Author Topic: Olajšaj se malo. Enajsti del.  (Read 88451 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Enajsti del.
« Reply #240 on: March 27, 2015, 09:43:54 AM »
Mah, stranka mrknila.  :(
Ji bom poslala še en mail, potem pa jo poskušala v ponedeljek dobiti na telefon. No al jo bom pa popoldne poklicala. No ne vem. Mah.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #241 on: March 28, 2015, 01:25:19 AM »
Na fb sem pred kratkim videl en zapis. Sprva sem mislil, da je bolj tak štosen in da se en zajebava in tako narod deli po raznih zidih in drugje.  Potem ko sem bolje pogledal sem se začel smejati in takoj sem rekel, da moram to deliti tudi z vami.

Drage prijateljice...
prosim vas,za kakršnekoli pozitivne misli za mojo pikico. Bla pri ginekologinji...sumi na nedelovanje oz. zaostalo delovanje posteljice in posledično slabo rast moje pikice...karkoli bo ok. Zgleda da bo to težka nosečnost..
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #242 on: March 28, 2015, 03:02:13 AM »
Nespanc.  ::)

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #243 on: March 28, 2015, 06:39:45 AM »
Drage prijateljice...
prosim vas,za kakršnekoli pozitivne misli za mojo pikico. Bla pri ginekologinji...sumi na nedelovanje oz. zaostalo delovanje posteljice in posledično slabo rast moje pikice...karkoli bo ok. Zgleda da bo to težka nosečnost..

Gugl translejt  :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #244 on: March 28, 2015, 07:29:45 AM »
Na fb sem pred kratkim videl en zapis. Sprva sem mislil, da je bolj tak štosen in da se en zajebava in tako narod deli po raznih zidih in drugje.  Potem ko sem bolje pogledal sem se začel smejati in takoj sem rekel, da moram to deliti tudi z vami.

Drage prijateljice...

Jaz pa ne stekam  ??? Mislim dela kaj naj bi bilo smesno?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #245 on: March 28, 2015, 11:02:02 AM »

Drage prijateljice...

Jaz pa ne stekam  ??? Mislim dela kaj naj bi bilo smesno?

Jaz tudi nisem kapirala, ampak sem počakala, da bo kdo pred mano vprašal.  :laugh:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #246 on: March 28, 2015, 11:03:52 AM »
Drage prijateljice...

Ma ne, gugl bi takole napisal:

Dragi prijatelji ...
Prosim vas za kakršne koli pozitivne misli za mojo piko. Bla ... ginekolog pri sumu ali neukrepanja. nazaj delovanje posteljice in posledično slaba rast mojih pik ... karkoli bo ok. Izgleda, da bo to težko nosečnost ..

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #247 on: March 28, 2015, 02:13:02 PM »
Drage prijateljice...

Dragi prijatelji ...
Prosim vas za kakršne koli pozitivne misli za mojo piko. Bla ... ginekolog pri sumu ali neukrepanja. nazaj delovanje posteljice in posledično slaba rast mojih pik ... karkoli bo ok. Izgleda, da bo to težko nosečnost ..

A ti poleg službe popoldan še malo za Gugl prevajaš??  :D ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #248 on: March 28, 2015, 02:32:33 PM »
Drage prijateljice...

Dragi prijatelji ...

A ti poleg službe popoldan še malo za Gugl prevajaš??  :D ;D

Moram priznati, da me je slučajni hipni firbec zagrabil, kaj bi Gugl na ta stavek porekel.  :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #249 on: March 28, 2015, 08:16:15 PM »
Ni Google translate. To je napisala čista Slovenka v eni grupi kjer se nabirajo same take, ki vse vedo.  Z drugimi besedami, jaz razumem, da je ona s tem hotela napisati, da ima povešeno pičko in da zato ne more zanositi, ali še kaj drugega.     

Vendar verjemite, tisti hip se mi je zdel ta njen post smešen, da bi ga kar poobjavil na svoj zid. Toda ko sem videl, da baba resno misli, nebi bilo ravno priporočljivo, če bi se tako iz nje zajebaval.

Sicer pa ona tudi slika in ni ravno razumljena pri njenih ustvarjanjih.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bilka

• Mojster
« Reply #250 on: March 28, 2015, 08:42:10 PM »
Ni Google translate. To je napisala čista Slovenka v eni grupi kjer se nabirajo same take, ki vse vedo.  Z drugimi besedami, jaz razumem, da je ona s tem hotela napisati, da ima povešeno pičko in da zato ne more zanositi, ali še kaj drugega.     

Vendar verjemite, tisti hip se mi je zdel ta njen post smešen, da bi ga kar poobjavil na svoj zid. Toda ko sem videl, da baba resno misli, nebi bilo ravno priporočljivo, če bi se tako iz nje zajebaval.

Sicer pa ona tudi slika in ni ravno razumljena pri njenih ustvarjanjih.

Andres

Mogoče sem naivna in si tudi stvari tako razlagam, ampak jaz to razumem kot prošnjo nosečnice za pozitivne misli, da bo z njenim otrokom (ki je punčka - pikica) se dobro. Ginekolog ji je namreč rekel, da posteljca v maternici ni ok in vprašanje, kak se bo plod razvijal...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #251 on: March 28, 2015, 08:45:57 PM »
Jaz sem tudi tako razumela, ampak ne vem, kaj naj bi bilo smešno...

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #252 on: March 28, 2015, 09:18:39 PM »
Andres je narobe prebral, če jaz zdej vse razumem.  :)  Se pravi namesto pikica - pička.  ;)
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #253 on: March 28, 2015, 09:50:45 PM »
Pomoje res Saša. Pikica rečemo nosečnice svojemu otročku v trebuhu  ;) Ko greš v bolnico rečeš, držte pesti da bo z mojo pikico vse v redu. Govorim iz lastnih izkušenj in rizične nosečnosti.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #254 on: March 28, 2015, 09:52:32 PM »
OK sej zdej ko še enkrat berem mi je smešno kaj je Andres razumel  ;D :laugh: :laugh: In tako nastane internetni fajt  ;D

Moja astro karta