Author Topic: Olajšaj se malo. Trinajsti del  (Read 112276 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Olajšaj se malo. Trinajsti del
« Reply #375 on: September 23, 2015, 04:53:26 PM »
Objem Tejka :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #376 on: September 23, 2015, 04:54:47 PM »
A niso bile tisto moje sanje?  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #377 on: September 23, 2015, 04:59:27 PM »

Kere že, se mi ne sanja?  ;)

Mislila sem Tejkin most, ki se je udrl pred njo...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #378 on: September 23, 2015, 05:02:37 PM »

Kere že, se mi ne sanja?  ;)

Mislila sem Tejkin most, ki se je udrl pred njo...

Aja ne, jaz sem mislila moje... hm... straniščne.  :D

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #379 on: September 23, 2015, 05:08:51 PM »
Aja ne, jaz sem mislila moje... hm... straniščne.  :D

Ajaaa...Ne, sem čisto odmislila "sranje" hudiča... :D Imela sem asociacijo, da se nekaj premika in se spomnila na njene sanje...

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #380 on: September 24, 2015, 11:31:58 AM »
meni se bo scufalo v sluzbi,..
tole gre preko vseh meja.

Jaz pridno delam, sem tiho, z nikomer se ne kregam. Delam, pridobivam nove kupce, pridobivam nov promet, dvigujem promet,...
In zadnje case kakor sem izvedela se moj vrli nadrejeni, na vse nacine, na vsakem sestanku ki ga imajo vrhovni, trudi na vse pretege, da bi mi dali odpoved. Takoj.

Da sem konfliktna, da ne delam, da se izogibam delu, da je z menoj tezko delat...
In kot mi je nekdo rekel, da so mu zaceli vsi vodilni pocasi verjeti!

Pa to je narobe svet...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #381 on: September 24, 2015, 11:53:06 AM »
Vidka od vsega zacetka ves da ne spadas tja ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #382 on: September 24, 2015, 11:56:13 AM »
saj vem, ma vseeno poskusis, se trudis, delas, ker ves da bos uspesen. Da bo trud poplacan.
In res sem pripeljala posel, nove stranke... ampak me moj sef ne prebavlja. Do mene je vljuden, se mi v obraz smeji, za mojim hrbtom pa take izjave da ne ves a bi sel kr takoj kozlat....

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #383 on: September 24, 2015, 12:03:47 PM »
Hja so me klicali da rabijo enga za delat, placa 1500?! Hja vedno ko je nekaj retro, retro.....
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #384 on: September 24, 2015, 12:04:52 PM »
saj vem, ma vseeno poskusis, se trudis, delas, ker ves da bos uspesen. Da bo trud poplacan.
In res sem pripeljala posel, nove stranke... ampak me moj sef ne prebavlja. Do mene je vljuden, se mi v obraz smeji, za mojim hrbtom pa take izjave da ne ves a bi sel kr takoj kozlat....

Ja vem boli ;) ampak moras vedet da ni problem v tebi, sej pol ponavad ko gres ugotovijo da jim ne znese. Da ne znajo nic brez tebe.

Moja astro karta

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #385 on: September 24, 2015, 12:06:03 PM »
Hja so me klicali da rabijo enga za delat, placa 1500?! Hja vedno ko je nekaj retro, retro.....

dobro je to Jane, podpiši pogodbo v oktobru, pa bo
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #386 on: September 24, 2015, 12:19:07 PM »

dobro je to Jane, podpiši pogodbo v oktobru, pa bo

A ne navijaš ti vedno da sem na svoje hihi. Ne resno, me zanima tvoje mnenje o tem. Sej ni problem, grem na razgovor trenutno smo 4-je v paci, če bom hotla jih z lahkoto premagam in dobim to delovno mesto, To je najmanjši problem.
Samo ne vem a veš a mi bo to prineslo zadovoljstvo. Bo rešilo moje finančno stanje....AMPAK ne vem če se grem lahko ta film, vstani ob šestih pojdi delat, do treh sedi in čakaj tam. Poslušaj kar ti rečejo.
Sej veš ko si enkrat na svojem....pa tudi to, a je to spet preizkušnja, da se vržem v svet kao varnosti, med tem ko me uspeh čaka za vogalom, pa ga še ne vidim. Če veš kaj hočem rečt.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #387 on: September 24, 2015, 12:21:31 PM »

Vidka, te zelo razumem, dajem podobno skozi. Ne vem pa, kaj ti svetovat. Še sama nisem tega rešila, zaenkrat. :(
No mene niti v oči ne pogledajo.

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #388 on: September 24, 2015, 01:08:18 PM »
ja saj je tudi pri nas isto.
Tudi pri nas se nihce vec ne zmeni zame. Ne glede na to, kaj in kako dobro kaj naredim.
Poleg tega dobivam nenehno odgovore: naredi kakor ces, mene ne zanima, jaz se v to ne bom vpletal, mene briga in podobno. In potem naj clovek dela v takem...
Da o tem, kako na dnevni ravni poslusam groznje s strani svojega nadrejenega, niti ne omenjam... :(

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #389 on: September 24, 2015, 01:11:50 PM »
ja saj je tudi pri nas isto.
Tudi pri nas se nihce vec ne zmeni zame. Ne glede na to, kaj in kako dobro kaj naredim.
Poleg tega dobivam nenehno odgovore: naredi kakor ces, mene ne zanima, jaz se v to ne bom vpletal, mene briga in podobno. In potem naj clovek dela v takem...
Da o tem, kako na dnevni ravni poslusam groznje s strani svojega nadrejenega, niti ne omenjam... :(

Pa jz bi samo šla... Sem pa isto počela kot ti, v nedogled sem se matrala v nikakvih odnosih, ampak zgleda, da sem pač rabla tako lekcijo. Sedaj je veliko bolje, jz pa z eno nogo še vedno v dilemi, ala Jane. Z druge strani. Ona je dobila ponudbo, da gre iz sp na redno delo, jz se odločam da bi šla v s.p. Kajti samostojnost pri razpolaganju s svojim časom s te strani zveni neizmerno privlačno, kako je potem na trgu pa ...Jane, Tea, Nensi...in še kdo...