NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Nensi, tudi tvoja ura posta je zanimiva Drugace pa punce kaj ve nic ne spite ponoci
Quote from: sanjalka on March 05, 2015, 07:12:35 AMNensi, tudi tvoja ura posta je zanimiva Drugace pa punce kaj ve nic ne spite ponoci Spimo, spimo … Jaz sem bolj nočni tip, se preusmerjam trenutno da bi šla bolj zgodaj spat, k je baje bolj zdravo ???, pa uspeva kakor kdaj (sicer sem že kot dojenčica dan in noč zamenjala, so me nosili baje po cele noči kar v izmenah , še dobro da jih je bilo veliko, da so se vsaj malo naspali še potem)Včeraj sem pa že spala in me je prav nekaj zbudilo in "povleklo" na fotum in ko sem videla Pikin post je bilo jasno da tja Skratka, takle mamo pr' nm
A bi bil kdo toliko dober, prosim, da mi pošlje malo podpore, da bi pridobil več strank? Ker mi gre malo na knap. Se zahvaljujem vnaprej.PS: Na forumu nisem nič aktiven, ker aktivno delam na tem, ampak mi najbolj ne uspeva. Prosim za pomoč. Vrnem ob prvi priliki. Hvala