Namenjeno članom, torej vam in nam. > Anonimno v javnost

Olajšaj se malo. Dvanajsti del

<< < (45/79) > >>

sanjalka:

--- Quote from: Pika on May 20, 2015, 09:42:27 PM ---Hvala, Sanjalka. Čisto pozabila, da je 2.hiša fizično telo.
Aspekti so sicer lepi. Al spet narobe gledam?  ::)
--- End quote ---

Ne vem katere aspekte gledaš?
Merkur v solarcu je vladar 6. hiše (zdravje) in je v ribah v konjunkciji z neptunom in kironom (stelij) v 2. hiši, ter še v natnčnem sekstilu s plutonom...
Bo potrebnega kar precej spuščanja in transformacije. Na tvojem mestu ne bi jemala preveč zdravil, raje probaj z alternativno, glede na vladarja 6. hiše ki je v ribah in še z neptunom. Lahko pride tudi do napačnih diagnoz, usmeri se vase, bodi nežna in pozorna do sebe, bodi sočutna in ljubeča do sebe...Uporabi ribje lastnosti v zvezi s svojim telesom, ki te bodo zdravile-ne vem lahko je to ples, umetnost, glasba, filmi, duhovnost, tudi biokibernetika....
sigurno se najde še kaj-izberi sama ;)
Trdno držanje za vajeti ne bo pomagalo, potrebno bo spustiti...

sanjalka:
Sem zdaj videla še Tein odgovor.
Ja, seveda natalna karta s tranziti že govori o tej zgodbi, ki je zapisana tudi v solarcu.
T plutona na merkurja v 8. hiši ti bo še deloval v prihodnjem letu. Je pa vsaj t urana se spokal stran ;D
Pa sedaj imaš do jeseni luno v lepem aspektu z marsom, tako da ta vmesni čas se nafilaj z energijo, z fizično in čustveno močjo, da boš šla potem lažje skozi naslednje, bolj transformativno obdobje... ;)
Drugače pa bolje, da se prestavimo v astrološke sobane s tole temo ;)

Maja:

--- Quote from: Tea on May 21, 2015, 06:40:45 AM ---
--- Quote from: Maja on May 20, 2015, 06:37:01 PM ---Srat
in kozlat

me je prijelo, ko sem gledala svojo Solar Return karto za naslednje leto.

--- End quote ---

Maja, lahko jo prilepiš v astro teme, pa pokomentiramo.
Samo solarc se mora vedno gledat v kombinaciji s tranzitno karto, se pravi, da mora biti rezultat interpretacije skladen

--- End quote ---

Lepo bi prosila, Tea. In že vnaprej hvala.
Bom prilepila tja, kamor sodi.

Škratinja Nagaya:
Sanjalka, najlepša hvala.
Preden komentiram... lahko nekdo, ki zna, prekopira te astro poste v ustrezno sobo?

Maja:
Bom jaz prilepila ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version