PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Tea on June 08, 2015, 09:45:47 AMNič fajn Saša, res.Jaz pa zdaj vprašanje - peglat, al pa neneeeee, kdo pa danes še pegla, no a nisi rekla, da boš od zdaj naprej dama
Nič fajn Saša, res.Jaz pa zdaj vprašanje - peglat, al pa ne
Saša in Sanjalka - kaj pa zdaj - spet vaganje, al kaj Nič, grem damsko peglat, dokler je v stanovanju šele 28°
Nič, grem damsko peglat, dokler je v stanovanju šele 28°
Quote from: Tea on June 08, 2015, 10:00:22 AMSaša in Sanjalka - kaj pa zdaj - spet vaganje, al kaj Nič, grem damsko peglat, dokler je v stanovanju šele 28° Saša, pridi peglat še k meni Tea, kaj naj rečem, potem si iz peglanja naredi užitek, drugega ti ne preostane..
Quote from: sanjalka on June 08, 2015, 10:03:23 AMQuote from: Tea on June 08, 2015, 10:00:22 AMSaša in Sanjalka - kaj pa zdaj - spet vaganje, al kaj Nič, grem damsko peglat, dokler je v stanovanju šele 28° Saša, pridi peglat še k meni Tea, kaj naj rečem, potem si iz peglanja naredi užitek, drugega ti ne preostane.. haha, si prej še nohte nalakiram in naredim frizuro
Babe, ne boste verjele, cunje so speglane. Zdaj grem pa kuhat
Quote from: Tea on June 08, 2015, 11:41:52 AMBabe, ne boste verjele, cunje so speglane. Zdaj grem pa kuhat pazi na nohtke in frizuro
Sam res kdo pa še pegla no Nisem peglala že 6 let, kar daš gor se itak na tebi zgliha