Author Topic: Olajšaj se malo. Trinajsti del  (Read 112367 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
Re: Olajšaj se malo. Trinajsti del
« Reply #45 on: June 12, 2015, 08:23:56 PM »
pika, da se ti ne bo skisalo zard zgancev :laugh:
samo, pisovka, tega pa ze doooolgo nisem jedla-zgancev!  :blank: zganci inu bela kava...tista proja al kaj je ze blo; na tem sem gor zrastla!
hvala za idejo  :-*

vrascanje pod kozo? vsake tolko zaide kaksna v kozne globine, ampak ni panike-ni to dostikrat, pa niti moti me ne,ce se potopi  :o

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #46 on: June 12, 2015, 08:25:57 PM »
drugace se pa zdaj posvecam mantri, da ce se univerzumu zdi, da bi mi stvari kaj olajsalo-nekaj pravih stevilk naj bo na mojem đekpot listku.
ali pa na listku od mojega  ;D

tak, nekaj...niti ni treba da je đekpot :blank:

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #47 on: June 12, 2015, 08:45:30 PM »
pika, da se ti ne bo skisalo zard zgancev :laugh:
samo, pisovka, tega pa ze doooolgo nisem jedla-zgancev!  :blank: zganci inu bela kava...tista proja al kaj je ze blo; na tem sem gor zrastla!
hvala za idejo  :-*

vrascanje pod kozo? vsake tolko zaide kaksna v kozne globine, ampak ni panike-ni to dostikrat, pa niti moti me ne,ce se potopi  :o

Jaz sem pa zadnjič jedla žgance na Vogarju.
S kislim zeljem.  :D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #48 on: June 13, 2015, 06:09:48 AM »
To je tko kot sem si jaz zelela 5000 evrov na racunu, potem sem pa dobila odpoved in odpravnino in imela toliko  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #49 on: June 13, 2015, 08:32:07 AM »
Ni pa vedno vse v želji, ki se je zavedamo, torej tisti, o kateri razmišljamo z zavedno ravnijo. Če si želimo nov super športni avto, v ozadju pa se skriva strah, ali se ga bomo sploh upali vozit, ali ga bomo znali vozit, vesolje zazna to energijo v ozadju...

Če bi bilo po moji želji, ko si recimo definiram: želim novo službo, v skladu z najvišjim dobrim (s tem izključiš, da se ti nekaj uresniči zaradi neljubih obratov), bi jo že imela  ;D. Očitno pa me še nekaj v ozadju drži na tem mestu.

Skratka, tudi jaz, odkar sem zaključila z bolniško, v celem stresu in predelujem določene zadeve. Kot prvo delam po cca 12 ur na dan, s pavzo sicer, da nadomestim odsotnost  :-X. Kot drugo so nam naložili še dva, prekleto obsežna statistična vprašalnika. Ampak očitno je tudi to potrebno, da me bo zbrcalo naprej. Še ta vikend in v ponedeljek, potem pa malo dopusta.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #50 on: June 13, 2015, 09:32:33 AM »
Ja, potrebno se je zavedat, da če si nečesa želimo, potem moramo zaupat, da lahko to tudi imamo, vozimo, karkoli pač že. Najprej moraš bit res zadovoljen s svojim življenjem, ugotoviti, kaj te vleče naprej, šele potem boš lahko rastel in spoznaval, kaj resnično želiš in kaj ti pride naproti.

Nikoli ne bom pozabila, ko sem spoznala mojega... Od začetka tako upiranje glede let, pa midva sva res na hitro vse speljala, potem pa ena zadeva za drugo, ki je bila, kako hecno, še iz otroškega seznama želja po moškem.  ;D  Pa je velik, pa svetel, pa ima modre oči, pa lep (je, ene 5x sem vedno poudarjala lep), pa motor ima in ga zna vozit, pa hišo ima (moj star ata je baje vedno govoril, da dec mora imet hišo, stanovanje in ok), pa je duhoven (čeprav recimo v astrologijo ne verjame najbolj), pa ima rad živali... Pa sem vmes, ko sem bila starejša z leti, spreminjala malce seznam, pa a veste kaj, dobila sem točno in nič drugače kot otroškega.  :laugh:

