo zanimiv, saj se na vseh področjih obeta uspeh v vsakem pomenu besede.

Novica, ki je povezana s poslovnim področjem in je povezana s tujino in financami, bi se do sedaj že morala zgoditi. Zato zanemari tole o poslovnem področju in razmisli, kaj se je dogajalo na osebnem področju od začetka meseca in do včeraj. Neka finančna pomoč na osebni ravni, za katero nisi vedela, da jo boš dobila? Ali pa si se za njo takoj na začetku meseca celo pogajala? :)

Poslovno potovanje je bilo mišljeno ta teden, ki sedaj prihaja in v kolikor nimaš planirano nič od tega, bodi pozorna na osebnem področju v sredo in četrtek. Dogajali se bodo neki premiki (mišljeno potovanje). Situacija se bo dobro razvijala in ti bo nasploh naklonjena. Skratka v sredo in četrtek bodi pozorna, kaj bi napoved lahko predstavljala. Kdo so tujci, ki se jih omenja? Skratka, če boš želela vedeti kaj je napoved predstavljala, sta sreda in četrtek pomoje najboljša dneva, da izveš. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #2 on: February 09, 2015, 02:02:22 PM »
Dan, če lahko vprašam: sem dobila sporočilo od hčerke, ki so ji umetno sprožili postopek za porod, da dvomijo, da bo dojenček na svetu danes. Kako kažejo karte? bo vse uredu?
Hvala.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #3 on: February 09, 2015, 03:12:02 PM »
Cvetka, ura posta.  :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #4 on: February 09, 2015, 03:33:21 PM »
Ja, potovanje... na to sem se spomnila glede enega tvojih prejšnjih vpogledov. Potovanje se res ne kaže, komunikacija s tujino se je pokazala na čuden način, poslovno jo pa itak imam stalno.

Fajn, da si omenila. Predvidevam, da misliš na tole.

V prihajajočem mesecu boš ujela pravo ravnotežje na večih področjih. Tvoje počutje se bo stabiliziralo in umirilo. Dogajali se bodo pozitivni premiki in dogodki.

Na službenem področju lahko pričakuješ odlične novice, finančno lahko prav tako pričakuješ odlične novice. V ljubezni bo zanimivo, saj bo mogoče prav vse, kar si boš zaželela.

V začetku meseca se vidi novica, ki je povezana s poslovnim področjem in je povezana s tujino in financami. Ta celotna situacija se bo začela premikati v pozitivno smer. Tudi finančno bo zadeva podprta, kar boš hitro izvedela.

Neki projekti se bodo začeli uresničevati, prejela boš darilo, finančno ti bo naklonjeno. Še v prvi polovici februarja boš službeno potovala in imela stike s tujci. To potovanje se bo dobro razvijalo, ker ti bo vse zelo dobro naklonjeno, zato pričakuj uspeh.

Predvsem v četrtek (19.) in petek (20.) je priporočena splošna previdnost na vseh področjih. Po 20. bo preostanek meseca zelo zanimiv, saj se na vseh področjih obeta uspeh v vsakem pomenu besede.

Novica, ki je povezana s poslovnim področjem in je povezana s tujino in financami, bi se do sedaj že morala zgoditi. Zato zanemari tole o poslovnem področju in razmisli, kaj se je dogajalo na osebnem področju od začetka meseca in do včeraj. Neka finančna pomoč na osebni ravni, za katero nisi vedela, da jo boš dobila? Ali pa si se za njo takoj na začetku meseca celo pogajala? :)

Poslovno potovanje je bilo mišljeno ta teden, ki sedaj prihaja in v kolikor nimaš planirano nič od tega, bodi pozorna na osebnem področju v sredo in četrtek. Dogajali se bodo neki premiki (mišljeno potovanje). Situacija se bo dobro razvijala in ti bo nasploh naklonjena. Skratka v sredo in četrtek bodi pozorna, kaj bi napoved lahko predstavljala. Kdo so tujci, ki se jih omenja? Skratka, če boš želela vedeti kaj je napoved predstavljala, sta sreda in četrtek pomoje najboljša dneva, da izveš. :)

Hvala, Žarek.  :-*
Občutek imam, da vlečeš prave karte.
Res se dogaja nekaj s tujino in sicer na osebnem področju. Potovanje v smislu premika v neko smer. Ne fizično potovanje. Zadnjič si omenjal resnico. Sem rekla, da sem se z njo že soočila in jo sprejela. Pa se je včeraj odkrilo nekaj tančic, nepričakovano, ki kažejo na to, da je vse še precej zavito v meglo in je precej resnice še skrite. Prihaja na dan in rahlo preseneča.
V sredo in četrtek bom napela oči in ušesa. Se zna še dogajati, ja.
Kar se financ tiče, sem vplačala drugi obrok za sejem v tujini, ta teden pričakujem nekaj več informacij v zvezi s tem. Nisem se pogajala o nobeni finančni pomoči, tako da razmišljam, kaj bi to lahko bilo, ker tvoje karte so očitno malo zavite  :D, kot se je pokazalo zdajle v par primerih, ko so se potrdile malo kasneje, malo drugače kot dobesedno.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #5 on: February 09, 2015, 04:16:02 PM »
Dan, če lahko vprašam: sem dobila sporočilo od hčerke, ki so ji umetno sprožili postopek za porod, da dvomijo, da bo dojenček na svetu danes. Kako kažejo karte? bo vse uredu?
Hvala.

