Author Topic: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 41892 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #345 on: February 04, 2016, 02:16:06 PM »
Ne zapiraj se za štekerje, pa je vse mogoče.  :P :laugh:

Oooooo, ne bom.
Samo da ne bo kratek stik. :P

Ali pa prekratek kabel ...  :blank:
9ZK 656

Offline Azeleja

• Sp.simbol
« Reply #346 on: February 04, 2016, 02:16:57 PM »
Prosim še jaz ...
Popestritev v ljubezni. Je kaj na vidiku?   :blank:

Hmmmm... Trenutno kaže na bolj mirno obdobje. Neka monotonost, dolgočasje, s katerim se boriš že nekaj časa, ti počasi najeda, ampak ali si res pripravljena na popestritev? Oz. imaš sploh zamisel, kako naj bo ta popestritev izgledala?
Da bi res kaj prišlo, bi se mogla odpovedat čemu, kar imaš/obstaja sedaj ...

Maja, si pa dobr opisala. Glih tako tudi je. Ja, odpovedat ja hmm bom razmislila ... Hvala ti!

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #347 on: February 04, 2016, 02:21:17 PM »
Danes sem na voljo za vprašanja. Izvolite.

Evo Maja, se mene neki zge. Tale moja sluzba, k jo mam zdele: kako kaze za v prihodnje, bom se ucila ta predmet? In je kaksna stalna zaposlitev na t ej univerzi na vidiku? Hvala 😘

Kot kaže, boš zaenkrat še učila ta predmet. Se mi zdi, da si se kar našla v tem poklicu in ga želiš opravljat še naprej. Naj te opozorim na neke dogodke, spletke, ki se lahko pojavijo v prihodnje ... Težko rečem, za kaj gre, ampak lahko, da ti je nekaj skrito ali pa ima kdo kakšne svoje namene. Ne obremenjuj se s tem, ker vidim, da gre mimo ...
Stalna zaposlitev je možna, ampak ne takoj in ne po povsem lahko poti.
Uživaj v procesu, na splošno te v karieri vidim zadovoljno in uspešno.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #348 on: February 04, 2016, 02:22:04 PM »
Prosim še jaz ...
Popestritev v ljubezni. Je kaj na vidiku?   :blank:

Hmmmm... Trenutno kaže na bolj mirno obdobje. Neka monotonost, dolgočasje, s katerim se boriš že nekaj časa, ti počasi najeda, ampak ali si res pripravljena na popestritev? Oz. imaš sploh zamisel, kako naj bo ta popestritev izgledala?
Da bi res kaj prišlo, bi se mogla odpovedat čemu, kar imaš/obstaja sedaj ...
Maja, si pa dobr opisala. Glih tako tudi je. Ja, odpovedat ja hmm bom razmislila ... Hvala ti!

Srečno na poti k sreči.  ;)
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #349 on: February 04, 2016, 02:22:58 PM »
Ne zapiraj se za štekerje, pa je vse mogoče.  :P :laugh:

Oooooo, ne bom.
Samo da ne bo kratek stik. :P

Ali pa prekratek kabel ...  :blank:

Ja saj to sem mislila. Potem je kratek stik.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #350 on: February 04, 2016, 02:35:51 PM »

No, pa dejmo. ;D 8) Zanima me ali naj v eni situaciji naredim korak naprej ali ne? Nisem ravno zainteresiran narediti ta korak, ampak menim, da bi ga naredil, če bi vedel, da bi to bilo dobro? :)
Hvala ti

Zavedaš se raznolikosti izidov, ki bi se lahko zgodili, če bi naredil "usodni korak", zaradi česar kolebaš ali sploh kaj narediti ali ne. Odločaš se razumsko, stvarno, kljub temu pa ne moreš odklopit svoje podzavesti, ki ti ne da miru in te žene naprej. Želiš razkriti skrito in v sebi si pripravljen na vse, četudi se tega hkrati bojiš.
Trenutno, da bi delal korak naprej, je mogoče malenkost prezgodaj. Bolj te vidim še nekaj časa zadržanega.
Če bi bilo dobro narediti ta korak ... Opala ... Ni lahka stvar tole. Pelje te lahko k združitvi ali ločitvi od nečesa/nekoga. Imaš premalo informacij, intuicija ti tudi ne zna prišepnit, na čem si ...
V prihodnosti vidim, da stopiš iz neznanega, takrat boš res trdno odločen, da želiš to storit (zdaj nisi). Do takrat pa še malo opazuj - razvoj dogodkov in lastno notranje doživljanje.

