Author Topic: Olajšaj se malo. Trinajsti del  (Read 112356 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
Re: Olajšaj se malo. Trinajsti del
« Reply #60 on: June 13, 2015, 07:02:29 PM »
jaz se pa sploh ne spomnim, da bi si kot otrok kaj zelela, predstavljala ::)
no, zelela sem si delat v lekarni, ker mi je tam NORO disalo.
sla sem na kemijo, a se je pot po koncani SŠ obrnila proc od lekarne.

vedela sem pa od nekdaj, da porocila se ne bom (in res nic ne kaze, da se bom :D), otroc bodo, ce so mi namenjeni (eden mi je res bil-da me uci potrpezljivosti :blank:)
kje bom stanovala-se nisem obremenjevala, barva las in oci, velikost partnerja-whatever :laugh:, ko ga bom srecala, bom pa ze vedela.

going with the flow skratka

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #61 on: June 13, 2015, 07:21:42 PM »
To kar sem jaz govorila kot otrok se ni nič zgodilo. Govorila sem da ne bom imela otrok in se ne bom poročila. živela bom nekje v tujini in v Slovenijo bom prišla enkrat na leto hahaha.

No ja sem pa sanjala da bom astrolog ali astronom, neki se je pa vseeno zgodilo  ;D

Jaz nisem nic nikomu govorila, to se je vse dogajalo znotraj mene. Kot bi v sebi sestavljala seznam zelja kaj zelim imeti, kaksna zelim biti kot mama, kaksna kot partnerka, kaksna kot zenska, ko bom odrastla.
Vse to se mi je spontano porajalo ob opazovanju svoje lastne okolice in ljudi okoli mene.
Sem mislila, da to dozivljajo vsi in da je to nekaj najbolj naravnega.
O tem seznamu zelja nisem nikoli govorila z nikomer.
Saj dojela sem to sele kot odrastla, ko sem zacela kljukati izopolnjene stvari s seznama :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #62 on: June 13, 2015, 07:27:29 PM »
Zanimiva mi je bila prva nosecnost, sem spet naredila seznam kaksen bo otrok, joj ma to sem res pocela vseskozi.
Prva zelja, da je zdrav, da je lep, da je pameten, da ima modre oci in svetle lase (oba z njegovim ocetom sva temnooka in temnolasa).
Rodila sem sina s sinje modrimi ocmi in svetlimi lasmi :o
No, to da je lep in pameten se itak ve ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #63 on: June 13, 2015, 07:35:09 PM »
To kar sem jaz govorila kot otrok se ni nič zgodilo. Govorila sem da ne bom imela otrok in se ne bom poročila. živela bom nekje v tujini in v Slovenijo bom prišla enkrat na leto hahaha.

No ja sem pa sanjala da bom astrolog ali astronom, neki se je pa vseeno zgodilo  ;D

Jaz nisem nic nikomu govorila, to se je vse dogajalo znotraj mene. Kot bi v sebi sestavljala seznam zelja kaj zelim imeti, kaksna zelim biti kot mama, kaksna kot partnerka, kaksna kot zenska, ko bom odrastla.
Vse to se mi je spontano porajalo ob opazovanju svoje lastne okolice in ljudi okoli mene.
Saj dojela sem to sele kot odrastla, ko sem zacela kljukati izopolnjene stvari s seznama :)

No mogoče je to problem sem preveč na glas govorila :D

Drugače pa vem kaj misliš o tem da se dogaja znotraj tebe. To sem bolj zavedno začela opažati šele potem okrog 13-14 ega leta. čeprav nikoli nisem delala nekih načrtov ful v prihodnost, je šlo bolj go with the flow, če sem si pa kaj zaželela je to ponavadi zelo hitro prišlo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #64 on: June 13, 2015, 07:56:16 PM »
Ja, meni se zdaj tudi vse ful hitro zmaterializira.
Je pa res, da sem dolocene stvar, osebe dobila v svoje zivljenje, vendar po drugi strani za to placala dokaj visoko ceno.
To se nisem nastudirala zakaj se zgodi ::)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #65 on: June 13, 2015, 07:59:26 PM »
jaz se pa sploh ne spomnim, da bi si kot otrok kaj zelela, predstavljala ::)
no, zelela sem si delat v lekarni, ker mi je tam NORO disalo.
sla sem na kemijo, a se je pot po koncani SŠ obrnila proc od lekarne.

