Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma - sedmi del

<< < (36/64) > >>

Rena:

--- Quote from: Tea on September 26, 2015, 06:48:10 AM ---Mine en kup let, da tole urediš - nikoli pa dokončno

Tako da blagor tistim, ki imajo lunco dobro postavljeno

--- End quote ---

Potrjujem, nikoli dokončno. So trenutki, ko misliš, da si na konju. Po pa ob čustvenih trenutkih privre na dan in vidiš, da si globoko v sebi še vedno ranjen... Ali mi se ne damo  ;)

Tea:

--- Quote from: Maja on September 26, 2015, 08:33:09 AM ---Moje N :So je v :kon s  :Sa. Bi tu lahko rekla, da je oče predstavljal avtoriteto? Ker dejansko je bilo tako.
 :Lu :kon  :U - s tem se pa veliko ukvarjam v zadnjem času ...

Zmeda.  :So :kon :Sa in  :Lu :kon :U v natalu. Po eni strani mi prija stabilnost, po drugi sem avanturist.  ;D

--- End quote ---

jap  :)

Tea:

--- Quote from: Andres on September 26, 2015, 05:43:56 AM ---
--- Quote from: Tea on September 25, 2015, 09:11:58 AM ---
--- Quote from: Pika on September 25, 2015, 08:52:23 AM ---MI je pa tole zdajle zelo zanimiva tema. Gledam ravno karto svoje mame, ki je šla v meno pozno, ravno tako moja babica.
Jo bom pripela kasneje...

--- End quote ---

Moramo nekako odločit, kaj je to zgodaj in kaj pozno. Sama dojemam, da je zgodaj pred 50 letom, po 55 letu pa je pozno, tam nekje vmes je po moje čisto normalno.
Je pa tako, da se mena ne konča ali pa tudi ne začne na čisto določen datum, sama sem z prenehanjem krvavenja nehala pri 53 dokončno, ampak mena se je začela pa že tri leta prej z bolečimi prsmi, hormonskimi simptomi in sitnostjo, pa nekoliko bolj bolečimi in močnejšimi menstruacijami
Moram priznat, da me je kar dajalo. Glede na mojo luno v natalki, pa to niti ni čudno

--- End quote ---

Sem se moral čez vse to prebit, da sem prišel do željenega odgovora. Torej kdaj je pozno in kdaj je zgodaj.    Hvala Tea, čeprav mene to ne tare. Je pa dobro vedeti. 

Andres

--- End quote ---

Nekje sem zasledila, da imate tudi moški meno, ki se ji reče Moška mena  ;) Vsekakor vas takrat enkrat od 50 leta naprej začne metat druga puberteta. Ene bolj, druge manj, poznam pa veliko takih, ki so si prav v tistem času omislili ljubice - pa dost, dost mlajše in celo veliko starejših moških, ki bi jim pripisali, da so dedki, vozijo svoje dojenčke v vozičkih ....

Vsekakor pa moškim, ki so v partnerstvu, ženska mena v veliko primerih tudi povzroči težavo. Kdo bi razumel vse te hormone kar naenkrat.  ;)

Tea:

--- Quote from: sasa on September 26, 2015, 03:13:10 AM ---
--- Quote from: Tea on September 25, 2015, 10:38:28 AM ---
--- Quote from: Jane on September 25, 2015, 09:58:44 AM ---
--- Quote from: Tea on September 25, 2015, 08:34:19 AM ---
--- Quote from: sanjalka on September 25, 2015, 08:31:03 AM ---Luna v ovnu, no glede tega kdaj ženska pride v meno nisem nikoli gledala, sem pa definitivno opazila, problem imeti partnerski odnos.
Kot je že Tea napisala, to so Amazonke, ki težko funkcionirajo kot ženske, ogromno je moške energije, problem odnosa z mamo, biti dominanta v odnosu, mora biti vodja...

--- End quote ---

Enako velja tudi za Luna kvadrat Mars

--- End quote ---

kaj pa luna kvadrat venera ali pa luna opozicija venera. Kakor opazujem ženske s to postavitvijo - težave z zanositvijo, splavi, ne imeti želje po otroku ipd.

--- End quote ---

ja, tukaj imamo pa "ogrožen" ženski princip. To sta edina ženska planeta v karti in če sta v kvadratu ali opoziciji, ženska ne ve, ali bi bila rajši mati, ali ljubica ....

--- End quote ---

Točno tako se počutim. Po eni strani bi bila mama, po drugi pa ljubica, težko si je predstavljat idealno razmerje ali kako  naj človek temu reče...

--- End quote ---

Tale aspekt je zanimivo opazovat tudi v moški karti. Ponavadi so to moški, ki imajo doma ženo in zraven še ljubico, še posebno, če sta v zgodbo vpletena Jupiter in Mars.

Tea:

--- Quote from: Rena on September 26, 2015, 08:40:29 AM ---
--- Quote from: Tea on September 26, 2015, 06:48:10 AM ---Mine en kup let, da tole urediš - nikoli pa dokončno

Tako da blagor tistim, ki imajo lunco dobro postavljeno

--- End quote ---

Potrjujem, nikoli dokončno. So trenutki, ko misliš, da si na konju. Po pa ob čustvenih trenutkih privre na dan in vidiš, da si globoko v sebi še vedno ranjen... Ali mi se ne damo  ;)

--- End quote ---

Tu nam dosti pomaga, če spremljamo progresirano Luno. Ta bo "povedala", kdaj se počutimo malo bolje in kdaj smo čustveno na tleh in predelujemo rojstni vzorec intenzivneje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version