Author Topic: Olajšaj se malo. Trinajsti del  (Read 112355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
Re: Olajšaj se malo. Trinajsti del
« Reply #15 on: June 10, 2015, 02:21:27 PM »
En mi je na vrtu spizdil vodo, v prazen kanister pa vrgel crknjeno miš. Mislim kaj ljudem vse ne pade na misel?!

Se ne čudim. Ko si med vrtičkarji tudi vse sorte doživiš. Sem oddala mamin vrt, kjer je imela dosti ribeza, ker ga sama toliko ne bi obirala. Kot prvo so komentirali, ko sem čistila ribez ven (pa lahko bi jim kar tako oddala ane), joj, škoda, ojej... Nato, ko so dobile vrt, ki ga prej niso imele, ane, se zdaj pičijo okoli dveh grmov ribeza, ki sem si ju tam pustila zase. In toliko, da ne začnejo še vej rezat, da bi svojo solatko čisto do roba napikale. Mislim, saj ni čudno, da je toliko polžovja prišlo od vse te energije: obiramtivsepospiskunaskupnihvrtovih.

Spiz.... so mi pa tudi že na britofu, par dni po nakupu, trajno svečko, tako s tekočim voskom, ki naj bi gorela slab mesec.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #16 on: June 10, 2015, 02:21:47 PM »
Hvala, Sanjalka.
Besna sem na situacijo.
Zvečer je hčerin nastop in nimam energije, da bi jo podpirala. Pa zato sem danes z njo doma.
Moje stanje jo vleče dol. Tako je vedno. Popolnoma je mlahava in nič ne morem.

a nima hči lune v kozorogu?
se čuti dolžna poskrbeti za svojo mamo?

Ne vem, ali se tako čuti. Vem pa, da si jaz očitam, da ne morem dovolj poskrbeti za njo, ker taka ne morem nič.
Ne smem si privoščiti biti utrujena in brez moči, ker takrat gre hči navzdol.
Z mano gre gor, z mano gre dol. Že dolgo mi je jasno, da je popolnoma odvisna od mene.
Ima luno v kozorogu, ja.
Ampak kolikor vidim, se bom jaz pretegnila najprej zase, potem pa še zanjo. Oz.kar najprej zanjo.

Odvisnost je navadno obojestranska ;)
Daj preberi knjigo:
Po tihem zapeljani; Kenneth M. Adams
Lepo opisuje kako lahko otroke nezavedno čustveno zlorabljamo, to je tako prikrito, da se niti sami tega ne zavedamo..
Največkrat se to dogaja tam, kjer mama ali oče nimata medsebojnega pravega partnerskega odnosa in v tem primeru eden od staršev prenaša čustva, ki bi jih moral imeti s partnerjem, na svojega otroka. Otrok se pravzaprav čuti počaščenega, ker dobi vso pozornost, v bistvu pa je to tista zanka, v kateri se dogaja ta čustvena zloraba...

Hvala, Sanjalka.
Nisem govorila o tem oz.o čustveni navezanosti. Bom si vzela čas in ti napisala na privat, ampak ne vem, kdaj.
Jo pa manipulirajo vsi po vrsti in besnim tudi od tega. Ampak zdaj nisem govorila o tem...

Se to... od mene dobi celo "premalo" pozornosti in tudi to mi vsi mecejo naprej. Ker se posvecam svojemu delu in sem stalno brez cajta.
« Last Edit: June 10, 2015, 02:28:01 PM by Pika »

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #17 on: June 10, 2015, 02:27:49 PM »

Spiz.... so mi pa tudi že na britofu, par dni po nakupu, trajno svečko, tako s tekočim voskom, ki naj bi gorela slab mesec.

A to...ne govor....moj foter jih je prav zabil v zemljo  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #18 on: June 10, 2015, 02:32:47 PM »
Hvala, Sanjalka.
Besna sem na situacijo.
Zvečer je hčerin nastop in nimam energije, da bi jo podpirala. Pa zato sem danes z njo doma.

Ne vem, ali se tako čuti. Vem pa, da si jaz očitam, da ne morem dovolj poskrbeti za njo, ker taka ne morem nič.
Z mano gre gor, z mano gre dol. Že dolgo mi je jasno, da je popolnoma odvisna od mene.
Ima luno v kozorogu, ja.
Ampak kolikor vidim, se bom jaz pretegnila najprej zase, potem pa še zanjo. Oz.kar najprej zanjo.

Daj preberi knjigo:
Lepo opisuje kako lahko otroke nezavedno čustveno zlorabljamo, to je tako prikrito, da se niti sami tega ne zavedamo..
Največkrat se to dogaja tam, kjer mama ali oče nimata medsebojnega pravega partnerskega odnosa in v tem primeru eden od staršev prenaša čustva, ki bi jih moral imeti s partnerjem, na svojega otroka. Otrok se pravzaprav čuti počaščenega, ker dobi vso pozornost, v bistvu pa je to tista zanka, v kateri se dogaja ta čustvena zloraba...

Hvala, Sanjalka.
Nisem govorila o tem oz.o čustveni navezanosti. Bom si vzela čas in ti napisala na privat, ampak ne vem, kdaj.
Jo pa manipulirajo vsi po vrsti in besnim tudi od tega. Ampak zdaj nisem govorila o tem...

