PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Maja on May 10, 2015, 11:05:35 AMMene je zvečer mož še enkrat odvlekel na Minfos. Dopoldne je delal tam, zvečer je šel pa še z mano še enkrat naokrog. Mi je hotel kaj kupit, pa že vse imam ... Potem sem dobila veliiiiiiiiko amazonitovo jajce.Uuu amazonit je dober za ravnovesje, kreativnost in povečano intuicijo. Jajček-lepotec Jaz sem pa od mojega dobila opal
Mene je zvečer mož še enkrat odvlekel na Minfos. Dopoldne je delal tam, zvečer je šel pa še z mano še enkrat naokrog. Mi je hotel kaj kupit, pa že vse imam ... Potem sem dobila veliiiiiiiiko amazonitovo jajce.
Quote from: Gloria82 on May 10, 2015, 10:10:37 PMQuote from: Maja on May 10, 2015, 11:05:35 AMMene je zvečer mož še enkrat odvlekel na Minfos. Dopoldne je delal tam, zvečer je šel pa še z mano še enkrat naokrog. Mi je hotel kaj kupit, pa že vse imam ... Potem sem dobila veliiiiiiiiko amazonitovo jajce.Uuu amazonit je dober za ravnovesje, kreativnost in povečano intuicijo. Jajček-lepotec Jaz sem pa od mojega dobila opal Ta je kar konkreten jajo. Tehta 606 g.