Author Topic: Natalne karte članov foruma - sedmi del  (Read 43636 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
Re: Natalne karte članov foruma - sedmi del
« Reply #240 on: October 12, 2015, 07:48:04 AM »

Tole ti znam jaz obrazložit; gre za logiko izpeljanih hiš, 4 hiša dom (tu se starta šteti), 5 hiša od te startne je prvi otrok. Tako lahko vsak posameznik izpelje kar želi astrološko izračunat.
N. pr: moja sestra je 3H, njen prvi otrok je viden pri meni kot 5H od 3 H. :-*
Ne vem, tole mi ni jasno. Mogoče malo, ampak se zakomplicira. Preveč.
Se raje ne bom s tem ukvarjala, pa s polkvadrati in podobnimi aspekti tudi ne. ;)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #241 on: October 22, 2015, 06:16:33 AM »
Eh ja, tamala mi je fajn,... No ja nimamo kaj.

Se vidi ja, da jo imaš rada :)

Takole zgleda njena karta (sem še dovoljenje da jo prilimam želela...):

(klik nanjo za povečavo)

Nisem pa ziher v karti katera hiša je moj drag, katera pa njena mama. On je takole:

Glede na  :de bi bil lahko tudi 10. hiša. Po drugi strani je pa mama  :ko in v 10. je  :Sa ??? ??? ???

No vsaj s  :So si pete hiše filava v sinastriji. Tudi to je nekaj.

Tvoj je v tamalini 4 hiši. Vladavina gre v Ribe in tvoj ima polno 12 hišo - zato so določene stvari malo premalo navzven izražene, ampak delujejo subtilno

Ti si v tamalini karti v 12 hiši  /lahko bi bila tudi v 2/ v obeh primerih imava plutonsko temo in tvoja natalna karta o tem tudi govori: luna pluton konjunkcija in vkleščeno znamenje škorpijona v 4 - to hišo smatramo kot človekovo najglobljo intimo oz. tisto kar zares v jedru je ......
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #242 on: October 22, 2015, 06:27:33 AM »

Se pravi:

tole je karta očeta

Pogledaš 5 hišo - njegov otrok /če je prvi/
Mama od tega otroka je 4 hiša od 5 in skozi vladavino vidiš kakšna je

Odnos med mamo in otrokom se lahko vidi med vladarjema 5 in 8

tako boš ugotovila "subjektivno" gledanje očeta na odnos med materjo in sinom

Hmm. Oče je drugi otrok od petih.
Katero hišo moram gledati, če je 4 hiša od 5 hiše:  8 ali 9 hišo? Ali je drugače, ker je drugi otrok?
10.hiša ?
Vladarja 8 in 5 hiše sta pa :U in  :PL ..Zanimivo..
Hvala!

Sej je logicno zakaj se tako steje. 5 hiso v tem primeru vzames kot prvo hiso OTROKA. 6 hisa je njegova druga, sedma hisa tretja in 8 hisa cetrta (mater). Ce gledas to iz ocetove karte.

Tako bi ti lahko iz svoje karte npr. Pogledala kaksna je ocetova druga zena. Tvoja deseta hisa = ocetova prva hisa in stejes 9 his (druga zena) in je ta v 6-ti hisi npr.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #243 on: October 22, 2015, 12:56:55 PM »
Eh ja, tamala mi je fajn,... No ja nimamo kaj.

Se vidi ja, da jo imaš rada :)

Takole zgleda njena karta (sem še dovoljenje da jo prilimam želela...):

(klik nanjo za povečavo)

Nisem pa ziher v karti katera hiša je moj drag, katera pa njena mama. On je takole:

Glede na  :de bi bil lahko tudi 10. hiša. Po drugi strani je pa mama  :ko in v 10. je  :Sa ??? ??? ???

No vsaj s  :So si pete hiše filava v sinastriji. Tudi to je nekaj.

Tvoj je v tamalini 4 hiši. Vladavina gre v Ribe in tvoj ima polno 12 hišo - zato so določene stvari malo premalo navzven izražene, ampak delujejo subtilno

Ti si v tamalini karti v 12 hiši  /lahko bi bila tudi v 2/ v obeh primerih imava plutonsko temo in tvoja natalna karta o tem tudi govori: luna pluton konjunkcija in vkleščeno znamenje škorpijona v 4 - to hišo smatramo kot človekovo najglobljo intimo oz. tisto kar zares v jedru je ......

