Author Topic: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 41950 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bilka

• Mojster
Re: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #270 on: December 28, 2015, 02:51:44 PM »
Zdravo,

mene pa zanima, kako bo v službi. Obstaja oseba, ki mi skače v zelje in je pripravljena it čez trupla, da doseže svoje...

V službi bo čisto v redu, sodelovanje bo korektno, poudarek pa je na poslovnosti. Kar ne spada v službo naj ostane izven službe. Sprejemaj in zaupaj. :)

Ok,
hvala Žarek :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #271 on: December 28, 2015, 03:12:22 PM »
Zdravo,

mene pa zanima, kako bo v službi. Obstaja oseba, ki mi skače v zelje in je pripravljena it čez trupla, da doseže svoje...

V službi bo čisto v redu, sodelovanje bo korektno, poudarek pa je na poslovnosti. Kar ne spada v službo naj ostane izven službe. Sprejemaj in zaupaj. :)

Ok,
hvala Žarek :)

Ni za kaj. ;) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #272 on: December 28, 2015, 04:33:25 PM »
Če ima kdo vprašanja, izvolite postaviti vprašanja. :) ;)

Še jaz: kako se bo izšlo naše silvestrovanje? Jaz sem glavna kuharica, nabranih pa bo kar nekaj meni zelo ljubih gostov iz vseh vetrov, hvala ti.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #273 on: December 28, 2015, 06:47:06 PM »
Če ima kdo vprašanja, izvolite postaviti vprašanja. :) ;)

Še jaz: kako se bo izšlo naše silvestrovanje? Jaz sem glavna kuharica, nabranih pa bo kar nekaj meni zelo ljubih gostov iz vseh vetrov, hvala ti.

Odlično bo! Sama ljubezen. ;) Drugače pa se zraven pokaže še premišljevanje in malo preobremenjenosti, kar te verjetno tudi skrbi, ampak na splošno bo vse tip top. ;) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #274 on: December 28, 2015, 08:14:59 PM »
zarek, mi osvetlis tisto klasicno decembrsko vprasanje: kako bo v 2016!? kako sluzba (placa, napredovanje?!), dokoncanje "projekta" za katerega lovim zadnji vagon-bo slo skozi!?
v tem stilu pac 8)

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #275 on: December 29, 2015, 07:23:16 AM »
Jaz bi še nekaj vprašala.
Kako kaže glede nekega odnosa. Bo sploh prišlo do srečanja zdaj, v tem obdobju?
lp
Če se odnos tiče tebe, potem je odgovor, da ja, bo prišlo do srečanja, vendar pa karte nakazujejo, da morda ne bo vse po tvojih zamislih. Vesele praznike ti želim, hannah! :)
Tole sem takrat vzela kot opozorilo, da bom razočarana, če bom imela nerealna pričakovanja. Sem ga upoštevala. :) Ja, po vseh zapletih, je le prišlo do srečanja.
Zdej pa spet prosim za nasvet iz kart, da ne bom po nepotrebnem česa pokvarila. Je pametno da predlagam še eno srečanje zdaj ali je bolje počakati?

Offline bilka

• Mojster
« Reply #276 on: December 29, 2015, 08:02:37 AM »
Žarek, saj vem, da si mi na eno vprašanje že odgovorila, bi pa vseeno prosila vpogled še za partnerstvo v letu 2016.
 :-*

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #277 on: December 29, 2015, 01:48:42 PM »
zarek, mi osvetlis tisto klasicno decembrsko vprasanje: kako bo v 2016!? kako sluzba (placa, napredovanje?!), dokoncanje "projekta" za katerega lovim zadnji vagon-bo slo skozi!?
v tem stilu pac 8)

Čaka te prijetno in uspešno leto. Na ljubezenskem področju bo zelo zabavno, pozitivno, veselo, družabno, uspeh. Poslovno nič drugače, lepo kaže, komunikacijo, pozitivne novice glede financ, novih začetkov ali projektov. Napredovanje. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #278 on: December 29, 2015, 01:50:15 PM »
Jaz bi še nekaj vprašala.
Kako kaže glede nekega odnosa. Bo sploh prišlo do srečanja zdaj, v tem obdobju?
lp
Če se odnos tiče tebe, potem je odgovor, da ja, bo prišlo do srečanja, vendar pa karte nakazujejo, da morda ne bo vse po tvojih zamislih. Vesele praznike ti želim, hannah! :)
Tole sem takrat vzela kot opozorilo, da bom razočarana, če bom imela nerealna pričakovanja. Sem ga upoštevala. :) Ja, po vseh zapletih, je le prišlo do srečanja.
Zdej pa spet prosim za nasvet iz kart, da ne bom po nepotrebnem česa pokvarila. Je pametno da predlagam še eno srečanje zdaj ali je bolje počakati?

Predlagaj ponovno srečanje in bodi to kar si. Dobro ti uspeva in nimaš se česa bati.  ;) :)

Dodam pa še komentar na tvoj komentar. ;) Ne zanašaj se na to kar rečejo karte, ampak na to kar ti čutiš, želiš, pričakuješ. Nasvet iz kart naj bo le nasvet in nič več od tega. ;) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #279 on: December 29, 2015, 01:51:38 PM »
Žarek, saj vem, da si mi na eno vprašanje že odgovorila, bi pa vseeno prosila vpogled še za partnerstvo v letu 2016.
 :-*

Vse je odvisno od tebe, kako se bodo stvari odvijale. :) Če si pripravljena zaupati in izraziti svoje želje, potem karte nakažejo veliko veselja in sreče. Torej, če si v zvezi lahko narediš velik korak k izboljšanju trenutne situacije. Če nisi v zvezi boš začela zvezo, če boš zaupala in izrazila želje. Bodi to kar si. Ne obremenjuj se. :) :)

Drugače pa sem jaz moški. Sem opazil, da si napačno napisala. ;)

◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #280 on: December 29, 2015, 02:19:49 PM »
Predlagaj ponovno srečanje in bodi to kar si. Dobro ti uspeva in nimaš se česa bati.  ;) :)
Dodam pa še komentar na tvoj komentar. ;) Ne zanašaj se na to kar rečejo karte, ampak na to kar ti čutiš, želiš, pričakuješ. Nasvet iz kart naj bo le nasvet in nič več od tega. ;) ;)

Hvala hvala! :) ;) :)
Mislim, da sem se prej nerodno izrazila...drugače jaz karte jemljem kot nasvet, ne kot zacementirano napoved nečesa.
Da pokažejo tisto, kar sama ne vidim, ali nočem videt. oz. kako kej obrnit sebi v prid. Sem zakomplicirala zej :D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #281 on: December 29, 2015, 02:21:28 PM »

Hvala hvala! :) ;) :)
Mislim, da sem se prej nerodno izrazila...drugače jaz karte jemljem kot nasvet, ne kot zacementirano napoved nečesa.
Da pokažejo tisto, kar sama ne vidim, ali nočem videt. oz. kako kej obrnit sebi v prid. Sem zakomplicirala zej :D

Nič nisi zakomplicirala. ;) :P Me veseli, hannah. ;) Vse dobro želim. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #282 on: December 29, 2015, 02:34:03 PM »
Vse dobro tudi tebi in hvala za vso dosedanjo pomoc! ;) ;D

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #283 on: December 29, 2015, 02:36:17 PM »