Zakaj ne bi krenila iz te slepe ulice? Veliko bolj preprosto je, kot misliš. Živi za sedanjost in prihodnost in ne več za preteklost. Predolgo se že oziraš nazaj, žaluješ, držiš se nekih svojih starih načel, katere pa si celo pripravljena zagovarjati. Na neki način ti to morda ustreza, vendar vedi, da si ti tista, ki pozna izhod iz slepe ulice, ki pa v resnici to sploh ni. Odločitev je seveda tvoja. Ko boš čutila, da si preteklost pustila za sabo, potem enostavno kreni dalje. Rada bi izrazila svoja čustva, rada bi povedala veliko stvari, pa jih ne. Zakaj ne? Bodi to kar si. Uspelo ti bo.

Tole mi je dalo misliti. Hvala za odgovor in portpežljivost. 

Torej, če zberem pogum in grem v akcijo, se lahko zadeve popravijo - ne bo ledenga tuša, da me strezne? tega se bojim 
Ko neko zadevo skos obračaš v glavi, potem sploh ne veš več kaj je prav in samo hraniš svoje strahove...
Jaz mislim, da s tem, da človek želi biti ljubljen, ni nič narobe, tako da ja, zberi pogum in pojdi v akcijo.

Karte kažejo pozitivne situacije.

Strahove pa poskušaj pustiti za seboj, ker v korist sigurno niso.

Imam še eno vprašanje. Kako kaj kaže glede zaposlitve, se bo našlo kaj, ko mi spomladi poteče pogodba? Če ne, bom dolgo brez, preden kaj najdem??
Sodeč po kartah pokaže zaposlitev dober mesec dni po poteku pogodbe. Morda gre za nadaljevanje iste zaposlitve ali pa nove.

V primeru, da veš, da tukaj podaljšanja ne bo, stopi v iskanje nove že prej, ko ti poteče sedanja.