Gre za navade in naj le-te bodo lepe in naj jih bo cim vec. Ne vem zakaj vedno toliko kompliciramo in zakaj enostavno ne vzamemo tega kar se nam ponuja.
Vsec so mi vsi kicasti prazniki in obdarovanja, pa kaj potem, ce so kicasti, so lepi in vredni ze zaradi tega, ker so lepi in navdajajo in oddajajo lepo, pozitivno energijo. In sirimo to pozitivno plat, seveda ne samo za praznike, naj ta navada postane veckratna, ampak naj iz kakrsnegakoli razloga se ne izrine dneve praznikov. Dostikrat slisim ko kdo rece kaj mi bo ta roza za praznik, ce drugace ni nobene pozornosti... Ce je ne maras vzeti, je ne rabis niti dobiti... Pomemben je notranji obcutek, ni nijno, da dobis rozo, meni zadostuje poljub, objem,obcutek, da mi je nekdo namenil trenutek pozornosti, hvaleznosti, veselja... In tudi, ce to ne, si ta obcutek z veseljem namenim sama sebi...
Hvaleznost in veselje za vsak lep trenutek...
Praznik 8.marec res izvira iz casov, ko so bile zenske se neenakovredne, danes smo seveda vedno bolj, ampak a zato naj ne bi vec praznovale?
Biti zenska je meni nekaj tako svetega in lepega, da ja, praznujmo
Cvetka, ne bodi zalostna, saj lahko to navado sedaj ti negujes in jo dajes najprej sebi in nato se ostalim. Ponotranji ta obcutek praznika, obcutek te navade in v tem uzivaj.