Plutona lahko v pozitivnem smislu "izrabim" kot regeneracijo, terapijo? Eh zakaj je vedno drugim lažje svetovat kot sam sebi ???
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #244 on: October 22, 2015, 01:47:34 PM »
Oki imam cca 3 minute za hiter "brejnstorming". Sem  :PL (bohseusmil), torej ...

Oki 12. itak deluje subtilno, podzavestno, ni na ven izraženo (jah čudno ane)

:PL v 2. vpliva na lastno vrednost. Itak smo pol spet pri moji klasiki, kozlovska tema 2. hiše, pa če se to pozitivno obrne ji lahko nekako pomagam pridobit strugturo? Vprašanja občutka varnosti? Sicer ima razen z  :U v bistvu lepe aspekte.

:sek :Lu 3. :ri

:kon  :Me (rx) 2. :ko

:sek :Ve 11. :Sk

:kon :Ma 1. :ko

:kv :U 4. :ri Tole lahko definitivno občuti, kot da sem jaz krivec za očetov odhod od doma. Kaketz al kaj naj rečem.

Eh pa moram letet dalje... No vsaj plonkec imam, če mi bo uspelo kaj preko telefona naumit med popoldansko job rundo ;D

P.S.: Ravno porajtala... Jah sej ne da je :PL :ko S.vozel
« Last Edit: October 22, 2015, 01:57:55 PM by Tejka »
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #245 on: October 22, 2015, 05:54:44 PM »
Konjunkcija ne kozel  :laugh:

:kon :Me in  :sek  :Lu 3.  :ri pogovori, ne direktno bolj subtilno, z intuicijo

Tranziti in progresije
Solarna

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #246 on: October 23, 2015, 07:22:44 AM »

Sej je logicno zakaj se tako steje. 5 hiso v tem primeru vzames kot prvo hiso OTROKA. 6 hisa je njegova druga, sedma hisa tretja in 8 hisa cetrta (mater). Ce gledas to iz ocetove karte.

Tako bi ti lahko iz svoje karte npr. Pogledala kaksna je ocetova druga zena. Tvoja deseta hisa = ocetova prva hisa in stejes 9 his (druga zena) in je ta v 6-ti hisi npr.

Hvala za to razlago. Mi je že bolj jasno  ;)
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #247 on: November 02, 2015, 09:23:29 PM »
Hmm dobro, da sem šele zdaj opazila, ko sem Sanjalki v drugi temi pripopala karto od sina:

Že nekaj časa jamra, da ga boli trebuh. Trenutno ima tranzitni pluton ravno na jupitru v šesti. pluton sicer še za las dela kvadrat na sonce - vladarja ascedenta? Nisem obračala prevelike pozornosti temu, ker sem mislila da ga boli zato, ker raste (jupiter rast - saturn -kosti.), kar bi se skladalo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #248 on: November 02, 2015, 09:32:21 PM »
Hmm dobro, da sem šele zdaj opazila, ko sem Sanjalki v drugi temi pripopala karto od sina:

Že nekaj časa jamra, da ga boli trebuh. Trenutno ima tranzitni pluton ravno na jupitru v šesti. pluton sicer še za las dela kvadrat na sonce - vladarja ascedenta? Nisem obračala prevelike pozornosti temu, ker sem mislila da ga boli zato, ker raste (jupiter rast - saturn -kosti.), kar bi se skladalo.

Pluton je ze naprej od p sonca in ta tranzit je ze naredil svoje, tako da ne deluje vec na sonce.
Kako pa je bilo v tistem obdobju, ko je kvadriral p sonce?
Je pa trenutno res na jupitru, ampak tudi tukaj je sel ze naprej in se ga ne bo vec dotaknil. Poglej v efemeride datume prejsnjih tranzitov na jupitra pa bos lazje zgodbo povezala. Mislim, da je bil eden teh tranzitov tudi lani decembra.
Tvoj mali ima jupitra eksaktno na veneri mojega dragega;-)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #249 on: November 02, 2015, 09:36:13 PM »
Konec februarja, marec, maj in konec decembra 2014, januar, konec agusta, september in oktober 2015....
Evo, takrat je bil t pluton na n jupitru tvojega sina.
Se kaj spmnis, je bilo kaj posebnega v tem obdobju?
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #250 on: November 02, 2015, 09:37:21 PM »
no potem bi šla pa onedva prav fino skupi :)