Cvetka, odlično kaže. Za časovno napoved pa se bo zelo težko odločiti, ker karta nakazuje enakovredni možnosti za danes in jutri. Če se časovno vseeno približam bi rekel, da se bo dogajalo med 22:00 in 01:00.  :)

Vse dobro želim. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #6 on: February 09, 2015, 04:21:11 PM »
Žarek hvala.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #7 on: February 09, 2015, 05:01:19 PM »
Pika :D :D Sem si mislil, da je s kartami nekaj narobe. ;) :P :P

Karte nakažejo ogromno odprtih možnosti in kot vidiš, mešana solata rata zelo hitro. V kartah se namreč pokaže nešteto situacij in že en sam znak lahko vodi do popolnoma zgrešene interpretacije. :P :)

Bom drugič podal napoved v smeri:

"Če ne boš šla tja in tja, ali pa tja in tja, ali pa tja in tja, ali pa tja in tja, ali pa tja oziroma tja, boš verjetno šla tja oziroma sploh ne boš šla." ;D ;)

Ali pa kaj v smeri:
"Če ne bodo rekli 'da', bodo rekli 'ne' ali pa bodo rekli 'da' in 'ne', ali pa sploh ne bodo nič rekli."  :D ;)

Morda ne bi bilo slabo, če drugič napovedi prilagodim zgoraj omenjenim primerom. Ne točno dobesedno tako, vendar v to smer. Boljše, da podam več možnih povezanih situacij in se s tem približam situaciji, kot pa samo eno možno situacijo in še tisto zgrešeno. ;)
« Last Edit: February 09, 2015, 05:53:13 PM by Žarek »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #8 on: February 09, 2015, 06:24:37 PM »
Bankrotirala, nekako ostala trenutno brez realnih moznosti postopanja v zvezi s sluzbo in obstala pri tastu in tasci. Tole 2015 je kr zaoralo dobro v zacetku. :) Zarek, ce mas cas, lahko pogledava kako kaze, se bova lahko v doglednem casu preselila nazaj na svoje in oba zasluzila kaksno normalno vsoto? Z naslednjim tednom je namrec tudi moj dragi brezposeln.   ::)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #9 on: February 09, 2015, 06:59:38 PM »
Bankrotirala, nekako ostala trenutno brez realnih moznosti postopanja v zvezi s sluzbo in obstala pri tastu in tasci. Tole 2015 je kr zaoralo dobro v zacetku. :) Zarek, ce mas cas, lahko pogledava kako kaze, se bova lahko v doglednem casu preselila nazaj na svoje in oba zasluzila kaksno normalno vsoto? Z naslednjim tednom je namrec tudi moj dragi brezposeln.   ::)

Zaslužek na splošno pokaže v marcu. Bolj natančno bi rekel 10. marec, vendar se ne zanašati točno na ta datum, ampak glej na termin bolj na splošno. V marcu bi se torej na tem področju moralo začeti nekaj dogajati. Za informacijo dodam, da je zaslužek lahko tudi že v februarju. :)

Selitev se kaže med oktobrom in novembrom. Če sem bolj natančen bi rekel 6. november. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #10 on: February 09, 2015, 07:10:08 PM »

Zaslužek na splošno pokaže v marcu. Bolj natančno bi rekel 10. marec, vendar se ne zanašati točno na ta datum, ampak glej na termin bolj na splošno. V marcu bi se torej na tem področju moralo začeti nekaj dogajati. Za informacijo dodam, da je zaslužek lahko tudi že v februarju. :)

Selitev se kaže med oktobrom in novembrom. Če sem bolj natančen bi rekel 6. november. :)

Dragi Zarek,

hvala za odgovor. Eno leto pri tastu in tasci je grozno moteca novica, sm pa vesela, da sm vprasala, da se mogoce mentalno prpravm, da je to pac tut ena velka opcija in da vcasih nimas kej. :) Javim takoj ko se kam premakne tale mrtva tocka, da dam feedback. :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #11 on: February 09, 2015, 07:36:27 PM »

Dragi Zarek,

hvala za odgovor. Eno leto pri tastu in tasci je grozno moteca novica, sm pa vesela, da sm vprasala, da se mogoce mentalno prpravm, da je to pac tut ena velka opcija in da vcasih nimas kej. :) Javim takoj ko se kam premakne tale mrtva tocka, da dam feedback. :)

Če je za selitev to dolga doba, potem še povem, da so novice o selitvi možne med 29. marcem in 31. marcem. V omenjenih dnevih lahko gre za novice, konkretne pogovore o selitvi ali pa celo kaj več. :)

Na ta termin nisem polagal velike pozornosti, ker se mi ni zdelo smiselno. Namreč za marec je pokazalo že prej omenjeno finančno situacijo in torej ne razumem, kaj bi karte nakazovale med 29. marcem in 31. marcem. :)

No, bomo videli, če bo kaj od tega. Naj se ti situacija lepo zrihta. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #12 on: February 10, 2015, 10:13:39 AM »
Če ima kdo vprašanja naj napiše. Odgovorim popoldan. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #13 on: February 10, 2015, 05:39:51 PM »
Žarek, jaz bi eno za bo ali ne bo.

P.S.: Vprašanje je v skladu z vedeževalsko etiko.  ;D
9ZK 656

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #14 on: February 10, 2015, 05:52:40 PM »
Žarek, jaz bi eno za bo ali ne bo.

Bo, bo. Zelo dobro kaže. Odprte poti in možnosti za nove priložnosti. ;)

P.S.: Vprašanje je v skladu z vedeževalsko etiko.  ;D

:P :P 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