Danes sem na voljo za vprašanja. Izvolite.
No, pa dejmo.
Zanima me ali naj v eni situaciji naredim korak naprej ali ne? Nisem ravno zainteresiran narediti ta korak, ampak menim, da bi ga naredil, če bi vedel, da bi to bilo dobro? 
Hvala ti 
Zavedaš se raznolikosti izidov, ki bi se lahko zgodili, če bi naredil "usodni korak", zaradi česar kolebaš ali sploh kaj narediti ali ne. Odločaš se razumsko, stvarno, kljub temu pa ne moreš odklopit svoje podzavesti, ki ti ne da miru in te žene naprej. Želiš razkriti skrito in v sebi si pripravljen na vse, četudi se tega hkrati bojiš.
Trenutno, da bi delal korak naprej, je mogoče malenkost prezgodaj. Bolj te vidim še nekaj časa zadržanega.
Če bi bilo dobro narediti ta korak ... Opala ... Ni lahka stvar tole. Pelje te lahko k združitvi ali ločitvi od nečesa/nekoga. Imaš premalo informacij, intuicija ti tudi ne zna prišepnit, na čem si ...
V prihodnosti vidim, da stopiš iz neznanega, takrat boš res trdno odločen, da želiš to storit (zdaj nisi). Do takrat pa še malo opazuj - razvoj dogodkov in lastno notranje doživljanje.
Super si tole zadela.

Gre za eno čisto novo situacijo v kateri pa nisem jaz pobudnik, vendar bi se v tej situaciji vseeno prilagodil, če bi vedel nadaljnji razvoj, namen. So pa ene razlike, zato sem v dvomih. Zaenkrat puščam času čas in sem pripravljen, če bo potrebno. Sem pa jaz tisti, ki lahko to situacijo kontrolira.

Korak delati naprej je prezgodaj, tako je. Točno to sem želel slišati. Si mi potrdila tole zadevo. Jaz niti nimam namena delati koraka, ampak vse je odvisno od tega, kako se bo ta situacija razvijala naprej. Če že začnem tole situacijo razvijati (to zaenkrat ni moj namen), se druga na neki način neha. V tej situaciji bi iz neznanega stopil, če bi imel vse informacije oziroma če bi se situacija začela razvijati v smeri, ki mi ustreza.

Hvala, Maja.