Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dobro jutro.voham prijeten dan
Quote from: Gloria82 on April 09, 2015, 08:17:01 AMDobro jutro.voham prijeten dan Br dan. Torej si ti oseba, ki najboljše zaznavaš svet olfaktorno? Z vonjem? Ok, jz pa čutim, da bo dober dan
Dobro jutro.Kava.Apčiha! Apčiha!
Bo proti koncu dneva padla analiza dneva, pa da vidim, kolk je moj voh dobro razvit ...al se da zanest na moj nos, ali ne
Quote from: Gloria82 on April 09, 2015, 08:40:29 AMBo proti koncu dneva padla analiza dneva, pa da vidim, kolk je moj voh dobro razvit ...al se da zanest na moj nos, ali ne In moj čut... Zvečer poročanje
Quote from: Pika on April 09, 2015, 08:36:01 AMDobro jutro.Kava.Apčiha! Apčiha! na zdravje!
Quote from: Rena on April 09, 2015, 08:29:36 AMQuote from: Gloria82 on April 09, 2015, 08:17:01 AMDobro jutro.voham prijeten dan Br dan. Torej si ti oseba, ki najboljše zaznavaš svet olfaktorno? Z vonjem? Ok, jz pa čutim, da bo dober dan Bo proti koncu dneva padla analiza dneva, pa da vidim, kolk je moj voh dobro razvit ...al se da zanest na moj nos, ali ne
Tule bom poobjavil personal našega hotela. Opažam, da nekaterih članov ni več nič pri nas, kar posledično pomeni, da celo po plačo ne pridejo več. Očitno bo treba narediti malo reorganizacije.S tem ko sem na hitro preletel listo zaposlenih, konkretno Piki predlagam, da se ji spremeni ime. Varuh človenkovih naslednikov nekako ne paše v naš hotel. Andres27. Škorpijonka - organizator dogodkov26. Opal - Zobar 25 Gloria - Vaditeljica aerobike24 Pika-Varuhinja človekovih naslednikov23 Rena-slaščičarka22 Sasa-kozmetičarka21 Cvetka-Kuharica20 cristallyne -Frizerka hotela Spletni simbol19 Vidka-Slaščičarka hotelske ponudbe-ustvarjalka desertev.18 Neska-Varuška in negovalka otrok od 0-99 let.17 Bik7- Zabavljač16 Jernej-Vrtnar15 Boyan the Boyan-Erotični maser14 Darja-Psihologinja in maserka.13 Jane-Frizerka12 Maja-Čistilka z motivacijsko aktivnostjo11 Lisa-Čistilka10 Bik7-Barsko delo-mešanje koktejlov9 Nensi-Kuharica8 Tea-Sobarica7 Ametist - pomočnica kuharice6 Nena-Doktor alternativne medicine5 Sanjalka-Portirjeva osebna negovalka4 Fresita-Perica in likarica3 Tejka-Hotelska cvetličarka2 Hišnik-Hišnik, se ve1 Andres-Portir
Pika...voham (no jz čutim), da boš danes še dobre volje...malo pa si še pomagaj s pijačko - med pijačko
Quote from: Rena on April 09, 2015, 09:09:37 AMPika...voham (no jz čutim), da boš danes še dobre volje...malo pa si še pomagaj s pijačko - med pijačko O super, Rena, hvala. Naj ti nos danes ne bo zamašen. S pijačko si bom pomagala, seveda.