Author Topic: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 42037 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #15 on: August 07, 2015, 05:12:53 PM »
Evo, dobila obvestilo da mi ni ratal prit na listo rezervnih kandidatov. In se mi mesa, prou obupana sm, ne morm tkole naprej. A lahko prosm ce ma kdo cas da pogleda v karte kdaj se bo karierno kaj premaknilo in kako kaze financno; bo naslednja sluzba dolgorocna s solidno placo? Hvala!

Sicer sem ze malo manj obupana ampak bi se vseeno prosila ce lahko pokukava Maja. :)

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #16 on: August 07, 2015, 07:07:16 PM »
Evo, dobila obvestilo da mi ni ratal prit na listo rezervnih kandidatov. In se mi mesa, prou obupana sm, ne morm tkole naprej. A lahko prosm ce ma kdo cas da pogleda v karte kdaj se bo karierno kaj premaknilo in kako kaze financno; bo naslednja sluzba dolgorocna s solidno placo? Hvala!

Sicer sem ze malo manj obupana ampak bi se vseeno prosila ce lahko pokukava Maja. :)

Ma, bo. Časovno sicer ne bom opredeljevala, ker se tega res skrajno izogibam, ampak se kaže, da bo hitro. Možno pa je, da se boš morala tej novi službi nekoliko prilagodit, spremembe znajo bit zate v začetku nekoliko mučne, ampak če se ne boš omejevala, bo BP. Zelo optimistične karte ...
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #17 on: August 07, 2015, 11:02:13 PM »

Ma, bo. Časovno sicer ne bom opredeljevala, ker se tega res skrajno izogibam, ampak se kaže, da bo hitro. Možno pa je, da se boš morala tej novi službi nekoliko prilagodit, spremembe znajo bit zate v začetku nekoliko mučne, ampak če se ne boš omejevala, bo BP. Zelo optimistične karte ...

Hvala ti Maja..od lanskega decembra je praznina, strah je zamenjala panika, domov ne morem ker moz ne govori slovensko in z eno placo je nemogoce..EU je biu resilna bilka pa se to je slo u marolo, in usaka vzpodbudna novica pomaga neverjetno..se enkrat hvala iz srca.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #18 on: August 09, 2015, 07:56:24 PM »
Prosila bi za en vpogled.

Hvala :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #19 on: August 09, 2015, 08:27:10 PM »
Kar na dan z vprašanjem.  :-*
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #20 on: August 09, 2015, 09:10:10 PM »
Kar na dan z vprašanjem.  :-*

Maja hvala ;) :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #21 on: August 13, 2015, 12:58:26 PM »
Mi lahko katera pogleda moje pocutje in mojo trenutno obcutljivost. Mislim tako fizicno kot psihicno.
Kdaj bo tole slo mimo?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #22 on: August 13, 2015, 01:57:55 PM »
Mi lahko katera pogleda moje pocutje in mojo trenutno obcutljivost. Mislim tako fizicno kot psihicno.
Kdaj bo tole slo mimo?

Tole, kar je zdaj izbruhnilo, se nabira že dlje časa. Izpostavlja se psihična obremenitev, tudi neke odločitve ali prelomnice so v veliki meri zaslužne za tvoje stanje. Uravnovesi telo in um tako, da bosta šla z roko v roki drug z drugim. Kdaj bo minilo - pokaže mi, da je že v izteku.  8)
Zaključi stare stvari in pojdi naprej.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #23 on: August 13, 2015, 02:02:06 PM »
Hm Maja, ko boš pri volji. Imela sem spet eno izmed svojih impulzivnih odločitev. Prijavila sem se za nek job...sicer delo od doma, organizacija stvari za tuja podjetja, nič groznega. Pač kot dodaten zaslužek.

Kaj lahko pričakujem od tega? zdej že cincam bi/ne bi :D Bo finančno, OK?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #24 on: August 13, 2015, 02:17:30 PM »
Hm Maja, ko boš pri volji. Imela sem spet eno izmed svojih impulzivnih odločitev. Prijavila sem se za nek job...sicer delo od doma, organizacija stvari za tuja podjetja, nič groznega. Pač kot dodaten zaslužek.

Kot dodatek k že obstoječemu delu, se zdi super zadeva. Ja, cincaš, to se vidi. Bi ti pa tudi časovno zneslo - ne bi te preobremenilo tako, da se ne bi videla iz dela. Finančno, no, ja ... Ne extremno dobro, ne slabo. Pri vsem skupaj je pomemben občutek, da imaš korist ali je nimaš (ne samo finančno, tudi kako bo dodatno delo vplivalo na tvoje življenje), in pri nadaljnjih odločitvah se opiraj nanj.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #25 on: August 13, 2015, 03:14:29 PM »

Kot dodatek k že obstoječemu delu, se zdi super zadeva. Ja, cincaš, to se vidi. Bi ti pa tudi časovno zneslo - ne bi te preobremenilo tako, da se ne bi videla iz dela. Finančno, no, ja ... Ne extremno dobro, ne slabo. Pri vsem skupaj je pomemben občutek, da imaš korist ali je nimaš (ne samo finančno, tudi kako bo dodatno delo vplivalo na tvoje življenje), in pri nadaljnjih odločitvah se opiraj nanj.

Hvala Maja  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #26 on: August 13, 2015, 04:04:15 PM »
Kdaj bo tole slo mimo?

Tole, kar je zdaj izbruhnilo, se nabira že dlje časa. Izpostavlja se psihična obremenitev, tudi neke odločitve ali prelomnice so v veliki meri zaslužne za tvoje stanje. Uravnovesi telo in um tako, da bosta šla z roko v roki drug z drugim. Kdaj bo minilo - pokaže mi, da je že v izteku.  8)
Zaključi stare stvari in pojdi naprej.

Hvala Maja :-*
Sem v preobrazbi, to cutim in takrat je vedno najtezje.
Fajn, da je ze v izteku, ker mi trenutna situacija predstavlja stres in prihajajo ven se vsebine iz otrostva.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #27 on: August 13, 2015, 10:09:37 PM »
Prosim še zame eno tarotko.
Zanima me moje finančno stanje v tem in naslednjem mesecu.
Hvala!  :-*

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #28 on: August 14, 2015, 08:22:18 AM »
Mene pa malce zanima na splošno kakšen bo ta nov lunin ciklus, ki se odpira z današnjim dnem?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #29 on: August 14, 2015, 08:23:45 AM »
Mene pa malce zanima na splošno kakšen bo ta nov lunin ciklus, ki se odpira z današnjim dnem?

Ne nalagaj si bremen in skrbi po nepotrebnem.
9ZK 656