vedela sem pa od nekdaj, da porocila se ne bom (in res nic ne kaze, da se bom :D), otroc bodo, ce so mi namenjeni (eden mi je res bil-da me uci potrpezljivosti :blank:)
kje bom stanovala-se nisem obremenjevala, barva las in oci, velikost partnerja-whatever :laugh:, ko ga bom srecala, bom pa ze vedela.

going with the flow skratka
Ce zdaj gledam kaksne zelje so se mi porajale v glavi, je to pokazano v astroloski karti kot moji potenciali oz. moja zivljenjska pot.
Imam stelij v raku in vladarica je luna v tehtnici v 2. hisi.
Ni cudno, da sem sanjala o otrocih, domu, lepoti....

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #66 on: June 13, 2015, 10:05:48 PM »
in če še jaz melce naredim revizijo mojega življenja, bi lahko tudi čist brez težav potrdila, da se je vse kar sem si želela (in bila v to prepričana) tudi dejansko zgodilo. Vse vsee vseeee,šola....dom, družina. Vse to kar imam, je plod tistega v kar sem res verjela da bo...brez da bi podvomila oz se bala, da bi mi kdo ali kaj to preprečilo.
In tudi strah je bil veliko krat opravičen - tako da bi tudi neljubi dogodki, ali slabe stvari bile prav tako lahko plod mojega strahu, dvoma ali pač negativnih misli.
Še bolj zanimivo pa je to, da je še veliko takšnik stvari (pozitivnih seveda), za katere sem v nulo prepričana, da se mi bojo še zgodile.. :laugh:

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #67 on: June 14, 2015, 09:30:39 AM »

Fajn Sanjalka, super zate, vsaj v delu, ko ni kakšnih težav  :-*.

Kako različni smo, kajne. Sama pa vedno kar neki, nič ne pade samo od sebe, treba je delat, zaslužit... Moj napredek je komaj, da sem sploh uvidela, da življenje ni tako resno, da je lahko tudi igra. Kdaj pa si bom sploh upala v to verjet, pa ne vem. Vsekakor pa delam na tem .

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #68 on: June 14, 2015, 10:09:42 AM »

Fajn Sanjalka, super zate, vsaj v delu, ko ni kakšnih težav  :-*.

Kako različni smo, kajne. Sama pa vedno kar neki, nič ne pade samo od sebe, treba je delat, zaslužit... Moj napredek je komaj, da sem sploh uvidela, da življenje ni tako resno, da je lahko tudi igra. Kdaj pa si bom sploh upala v to verjet, pa ne vem. Vsekakor pa delam na tem .

Rena, tudi to je napredek, da dozivljas zivljenje kot igro. Tudi sama swm verjetno prezahtevna in bi mi bilo lazje, ce bi se samo igrala.
Ce tako pogledam od zgoraj, imam cse, pa se se najdejo trenutki, ko sem nezadovoljna.
Ampak takrat je sele priloznost, da nekaj spremenim, da nekaj naredim...
Saj, ce bi bili ljudje v globalu zadovoljni, bi bili se danes neandertslci...,
Tako pa iscemo resitve, da bi nam bilo boljs ;D

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #69 on: June 14, 2015, 07:31:47 PM »
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa in še malo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #70 on: June 14, 2015, 08:03:10 PM »
Tejka, a je spet mama problem? Saj meseci hitro minevajo  :-*

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #71 on: June 15, 2015, 10:56:25 AM »
Je ja... Je šla čez vse meje moralnega in zakonitega...  :-X :-X :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #72 on: June 15, 2015, 11:06:53 AM »
Je ja... Je šla čez vse meje moralnega in zakonitega...  :-X :-X :-X

kaj ti je spet ušpičla :(

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #73 on: June 15, 2015, 12:00:41 PM »
Tejka, velik objem!  :-*

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #74 on: June 15, 2015, 04:46:11 PM »
za menoj en prekrasen vikend! Cas samo zame in za mojega lubija!  :-* :-* izklopljeni telefoni, izklopljne skrbi,... super.