Author Topic: Olajšaj se malo. Dvanajsti del  (Read 85825 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Dvanajsti del
« Reply #345 on: June 08, 2015, 02:01:08 PM »
Dobro, brisače, gate pa rjuhe tudi jaz ne, ampak hlače, srajce, obleke...
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #346 on: June 08, 2015, 02:01:16 PM »
Ja kdo pa pegla brisace pa rjuhe  :o
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #347 on: June 08, 2015, 02:02:22 PM »
Ja kdo pa pegla brisace pa rjuhe  :o

Tašča.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #348 on: June 08, 2015, 02:07:22 PM »
Jaz peglam samo srajce, ali pa če je res kaj faaaaaajnnnnn zmečkano, približno tako kot Pika ;)
Pa še srajce nesem večkrat speglat v bližnjo čistilnico.
Mi eno srajco speglajo za 90 centov.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #349 on: June 08, 2015, 02:20:59 PM »
Jaz peglam samo srajce, ali pa če je res kaj faaaaaajnnnnn zmečkano, približno tako kot Pika ;)
Pa še srajce nesem večkrat speglat v bližnjo čistilnico.
Mi eno srajco speglajo za 90 centov.

Sanjalka, z mojo taščo bi imela torej cel kup problemov.  :D
Cel dan bi se ukvarjala s tem, kako si nemarna in kako zanemarjaš svoj dom in kako to ni prav, mlela bi o tem cele dneve in noči,  ti je seveda v bajto ne bi več spustila, ker bi samo ocenjevala, kje je kak pajek mrežo spletel in bi ji šla na živce nepobrisana polica, sicer ti v faco ne bi nič rekla, samo streljala bi z očmi naokrog, pritiskala bi kasneje na tvojega moža (svojega sina), ki je mogoče niti ne bi dovolj šmirglal, zato bi pritiskala na tvoje otroke, kako je njihova mama nesramna, ker je nikoli ne povabi na kavo in kako je ona zdaj zato še bolj boga in izločena in sama, otrok bi ti potem doma jokal, kako je babi boga, ker ne more prit k vam.
Jaz sem sicer pritisnila na "delete" knof. Pa se mi še vedno dogaja, da včasih prav fizično čutim, kako me nekdo na daljavo tepe in to sigurno ni moja hči.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #350 on: June 08, 2015, 02:31:37 PM »
Sanjalka, z mojo taščo bi imela torej cel kup problemov.  :D
Cel dan bi se ukvarjala s tem, kako si nemarna in kako zanemarjaš svoj dom in kako to ni prav, mlela bi o tem cele dneve in noči,  ti je seveda v bajto ne bi več spustila, ker bi samo ocenjevala, kje je kak pajek mrežo spletel in bi ji šla na živce nepobrisana polica, sicer ti v faco ne bi nič rekla, samo streljala bi z očmi naokrog, pritiskala bi kasneje na tvojega moža (svojega sina), ki je mogoče niti ne bi dovolj šmirglal, zato bi pritiskala na tvoje otroke, kako je njihova mama nesramna, ker je nikoli ne povabi na kavo in kako je ona zdaj zato še bolj boga in izločena in sama, otrok bi ti potem doma jokal, kako je babi boga, ker ne more prit k vam.
Jaz sem sicer pritisnila na "delete" knof. Pa se mi še vedno dogaja, da včasih prav fizično čutim, kako me nekdo na daljavo tepe in to sigurno ni moja hči.

Zdaj, ko sem tudi "v.d. tašča", se pa v bistvu zavedam še druge plati. Ne morem reči, da so vse tašče in tasti idealni, najbrž je vseh skrajnosti in palete barv. Dostikrat se pa tudi taščam (no inu zetom, snaham) najbrž pripisuje preveč in po krivici. Ljudje se z leti navadimo določenih navad, starejše deblo se ne upogiba več. Nabirajo se stresi, dogodki, ki so nas pretresali, bili lepi, vse to, življenje, pa človeka z leti še malo bolj obtesa, tako kot valovi kamenčke ob obali. Robustna, močna zunanja zaščita se stanjša, postane porozna. In sredi tega, pride v družino nova oseba - zet, snaha. Polni mladostne moči, samozavestnih nazorov, vedenja, kaj želijo od življenja, kaj bodo oni drugače. O nas si ustvarijo svoje mnenje, mi pa  o njih. Pogovarjamo se premalo, časa je tudi na voljo vedno manj. In kako naprej?  :D

