Author Topic: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 42026 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #75 on: November 04, 2015, 09:19:20 AM »
Dobro jutro! Ce bo katera pri kartah, bi prosila ce lahko pogledava za projekt, ki sva ga lansirala v tem mesecu kako se bo izteklo financno in casovno, kdaj bodo dovoljenja stekla in kako kaze s financnim uspehom? In se na akademski strani, kdaj bo knjiga objavljena in ali bo odgovor z instituta pozitiven? Hvala!

Zadeva se lahko v redu razvije. V začetku zelo uspešno, kasneje mogoče ne bo takih rezultatov, kot si si jih zadala, ampak ne bodo pa slabi. Naj ti začetni uspeh ne dvigne preveč pričakovanj. Oz. tudi, ko se pokažejo rezultati, ne zaspat na lovorikah.
Glede odgovora inštituta - trenutno odločitev na njihovi strani še ni padla in je zadeva še odprta. Veliko bo dogovarjanja in odločanja. Na to situacijo padeta Obešenec in Cesar in menim, da bi odgovor znal bit pozitiven.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #76 on: November 04, 2015, 09:55:56 AM »
Maja sorry, eno vprašanje. Eno zadevo, ki me je "morila" sem zaključila. Bom imela še kakšne sitnosti v povezavi s tem? (ena stranka goljufa, ne plačuje) pa sem jo skenslala. Glede na njegovo zgodovino poslovanja, je še vsakega tožil, ali pa mu naprtil kakšno kazen, ko je nehal poslovati z njim. Bo vse OK?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #77 on: November 04, 2015, 10:20:08 AM »
Maja sorry, eno vprašanje. Eno zadevo, ki me je "morila" sem zaključila. Bom imela še kakšne sitnosti v povezavi s tem? (ena stranka goljufa, ne plačuje) pa sem jo skenslala. Glede na njegovo zgodovino poslovanja, je še vsakega tožil, ali pa mu naprtil kakšno kazen, ko je nehal poslovati z njim. Bo vse OK?

Hmmmm, bolje je čim manj brskat. Tudi, če se pojavijo kakšne grožnje, izsiljevanje ali karkoli, ne popustit. Vztrajaj pri svojem. Oseba je z vsemi žavbami namazana, zelo manipulativna in destruktivna. Čeprav mislim, da ne bi smelo bit kakšnih hujših izgredov ... Vseeno, če do česarkoli pride, keep calm.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #78 on: November 04, 2015, 10:24:17 AM »
Ja zelo manipulativna, zelo destruktivna. Točno zato sem jo postavila na hladno. OK zdej sem mu rekla, da sem jaz zaključila in da si najde računovodtsvo drugje, ker je to za njega bolje bla, bla....ker je še kar tupil, da bova sodelovala. Prosil me je, če lahko sodelujem pri menjavi in ko bo šel v prisilko, da če bo še kaj rabil za nazaj, da mu pošljem.

To lahko ali bolje, da pustim vse skup :D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #79 on: November 04, 2015, 11:51:50 AM »
Prosim še jaz eno.
Stuttgart ali München decembra.
Da ali ne?

Hvala!  :-*

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #80 on: November 04, 2015, 12:18:51 PM »
Dobro jutro! Ce bo katera pri kartah, bi prosila ce lahko pogledava za projekt, ki sva ga lansirala v tem mesecu kako se bo izteklo financno in casovno, kdaj bodo dovoljenja stekla in kako kaze s financnim uspehom? In se na akademski strani, kdaj bo knjiga objavljena in ali bo odgovor z instituta pozitiven? Hvala!

Zadeva se lahko v redu razvije. V začetku zelo uspešno, kasneje mogoče ne bo takih rezultatov, kot si si jih zadala, ampak ne bodo pa slabi. Naj ti začetni uspeh ne dvigne preveč pričakovanj. Oz. tudi, ko se pokažejo rezultati, ne zaspat na lovorikah.
Glede odgovora inštituta - trenutno odločitev na njihovi strani še ni padla in je zadeva še odprta. Veliko bo dogovarjanja in odločanja. Na to situacijo padeta Obešenec in Cesar in menim, da bi odgovor znal bit pozitiven.

Hvala Maja! Mogoce ce parafraziram pa poskusam tocno doloct kaj me zanima je bl to, a bova oba uspela dobro zivet sam.od tega al bom morala jes sluzbo obdrzat zraven? Glede na karte kaj mens?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #81 on: November 04, 2015, 04:33:55 PM »

Hvala Maja! Mogoce ce parafraziram pa poskusam tocno doloct kaj me zanima je bl to, a bova oba uspela dobro zivet sam.od tega al bom morala jes sluzbo obdrzat zraven? Glede na karte kaj mens?

Sem položila še za to vprašanje.
Bi rekla, da ne bo dovolj, da bi lahko pustila službo.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #82 on: November 04, 2015, 04:34:33 PM »
Prosim še jaz eno.
Da ali ne?

Moč.
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #83 on: November 04, 2015, 05:26:04 PM »

Sem položila še za to vprašanje.
Bi rekla, da ne bo dovolj, da bi lahko pustila službo.

Hvala ti Maja! No sej ce je sam on lohk je tut super, jes se zmer rada pocnem kar pocnem. :) Sporocim kako in kaj k se zadeve odvijejo, da dam mau feedbacka.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #84 on: November 04, 2015, 06:41:10 PM »
Prosim še jaz eno.
Da ali ne?

Moč.

8) Hvala!

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #85 on: November 04, 2015, 08:21:22 PM »
Prosim še jaz eno.
Da ali ne?

Moč.

8) Hvala!

Nič ne bo.  :( Danes sem spet bankrotirala.  >:(

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #86 on: November 05, 2015, 08:29:16 AM »
Meni pa tale forumska nastavitev čist nagaja. Ne vem če sem odgovorila Maja .... vendar tisočkrat hvala, si mi polepšala življenje. Srčki ........
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #87 on: November 05, 2015, 10:20:45 AM »
Tea :-*
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #88 on: November 05, 2015, 12:32:53 PM »
Maja,
zdajle se mi "kristalizira" München. Imam tudi možnost bivanja zastonj, kar pomeni, da prišparam par 100 eur.
Prosim še za eno karto in sicer:
Ali se mi bo sodelovanje finančno izplačalo - to pomeni, da si pokrijem vse stroške + seveda še kaj dobim zraven?
Hvala ti! :-*

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #89 on: November 05, 2015, 12:54:54 PM »
Maja,
zdajle se mi "kristalizira" München. Imam tudi možnost bivanja zastonj, kar pomeni, da prišparam par 100 eur.
Prosim še za eno karto in sicer:
Ali se mi bo sodelovanje finančno izplačalo - to pomeni, da si pokrijem vse stroške + seveda še kaj dobim zraven?
Hvala ti! :-*

Kolo sreče. Mislim, da se lahko obrne v pravo smer. ;)
9ZK 656