Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Natalne karte članov foruma - sedmi del

<< < (38/64) > >>

Lisa:
Dispozitorja pa pri meni ne tvorita aspekta.

Lisa:

--- Quote from: Jane on September 26, 2015, 09:31:22 AM ---[
Moje dva sta v konjunkciji - dispozitorja.

--- End quote ---

To je dobro, najbrž.

sanjalka:

--- Quote from: Tea on September 26, 2015, 06:48:10 AM ---Odnose z moškimi oz. očetom, bi morali pogledati bolj skozi Sonce

Luna je mama ali družina /počutje in varnost v njej/.

Sonce je tisto kar ljubimo, Luna pa tisto, kar čutimo ob tem ... se počutimo varno, ljubljeno,sprejeto ...

Sama imam v svoji karti Sonce dobro postavljeno, le da je v konjunkciji z Neptunom. Se pravi pritegujem odnose z moškimi, ki imajo izrazito Neptunsko kvaliteto:
jih ni, so zasvojeni, so umetniki, glasbeniki, slikarji, mornarji itd.......

Ke pa je moja luna tako slabo postavljena, imam sama s sabo /ker sem ženska  :Lu/, z mamo in ženskimi principi en kup težav, največ pa z zaupanjem, občutkom zapuščenosti itd....
Mine en kup let, da tole urediš - nikoli pa dokončno

Tako da blagor tistim, ki imajo lunco dobro postavljeno

--- End quote ---

Sem pozabila napisati, da je hcerino sonce v biku, se pravi je vladarica tega sonca njena venera v ovnu, njen vladar pa mars v levu v 12. hisi, potem je vse jasno glede oceta...zato sem pisala tudi o odnosu z ocetom. Luno pa ima v konj z marsom v 12. Hisi... Oba principa soncev in lunin se na koncu srecata v 12. Hisi in podprta z marsovo oz ovnovo energijo...Definitivno je v globini dozivljala izgubo obeh starsev, kar se potrdi njen n pluton v 4. Hisi...

Jane:

--- Quote from: sanjalka on September 26, 2015, 09:41:35 AM ---
--- Quote from: Tea on September 26, 2015, 06:48:10 AM ---Odnose z moškimi oz. očetom, bi morali pogledati bolj skozi Sonce

Luna je mama ali družina /počutje in varnost v njej/.

Sonce je tisto kar ljubimo, Luna pa tisto, kar čutimo ob tem ... se počutimo varno, ljubljeno,sprejeto ...

Sama imam v svoji karti Sonce dobro postavljeno, le da je v konjunkciji z Neptunom. Se pravi pritegujem odnose z moškimi, ki imajo izrazito Neptunsko kvaliteto:
jih ni, so zasvojeni, so umetniki, glasbeniki, slikarji, mornarji itd.......

Ke pa je moja luna tako slabo postavljena, imam sama s sabo /ker sem ženska  :Lu/, z mamo in ženskimi principi en kup težav, največ pa z zaupanjem, občutkom zapuščenosti itd....
Mine en kup let, da tole urediš - nikoli pa dokončno

Tako da blagor tistim, ki imajo lunco dobro postavljeno

--- End quote ---

Sem pozabila napisati, da je hcerino sonce v biku, se pravi je vladarica tega sonca njena venera v ovnu, njen vladar pa mars v levu v 12. hisi, potem je vse jasno glede oceta...zato sem pisala tudi o odnosu z ocetom. Luno pa ima v konj z marsom v 12. Hisi... Oba principa soncev in lunin se na koncu srecata v 12. Hisi in podprta z marsovo oz ovnovo energijo...Definitivno je v globini dozivljala izgubo obeh starsev, kar se potrdi njen n pluton v 4. Hisi...

--- End quote ---

Pri meni je podobno vse vpeto v dvanajsto, starsi kot da jih nimam. Vedno sta bila odsotna predvsem custveno.

Jane:

--- Quote from: Lisa on September 26, 2015, 09:36:22 AM ---
--- Quote from: Jane on September 26, 2015, 09:31:22 AM ---[
Moje dva sta v konjunkciji - dispozitorja.

--- End quote ---

To je dobro, najbrž.

--- End quote ---

Glede na nadaljne aspekte, ki jih imata ne vem ce glih :D pa se en v dvanajsti :/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version