Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost
Olajšaj se malo. Enajsti del.
Jane:
o pazi eno je pa našel. Gospa zakaj ste napisala, da sem imel v aprilu xx plače, če jo imam xyy. Zato, ker vam tako piše na REK obrazcu katerega ste oddali na DURS. In to je podlaga za knjiženje.
Ne tega obrazca nisem jaz oddajal ( pustmo da je tip onemanbend) nimam pojma kdo je to delal. Jaz hočem da poknjižite xx. :-X :-\
Pa kje jih najdem :o :o
Jernej:
--- Quote from: Jane on March 30, 2015, 10:35:47 PM ---o pazi eno je pa našel. Gospa zakaj ste napisala, da sem imel v aprilu xx plače, če jo imam xyy. Zato, ker vam tako piše na REK obrazcu katerega ste oddali na DURS. In to je podlaga za knjiženje.
Ne tega obrazca nisem jaz oddajal ( pustmo da je tip onemanbend) nimam pojma kdo je to delal. Jaz hočem da poknjižite xx. :-X :-\
--- End quote ---
Oni najdejo tebe. Daj mu za podpisat obrazec, da prevzema nase odgovornost napačnega knjiženja pred davčnim organom v primeru revizije :-)
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jernej on March 30, 2015, 03:44:33 PM ---Itak, da. Oni bi bili umetniki, ti jih pa delat naženeš... Le kaj si si mislila ???
--- End quote ---
:laugh: :laugh:
Pa prešinilo me je pač, da jih moram naučit, kaj pomeni biti umetnik, še posebej svobodni umetnik. :P
Bojo že dojeli... počaaaaaaaaaaas. V Sloveniji imajo nekako do 35. leta "cajt" debelo gledat in pri starših žvet, potem se bo pa treba česa lotit.
Sicer so pa potem presenetili z nekaj fajn idejami.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jane on March 30, 2015, 10:23:23 PM ---Lahko dam lov na napake. Če najdete 15 napak v 5-tih minutah vam bilanco nardim zastonj :-\
--- End quote ---
:laugh: :laugh:
Poišči 15 napak. :laugh:
Pobarvaj vsako z drugo barvo.
Škratinja Nagaya:
--- Quote from: Jernej on March 30, 2015, 11:40:54 PM ---
--- Quote from: Jane on March 30, 2015, 10:35:47 PM ---o pazi eno je pa našel. Gospa zakaj ste napisala, da sem imel v aprilu xx plače, če jo imam xyy. Zato, ker vam tako piše na REK obrazcu katerega ste oddali na DURS. In to je podlaga za knjiženje.
--- End quote ---
Oni najdejo tebe. Daj mu za podpisat obrazec, da prevzema nase odgovornost napačnega knjiženja pred davčnim organom v primeru revizije :-)
--- End quote ---
:laugh:
Jane, ti želim in si želim, da z mano ne bi imela teh težav. :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version