Super si tole zadela.  ;) Gre za eno čisto novo situacijo v kateri pa nisem jaz pobudnik, vendar bi se v tej situaciji vseeno prilagodil, če bi vedel nadaljnji razvoj, namen. So pa ene razlike, zato sem v dvomih. Zaenkrat puščam času čas in sem pripravljen, če bo potrebno. Sem pa jaz tisti, ki lahko to situacijo kontrolira. :)
Korak delati naprej je prezgodaj, tako je. Točno to sem želel slišati. Si mi potrdila tole zadevo. Jaz niti nimam namena delati koraka, ampak vse je odvisno od tega, kako se bo ta situacija razvijala naprej. Če že začnem tole situacijo razvijati (to zaenkrat ni moj namen), se druga na neki način neha. V tej situaciji bi iz neznanega stopil, če bi imel vse informacije oziroma če bi se situacija začela razvijati v smeri, ki mi ustreza. :) :)
Hvala, Maja. 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #351 on: February 04, 2016, 03:05:27 PM »

Evo Maja, se mene neki zge. Tale moja sluzba, k jo mam zdele: kako kaze za v prihodnje, bom se ucila ta predmet? In je kaksna stalna zaposlitev na t ej univerzi na vidiku? Hvala 😘

Kot kaže, boš zaenkrat še učila ta predmet. Se mi zdi, da si se kar našla v tem poklicu in ga želiš opravljat še naprej. Naj te opozorim na neke dogodke, spletke, ki se lahko pojavijo v prihodnje ... Težko rečem, za kaj gre, ampak lahko, da ti je nekaj skrito ali pa ima kdo kakšne svoje namene. Ne obremenjuj se s tem, ker vidim, da gre mimo ...

Hvala Maja, kar ustreza sedanjosti, je pa ogromno odvisno kdo bo imel predmet naslednje leto od tega ali redna profesorica pride naslednje letos porodniske ipd. Se borimo, je pa res da neznansko uzivam v ucenju.💜 se enkrat hvala 😘

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #352 on: February 04, 2016, 04:03:55 PM »
Se jaz ce lahko.... se bo odvilo "po moje" ali se bo treba "predat" ? Hvalaaa  :-*

Oh, take lepe kartice sem potegnila, da se mora odvit po tvoje. Keep going.  :-*

Oooooo hvala Maja...naj se tvoje besede pozlatijo ❤
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #353 on: February 04, 2016, 05:06:31 PM »
Bo šlo tu odpreti  22. del?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline bilka

• Mojster
« Reply #354 on: February 04, 2016, 07:55:05 PM »
Pa moja ljubezen? :)

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #355 on: February 04, 2016, 08:01:31 PM »

So bili že srečnejši časi zate ...
Zdaj si pa kot ujeta v nekem statusu quo. Si prizadevaš, pa nič kaj sprememb.
Precej težavne karte mi padajo ...  ???
Tekom letošnjega leta bi mogla potegnit črto preko preteklega in začet novo obdobje.
9ZK 656

Offline bilka

• Mojster
« Reply #356 on: February 04, 2016, 08:28:11 PM »

So bili že srečnejši časi zate ...
Zdaj si pa kot ujeta v nekem statusu quo. Si prizadevaš, pa nič kaj sprememb.
Precej težavne karte mi padajo ...  ???
Tekom letošnjega leta bi mogla potegnit črto preko preteklega in začet novo obdobje.
???

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #357 on: February 04, 2016, 08:30:38 PM »
Komentar?  ???
9ZK 656

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #358 on: February 04, 2016, 08:49:24 PM »

Hvala Maja, kar ustreza sedanjosti, je pa ogromno odvisno kdo bo imel predmet naslednje leto od tega ali redna profesorica pride naslednje letos porodniske ipd. Se borimo, je pa res da neznansko uzivam v ucenju.💜 se enkrat hvala 😘

Maja, ce bos slucajno se pr kartah in pri volji: ravnokar prilezla iz fantasticne konference na res dobri zasebni soli, pa me mau firbca kaksne sanse so pa kej tle za zaposlitev v kratkem?

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #359 on: February 05, 2016, 07:30:38 AM »
Maja, ce bos slucajno se pr kartah in pri volji: ravnokar prilezla iz fantasticne konference na res dobri zasebni soli, pa me mau firbca kaksne sanse so pa kej tle za zaposlitev v kratkem?

Za zaposlitev tu bi se bilo potrebno konkretno potrudit, ni pa nemogoče.  ;)
9ZK 656