Se to... od mene dobi celo "premalo" pozornosti in tudi to mi vsi mecejo naprej. Ker se posvecam svojemu delu in sem stalno brez cajta.

veš kaj, ta luna v kozorogu je njena energija, ona pač sama deluje tako, da se bo naučila za vse sama poskrbeti...
katerakoli mama bi bila, bi otroku z luno v kozorogu po njegovo namenjala premalo čustev, ampak to je lastno doživljanje otroka,
ki ni nujno, da je tudi realno...
saj veš, na koncu smo itak za vse krive mame ;D
pa vseeno priporočam zgoraj navedeno knjigo ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #19 on: June 10, 2015, 02:48:35 PM »
Hvala, Sanjalka.
Besna sem na situacijo.

Ima luno v kozorogu, ja.

Daj preberi knjigo:

Hvala, Sanjalka.

veš kaj, ta luna v kozorogu je njena energija, ona pač sama deluje tako, da se bo naučila za vse sama poskrbeti...
katerakoli mama bi bila, bi otroku z luno v kozorogu po njegovo namenjala premalo čustev, ampak to je lastno doživljanje otroka,
ki ni nujno, da je tudi realno...
saj veš, na koncu smo itak za vse krive mame ;D
pa vseeno priporočam zgoraj navedeno knjigo ;)

Moja hci je drugace ena sama custvenost, taka je tudi videt, tako se obnasa in tako jo vidijo vsi.
Ne vem, kako in kje se odraza ta kozorogov hlad v luni, vsekakor verjetno prevagajo drugi faktorji v karti.
Tudi o custvih veliko in jasno govori, se mi zjoce, se pomeniva. Ce jo kaj moti, mi jasno razlozi.
Ne vem. Zapisi niso tako direktni... jaz imam tudi retro merkurja pa sem v stavkih spregovorila pri šestih mesecih. Pa so po zapisu rekli, da pred tretjim letom nisem ust odprla pa se takrat sem bila nerazlocna. Sedemindvajsetkrat se je najprej mimo usekalo, preden se je priblizno sliko sestavilo.
Aja se to. Spomnim se teh svojih sestih mesecev tudi sama, tako da to ni podatek prepotentne mame ali koga podobnega.  ;)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #20 on: June 10, 2015, 03:05:26 PM »
Pika, saj nihče ni rekel, da luna v kozorogu ni čustvena, pa še kako zelo je čustvena in občutljiva, celo preveč, celo tako zelo,
da si potem naredi ta saturnski, trd oklep...
Nasproti kozoroga je rak, tako da ti je potem vse jasno.
Potem je pomemben še vladar te njene lune in njeni aspekti, pa vladarica 4.hiše, pa kje luna stoji...
Nasplošno pa luna v kozorogu ne bo kar tako vsakemu pokazala svojih pravih čustev, poudarek je na pravih ;)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #21 on: June 10, 2015, 03:27:21 PM »
En mi je na vrtu spizdil vodo, v prazen kanister pa vrgel crknjeno miš. Mislim kaj ljudem vse ne pade na misel?!

Meni pade ena stvar na pamet : VUDU  ;D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #22 on: June 10, 2015, 03:30:00 PM »

škoda energije
saj narava, univerzum ali kakorkoli že hočeš, poskrbi sama za vse.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #23 on: June 10, 2015, 03:30:32 PM »
uf, kakšna lepa ura oddaje posta se je izpisala :)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #24 on: June 10, 2015, 03:54:13 PM »
Pika, saj nihče ni rekel, da luna v kozorogu ni čustvena, pa še kako zelo je čustvena in občutljiva, celo preveč, celo tako zelo,
Potem je pomemben še vladar te njene lune in njeni aspekti, pa vladarica 4.hiše, pa kje luna stoji...
Nasplošno pa luna v kozorogu ne bo kar tako vsakemu pokazala svojih pravih čustev, poudarek je na pravih ;)

No evo, jaz jo imam v raku.
Se bova zrcalili ena v drugi...

Drugač pa tud jaz ne pokažem čustev kar vsakemu. Se moram precej varno počutit, da to naredim.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #25 on: June 10, 2015, 04:00:28 PM »

No evo, jaz jo imam v raku.
Se bova zrcalili ena v drugi...

Drugač pa tud jaz ne pokažem čustev kar vsakemu. Se moram precej varno počutit, da to naredim.

jap 8)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #26 on: June 10, 2015, 04:06:13 PM »

škoda energije

Jernej verjetno misli da meni kdo dela VUDU. Mu bom dala Vudu direkt v jajca :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #27 on: June 10, 2015, 04:23:29 PM »

škoda energije

Pa ne Jerneju?  ::)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #28 on: June 10, 2015, 04:30:08 PM »

škoda energije

naj kar dela vudu, itak se vse vrne, ti pa ne dajaj energije temu pa bo ok ;)
pa saj ti to vse veš, kaj čem ti govoriti ;D

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #29 on: June 10, 2015, 06:06:05 PM »
Dans se bo pa men zmesal. Kako najt in najet stanovanje u Spaniji trenutno? Ocitno nemogoce. Kr zdrla bi se mau.