Služba... Vedno sem govorila, da bi jaz v Ameriki našla idelano službo, ker tam poznajo definicijo osebne pomočnice ali PA, ker je tam ta poklic cenjen, pri nas je pa prizvok tajnica velikokrat negativen. Ko sem sprejela sedanjo službo, sprva sicer nisem bila to, ampak čedalje bolj se je to oblikovalo v dejansko osebno pomočnico direktorju našega podjetja, zraven pa še en kup drugih zadevc, ki pa mi dajejo širino. No, sedaj sem neizmerno hvaležna za to službo, ker v njej uživam in rastem, napredujem. Pa pride včasih dan, ko ni ravno najbolj prijetno, pa vendar, tudi takrat si rečem, pač pridejo taki dnevi.

In veste kaj, čedalje bolj mislim, da to, kar resnično globoko v sebi mislimo in si želimo, potem to tudi dobimo, samo razločit ne znamo in ne znamo biti hvaležni. Sprejeti je potrebno vse, kar pride poleg, tudi negativne plati čakanja, kar je pri meni po navadi najbolj hudo, pa bomo vse dobili. Samo zaupati moramo in sprejeti, da ko bo čas, BO. Samo vse je treba dobro premislit, da lahko res dobimo tako, kot je treba - ane, Jane.  :D
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #51 on: June 13, 2015, 09:37:20 AM »
Je pa fino sprejet tudi kakšno presenečenje, ki si ga nisi zamislil, pa ti vseeno paše, ko se pojavi.  ;D

Go with the flow.  8)
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #52 on: June 13, 2015, 09:38:46 AM »
Ja, vsekakor, ampak menim, da presenečenja, ki priletijo, čeprav nepričakovana, so vseeno rezultat dobrega dela in so neke vrste nagrada.  8)
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #53 on: June 13, 2015, 10:01:56 AM »
To je tko kot sem si jaz zelela 5000 evrov na racunu, potem sem pa dobila odpoved in odpravnino in imela toliko  ;D

:laugh:

Tako si jaz želim, da mi denarja ne bi nikoli zmanjkalo oz. da bi vedno imela dovolj za to, kar rabim in za hčero.
Vedno imam ravno toliko, kot v tistem momentu potrebujem, da vse plačam, kar moram. Čudežno se najdejo tudi sredstva za plačat npr. sejem, ko sem enkrat na tem. Iz meseca v mesec se tresem in ko sem že dovolj natresena, pridejo sredstva za položnice. Prišparam pa nič in tudi na loteriji vedno zadanem 1 eur, da dobim stroške hitre srečke nazaj.  ::)
Kot bi se vesolje norca delalo.
Sem pa vesela, da me ima vesolje rado, ker očitno skrbi za mojo ohranitev.  :D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #54 on: June 13, 2015, 02:47:16 PM »
Ja, vsekakor, ampak menim, da presenečenja, ki priletijo, čeprav nepričakovana, so vseeno rezultat dobrega dela in so neke vrste nagrada.  8)

Presenečena sem nad tem, da obstajajo pričakovana presenečenja.  ::)

No ja. Lahko pričakuješ. Pa potem pozabiš. Pa te potem preseneti.  ::)

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #55 on: June 13, 2015, 02:49:55 PM »
Je pa fino sprejet tudi kakšno presenečenje, ki si ga nisi zamislil, pa ti vseeno paše, ko se pojavi.  ;D

Go with the flow.  8)

Kako pa izgleda, ko si zamisliš presenečenje, ki se potem ne pojavi?
Ja tako, da ti ne paše, ker presenečenja ni bilo.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #56 on: June 13, 2015, 02:50:45 PM »
Se opravičujem, danes cepim dlake.  ::)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #57 on: June 13, 2015, 03:39:27 PM »
Ja, potrebno se je zavedat, da če si nečesa želimo, potem moramo zaupat, da lahko to tudi imamo, vozimo, karkoli pač že. Najprej moraš bit res zadovoljen s svojim življenjem, ugotoviti, kaj te vleče naprej, šele potem boš lahko rastel in spoznaval, kaj resnično želiš in kaj ti pride naproti.

