Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Gloria82 on October 07, 2015, 11:07:12 AMQuote from: Tea on October 07, 2015, 08:30:31 AMČe ima kakšna kakšno vprašanje .......Srečanje? Bo ali nebo? bo
Quote from: Tea on October 07, 2015, 08:30:31 AMČe ima kakšna kakšno vprašanje .......Srečanje? Bo ali nebo?
Če ima kakšna kakšno vprašanje .......
Če ima katera kartice pri sebi (lahko tudi kakšne druge), bi prosila za eno. Čakam en odziv, če bo in kakšen bo.
Jaz bi tudi prosila za eno.Zdravje (psihično in fizično) v obdobju treh mesecev od danes naprej. Hvala!
Quote from: Pika on October 14, 2015, 03:04:00 PMJaz bi tudi prosila za eno.Zdravje (psihično in fizično) v obdobju treh mesecev od danes naprej. Hvala!Nimam kart, ampak ko sem prebrala tvoje vprašanje, je iz mene priletel odgovor, zdravje psihično in fizično bo ok, bo super To je bil moj intuitivni preblisk
Bi bilo fino odpreti 6. del, če ste se v tej rundi zmenile med sabo. Andres
Quote from: Andres on October 09, 2015, 03:43:21 AMBi bilo fino odpreti 6. del, če ste se v tej rundi zmenile med sabo. AndresTole ste verjetno zadnjič spregledale.
Pika (še iz tarot kart) ti povem, da bo točno tako, kot ti je napisala Sanjalka. Kot da si na vrhuncu (psihično in fizično). v svojem telesu se boš dobro počutila...kot da bi se prerodila.