Author Topic: RH faktor in ali smo/ste vesoljci?  (Read 21902 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: RH faktor in ali smo/ste vesoljci?
« Reply #15 on: July 02, 2015, 09:49:18 AM »
Mogoče pa takrat tega niso delali še?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #16 on: July 02, 2015, 10:05:10 AM »
Jane kolikor jaz vem so. Od znanke "mulca" imata oba rh+, ona je -, pa je dobila inekcije. Ta velik ima 26, ta mala pa 17.
Smo pred cca tremi meseci debatirali okoli tega, ker je bila ena rh- nosečka v družbi, ta znanka pa je tudi višja sestra na ginekološki...
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #17 on: July 02, 2015, 10:30:12 AM »
Jane kolikor jaz vem so. Od znanke "mulca" imata oba rh+, ona je -, pa je dobila inekcije. Ta velik ima 26, ta mala pa 17.
Smo pred cca tremi meseci debatirali okoli tega, ker je bila ena rh- nosečka v družbi, ta znanka pa je tudi višja sestra na ginekološki...

So,so to že takrat dajali.Ampak jaz sem za to prvič slišala ob rojstvu hčerke, ker je nastala ta situacija z njeno krvjo.
Ne vem kako sem bila lahko tako neuka in kako o tem nisem bila nič seznanjena, to mi je res uganka.
Kot pravim sem imela res dobro ginekologinjo, priznano in kar ne morem verjeti, da me na to ne bi opozorila.
Zanimivo, da tudi po rojstvu hčerke, se pravzaprav sploh nisem nič pozanimala kaj se dogaja, edina misel v meni takrat je bila, da vem, da bo z mojo hčerko vse ok in to misel sem pestovala vse dokler izvidi niso začeli kazati prvega izboljšanja.
Presenečena sem, ko sedaj gledam situacijo za 22 let nazaj in ko vem, da vsako stvar v nulo analiziram in se vedno o vsem do potankosti podučim, da takrat nisem tega storila, sploh nisem nič prebrala o tem, sploh nič spraševala, samo tam sem bila, opazovala vse te  zdravnike in razmišljala kako nimajo pojma in kako jaz vem, da je moja hči zdrava in da je z njo vse ok.
Ne vem ali je bila to neka višja zaščita, ki me je takrat zablokirala, da nisem padla v ta vzorec mojega analiziranja in sem imela res vse misli usmerjene zgolj v pozitivno smer...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #18 on: July 02, 2015, 01:50:40 PM »
Vse je z namenom  ;) :) Sigurno je za nekaj tudi ta izkušnja dobra, čeprav ne vemo/vidimo za kaj  :)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #19 on: July 02, 2015, 06:08:19 PM »

So,so to že takrat dajali.Ampak jaz sem za to prvič slišala ob rojstvu hčerke, ker je nastala ta situacija z njeno krvjo.
Ne vem kako sem bila lahko tako neuka in kako o tem nisem bila nič seznanjena, to mi je res uganka.
Kot pravim sem imela res dobro ginekologinjo, priznano in kar ne morem verjeti, da me na to ne bi opozorila.
Zanimivo, da tudi po rojstvu hčerke, se pravzaprav sploh nisem nič pozanimala kaj se dogaja, edina misel v meni takrat je bila, da vem, da bo z mojo hčerko vse ok in to misel sem pestovala vse dokler izvidi niso začeli kazati prvega izboljšanja.
Presenečena sem, ko sedaj gledam situacijo za 22 let nazaj in ko vem, da vsako stvar v nulo analiziram in se vedno o vsem do potankosti podučim, da takrat nisem tega storila, sploh nisem nič prebrala o tem, sploh nič spraševala, samo tam sem bila, opazovala vse te  zdravnike in razmišljala kako nimajo pojma in kako jaz vem, da je moja hči zdrava in da je z njo vse ok.
Ne vem ali je bila to neka višja zaščita, ki me je takrat zablokirala, da nisem padla v ta vzorec mojega analiziranja in sem imela res vse misli usmerjene zgolj v pozitivno smer...

Hja...včasih še ni bilo interneta in niso nam še tako na široko vsega razlagali. No, al je bil internet, pa še ni bil tako vsestransko dostopen? Moj starejši je že skoraj 28 let star, pa so mi že takrat povedali, da ima negativni RH in da zato je vse ok. Saj, če meni ne bi zdravniki povedali o tej posebnosti, jz tudi ne bi vedela. Ali misliš, da bi si rekla, ok, zdaj sem pa noseča, zdaj pa grem preštudirat vso genetiko, vse posebnosti, vse možne zaplete? Tako pa tudi ti nisi iskala tega, česar se nisi niti zavedala.

Kaj je le res takrat vedela, znala tvoja ginekologinja ali ne? Ali pa je celo dala tvojo kri na testiranje, pa ni bilo protiteles. V bistvu, najbolj važno je, da če je prvi otrok imel pozitivni RH, da bi po porodu le - tega morala dobit imunoglobulin. Mogoče pa vseeno prosiš, da ti obrazložijo dogajanje iz tvoje kartoteke iz tistega časa.

A kot rečeno: vse je dobro, kar se dobro konča. In če gledamo na reinkarnacijo, pa naše zemeljsko učenje, je že bila namenjena takšna izkušnja tebi in njej.

Je pa bla menda ta injekcija kr draga, zato so mene po drugem porodu spraševali, če bom še imela otroka. Sem iskreno povedala, da se nikoli ne ve, čeprav najbrž ne. Ker so pač študirali, ali bi šli v ta strošek, če ne bi hotla več imet otrok.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #20 on: July 31, 2015, 05:12:15 AM »
Če to drži imam pod kakšnim kotom zeleno kri.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #21 on: July 31, 2015, 07:46:35 AM »
A ti si tud nas  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #22 on: July 31, 2015, 03:43:35 PM »
Normalna stvar Jane. :) :)   

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #23 on: August 04, 2015, 08:32:21 AM »
Jaz sem A - RH D pozitivna  :)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #24 on: September 30, 2015, 10:19:51 PM »
Jaz sem A - RH D pozitivna  :)

Sele zdaj sem tole videla. Zate sem bila pa prepricana da si A -.

V glavnem smo ugotovili, da sta dve clanici s to krvjo celo res plemiske krvi. Skoda da ne poznam druzinske zgodovine, me zanima koliko nas je v preteklosti res imelo kaksnega "pomembnega" prednika.

Moja astro karta

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #25 on: February 08, 2023, 07:53:39 AM »
9ZK 656

Offline 3lumpi866

• Mojster
  • Vest je tašča, katere obisk nima konca
« Reply #26 on: February 08, 2023, 04:40:15 PM »
Sem Rh - in se mi včasih zdi, kot bi bila z drugega sveta. Mogoče sem pa res, saj ni do konca potrjeno  :)

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #27 on: February 10, 2023, 09:12:38 AM »
Še ena nezemljanka.  :)
Že dolgo časa čutim, da ta svet ni moj pravi dom.