Nikoli ne bom pozabila, ko sem spoznala mojega... Od začetka tako upiranje glede let, pa midva sva res na hitro vse speljala, potem pa ena zadeva za drugo, ki je bila, kako hecno, še iz otroškega seznama želja po moškem.  ;D  Pa je velik, pa svetel, pa ima modre oči, pa lep (je, ene 5x sem vedno poudarjala lep), pa motor ima in ga zna vozit, pa hišo ima (moj star ata je baje vedno govoril, da dec mora imet hišo, stanovanje in ok), pa je duhoven (čeprav recimo v astrologijo ne verjame najbolj), pa ima rad živali... Pa sem vmes, ko sem bila starejša z leti, spreminjala malce seznam, pa a veste kaj, dobila sem točno in nič drugače kot otroškega.  :laugh:

Služba... Vedno sem govorila, da bi jaz v Ameriki našla idelano službo, ker tam poznajo definicijo osebne pomočnice ali PA, ker je tam ta poklic cenjen, pri nas je pa prizvok tajnica velikokrat negativen. Ko sem sprejela sedanjo službo, sprva sicer nisem bila to, ampak čedalje bolj se je to oblikovalo v dejansko osebno pomočnico direktorju našega podjetja, zraven pa še en kup drugih zadevc, ki pa mi dajejo širino. No, sedaj sem neizmerno hvaležna za to službo, ker v njej uživam in rastem, napredujem. Pa pride včasih dan, ko ni ravno najbolj prijetno, pa vendar, tudi takrat si rečem, pač pridejo taki dnevi.

In veste kaj, čedalje bolj mislim, da to, kar resnično globoko v sebi mislimo in si želimo, potem to tudi dobimo, samo razločit ne znamo in ne znamo biti hvaležni. Sprejeti je potrebno vse, kar pride poleg, tudi negativne plati čakanja, kar je pri meni po navadi najbolj hudo, pa bomo vse dobili. Samo zaupati moramo in sprejeti, da ko bo čas, BO. Samo vse je treba dobro premislit, da lahko res dobimo tako, kot je treba - ane, Jane.  :D

Ja, ja  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #58 on: June 13, 2015, 04:32:27 PM »
Vse kar imam v zivljenju je plod mojih misli.
Dobesedno, pa se mi v otrostvu niti sanjalo ni o tem, da se misli manifestirajo. Definitivno se.
Imam tocno taksno stanovanje in na tocno taksni lokaciji kot sem si zamislila ze kot otrok.
Se spomnim, da sem tam pri kaksnih 8-ih letih si rekla sama v sebi, ko bom odrastla bom imela stanovanje, kjer bodo 3 spalnice (2 kabineta za 2 otroka), velikaaaaa dnevna soba, 2 kopalnici, stanovanje bo v pritlicju in bo imelo vrt, bo v naravi, ampak se vedno v mestu.
Ne morem verjeti kako sem to dobro znala ze kot otrok, kako nisem izpustila nobenega detajla, se prav spomnim, da sem tudi sproti sliko popravljala, jo nadgrajevala, dokler ni bila zame popolna, idealna, potem sem si rekla, no to je to, to bi rada. In s tem se nisem vec obremenjevala, le vsake toliko casa sem se se spomnila in preverila, ce je to se vedno tisto kar zelim ali bi se kaj popravila, dodala, odvzela...
Tako sem funkcionirala nezavedno, ocitno imamo to znanje ze v sebi, ga prinesemo s sabo...Meni je bilo to nekaj najbolj normalnega, je pa res, da je bil moj notranji svet vedno zelo intenziven ;D
Tocno taksno, ampak v detajle taksno se je zmanifestiralo pri mojih 34-ih letih. Prej sem se selila ze nekajkrat in ko slisim oglas za taksna nova stanovanja v naravi, ob gozdicku in v mestu, sem se sele spomnila te slike mojih sanjarjenj v otrostvu.
Zmanifestiralo se je tudi vse ostalo, ampak vedno so bila predhodna sanjarjenja mocna, s polno obcutki in vedno sem sliko ze videla v glavi.
Res hvalezna, da je vesolje tako zelo bogato :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #59 on: June 13, 2015, 06:18:15 PM »
To kar sem jaz govorila kot otrok se ni nič zgodilo. Govorila sem da ne bom imela otrok in se ne bom poročila. živela bom nekje v tujini in v Slovenijo bom prišla enkrat na leto hahaha.

No ja sem pa sanjala da bom astrolog ali astronom, neki se je pa vseeno zgodilo  ;D

Moja astro karta