Samo razmišljanje z druge, "nasprotne" strani  ;) ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #351 on: June 08, 2015, 02:39:52 PM »
Kdo bi razumel nas ženske ;D
Kot sem danes že večkrat slišala, pa hudiča zakaj bi morala stalno druge razumeti, sebe pa ne ;)
Klinc gleda pa tašče, pa snahe, pa mame, pa partnerje, pa stranke, pa sosede, pa sodelavce, pa nas forumovke-ce, klinc gleda vse skupi, zdaj sem pomembna samo še sama sebi ;)
Ustanavljam klub pomembnih, samozadostnih žensk, se mi katera pridruži, pristopnina 1000 eur ;)
Kaj gledate debelo, to je luksuz in luksuz se plača ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #352 on: June 08, 2015, 02:41:04 PM »
Rena, v tebi ne čutim niti trohice lastnosti, ki sem jih navedla. Se pa strinjam z napisanim.
Kar sem napisala, nima veze s tem, v kakšni vlogi je nekdo v odnosu z mano. Torej v tem primeru tašča-snaha odnos.
Gre za manipulativne ljudi, energetske pijavke, ki to počnejo v vseh odnosih in situacijah, kjer jim pač lahko rata.
Sebe postavljajo v center dogajanja in v tem primeru gre za tiste vrste egoizem, ki je ubibože (in niso vzvišeni) in govori o čustveni nezrelosti, da te glava peče, ko še osem-letnega otroka vpletejo in od njega pričakujejo, da bo reševal njihovo mentalno bedo.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #353 on: June 08, 2015, 02:42:23 PM »
Kot sem danes že večkrat slišala, pa hudiča zakaj bi morala stalno druge razumeti, sebe pa ne ;)
Klinc gleda pa tašče, pa snahe, pa mame, pa partnerje, pa stranke, pa sosede, pa sodelavce, pa nas forumovke-ce, klinc gleda vse skupi, zdaj sem pomembna samo še sama sebi ;)
Ustanavljam klub pomembnih, samozadostnih žensk, se mi katera pridruži, pristopnina 1000 eur ;)

8) 8) 8) 8) 8) 8)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #354 on: June 08, 2015, 02:44:22 PM »
Malo sem spet nadrkana. Ampak je že boljš.  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #355 on: June 08, 2015, 02:45:52 PM »

sva že dve ;D :laugh:
saj včasih paše bit nadrkana ;)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #356 on: June 08, 2015, 02:48:43 PM »

Kaj pa klub "pašenadrkanabit"?  :laugh:

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #357 on: June 08, 2015, 02:49:58 PM »
Jaz peglam samo srajce. Al pa če je kaj reeeeeeeeeeees zmečkano kot Sharpei.
Rjuhe... njet.
Gate... njet.
Mikice... njet.
Brisače... njet.

Tašča skoz pegla. Pa vseeno zato ni nič bolj gladka.  ::)

tam kjer je pri tebi njet, je tud pri meni

Sam vseeno se najde še kaj ........ v peglanje pa štejem tud zlaganje in pospravljanje cot v omaro  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #358 on: June 08, 2015, 02:50:58 PM »

Kaj pa klub "pašenadrkanabit"?  :laugh:

sam, če plačajo, zastonj ni nič več, jebiga, kapitalizem pač ;)
lahko imava dva kluba, bo več denarja, za enega bom skrbela jaz, za drugega ti...
dobiček meni 90%, tebi 10%, ideja je bila pač moja ;D
Če hočeš vzemi, če ne te klinc gleda ;)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #359 on: June 08, 2015, 02:52:14 PM »

a hočeš reči - DAM  :P
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif