9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jaaaaaa!Kaj bom, ko bom velika?Hecam se. Posel v decembru. Bodo naročila? Ali jim moram naročiti, da naročijo?Ali bodo kot naročena?Hvala! :*
Quote from: Nena on November 27, 2015, 05:05:01 PMJaz bi smernico za december, ce lahko. HvalaImaš preveč skrbi glede dela ali financ. Odločaj se tako, kakor čuti tvoje srce.
Jaz bi smernico za december, ce lahko. Hvala
Quote from: Pika on November 27, 2015, 06:11:34 PMJaaaaaa!Kaj bom, ko bom velika?Hecam se. Posel v decembru. Bodo naročila? Ali jim moram naročiti, da naročijo?Ali bodo kot naročena?Hvala! :* Naročila bodo sama od sebe, v kartah pa se posebej ne nakaže, da bi morala dodatno delati na tem, čeprav je tudi to zaželjeno. Nakaže se opcija, da bo eno naročilo tudi od (verjetno poznane) moške osebe iz oddaljenega kraja.
Quote from: Gloria82 on November 12, 2015, 03:25:40 PM Kaj tvoj tarot poreče na to? so me danes fotkali, ali ne?Karte v situaciji nakažejo, da so slikali.
Kaj tvoj tarot poreče na to? so me danes fotkali, ali ne?
Quote from: Žarek on November 27, 2015, 05:39:57 PMQuote from: hannah on November 27, 2015, 04:47:34 PMKaj mi dusa sporoca - neko trenutno vodilo.? Novice, ki jih boš prejela od moške osebe so verodostojne, zato lahko zaupaš. Morda pa si te novice nedavno prejela in ne zaupaš? Zaupaj.
Quote from: hannah on November 27, 2015, 04:47:34 PMKaj mi dusa sporoca - neko trenutno vodilo.? Novice, ki jih boš prejela od moške osebe so verodostojne, zato lahko zaupaš.
Kaj mi dusa sporoca - neko trenutno vodilo.?
Quote from: Žarek on November 12, 2015, 06:52:14 PMQuote from: Missy on November 12, 2015, 06:14:13 PMCis iz gole radovednosti: poslala prosnjo za doloceno pozivijo. Bo slo skoz in ce da, placilo in delo mi bo po godu? Sodeč po kartah tole ne bo šlo skozi.Hvala za vpogled, iscemo naprej. Seveda javim, k bo odgovor.
Quote from: Missy on November 12, 2015, 06:14:13 PMCis iz gole radovednosti: poslala prosnjo za doloceno pozivijo. Bo slo skoz in ce da, placilo in delo mi bo po godu? Sodeč po kartah tole ne bo šlo skozi.
Cis iz gole radovednosti: poslala prosnjo za doloceno pozivijo. Bo slo skoz in ce da, placilo in delo mi bo po godu?
Quote from: Žarek on November 09, 2015, 02:45:57 PMQuote from: Missy on November 09, 2015, 02:27:53 PMZarek, sam se mau bi te pomatrala: loh pogledas kaj se dogaja s prosnjo glede oprostitve stipendije? To mi je mau kliknl vcer.Karte kažejo bolj kot ne na vračanje štipendije...Sh* pol mi je prou kliknl. 😯
Quote from: Missy on November 09, 2015, 02:27:53 PMZarek, sam se mau bi te pomatrala: loh pogledas kaj se dogaja s prosnjo glede oprostitve stipendije? To mi je mau kliknl vcer.Karte kažejo bolj kot ne na vračanje štipendije...
Zarek, sam se mau bi te pomatrala: loh pogledas kaj se dogaja s prosnjo glede oprostitve stipendije? To mi je mau kliknl vcer.
Zarek, se jes bi pokukala sam kdaj se nama bo mau financno odprlo, da bova zadihala? Se morda lahko nadejava nakupu stanovanja ze v 2016? Se kazejo sanse v kartah?
Zdravo, Žarek!Zanima me kaj ti pokažejo karte kakšen bo december zame osebno in ali se izpostavlja kaj posebnega?
Quote from: Žarek on November 12, 2015, 03:35:55 PMQuote from: Gloria82 on November 12, 2015, 03:25:40 PM Kaj tvoj tarot poreče na to? so me danes fotkali, ali ne?Karte v situaciji nakažejo, da so slikali.Ništa
Zdravo,tudi mene zanima, kakšen bo december na splošno, če lahko kdo pogleda. Hvala.