Bom se jutri malo pozabavala z datumi, da vidim kaj je bilo kaj takega.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #251 on: November 04, 2015, 06:05:13 AM »

Njegova progresirana Luna je v Škorpijonu in se je postavljala v T kvadrat z natalno in z Neptunom, poleg tega je njegova natalna Luna tudi del Joda, ki ga zdaj "napada" Kiron
Sicer je p Luna že šla naprej ... vendar pri progresijah gledamo, da taka traja, še posebno, ker je v fiksnih še naprej, dokler ne naredi novega aspekta, ali vsaj še nekaj stopinj.
Predvidevam, da bo stiska trajala še dokler se luna ne premakne na 25 stopinjo.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #252 on: November 04, 2015, 08:45:36 AM »
Konec februarja, marec, maj in konec decembra 2014, januar, konec agusta, september in oktober 2015....

Mah pismo nič takih dogodkov se ne spomnim. Vsaj meni se ni zdelo nič pomembnega, bogsigavedi kakšne stiske ima on. Oziroma doživljanja.  Začetek 2014 je bil itak še v vrtcu, december 2014 - prvi razred, zdaj pa drugi.
Začetek 2014 enkrat, ne vem točno kdaj, vem da so imeli plavalni tečaj v vrtcu in da je čisto stravmiral, ker baje ni bil dovolj dober. Ravno tako je travmral sedaj september/oktober v drugem, da noče naloge pisat, da je butast, da ma vedno kako napako, ko je dobil bronasto vegovo priznanje je travmiral, ker ni bilo zlato. Pa sploh mu ne moreš dopovedat, da halo, ostalih 25 otrok v razredu ni dobilo niti ENEGA priznanja! jaz v vseh letih šolanja, nimam niti enega iz matematike. V glavnem kritičen do sebe, pa kar je bilo še takega je, da je "zgubil" določene prijatelje. Enostavno se je umaknil, nekaj časa so se družili, potem ga je eden izmed njih skoz nekaj zajebaval, potem se je pa sam umaknil.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #253 on: November 04, 2015, 08:47:50 AM »

Njegova progresirana Luna je v Škorpijonu in se je postavljala v T kvadrat z natalno in z Neptunom, poleg tega je njegova natalna Luna tudi del Joda, ki ga zdaj "napada" Kiron
Sicer je p Luna že šla naprej ... vendar pri progresijah gledamo, da taka traja, še posebno, ker je v fiksnih še naprej, dokler ne naredi novega aspekta, ali vsaj še nekaj stopinj.
Predvidevam, da bo stiska trajala še dokler se luna ne premakne na 25 stopinjo.

Hvala :) Včeraj sva šla k zdravniku, zdaj imava dieto, da pride trebušček k sebi, sum na gliste, če to ne bo bolje po tabletih pa preiskava za alergijo na mleko, pšenico.

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #254 on: November 04, 2015, 11:26:25 AM »

Mah pismo nič takih dogodkov se ne spomnim. Vsaj meni se ni zdelo nič pomembnega, bogsigavedi kakšne stiske ima on. Oziroma doživljanja.  Začetek 2014 je bil itak še v vrtcu, december 2014 - prvi razred, zdaj pa drugi.
Začetek 2014 enkrat, ne vem točno kdaj, vem da so imeli plavalni tečaj v vrtcu in da je čisto stravmiral, ker baje ni bil dovolj dober. Ravno tako je travmral sedaj september/oktober v drugem, da noče naloge pisat, da je butast, da ma vedno kiako napako, ko je dobil bronasto vegovo priznanje je travmiral, ker ni bilo zlato. Pa sploh mu ne moreš dopovedat, da halo, ostalih 25 otrok v razredu ni dobilo niti ENEGA priznanja! jaz v vseh letih šolanja, nimam niti enega iz matematike. V glavnem kritičen do sebe, pa kar je bilo še takega je, da je "zgubil" določene prijatelje. Enostavno se je umaknil, nekaj časa so se družili, potem ga je eden izmed njih skoz nekaj zajebaval, potem se je pa sam umaknil.

A ni zdaj tako, da se potegujejo v prvem za bronasto, v drugem za srebrno in šele v tretjem za zlato? Pa ni ravno vegovo, no je, samo se mu za prvo triado drugače reče? Za drugo triado je spet najprej bron, potem srebrno, potem šele zlato in ponovijo v tretji triadi? Ne vem zakaj imam tako v spominu...
Tranziti in progresije
Solarna