Pozdravljen! 
Tudi jaz bi vprašala, tako na splošno, na kaj moram biti pozorna do konca leta.
In ali se bo na ljubezenskem področju pri meni sploh kdaj premaknilo na boljše? Tukaj je neka megla.
ps: nazadnje sem spraševala, kako bo, ko mi jeseni poteče pogodba - napoved se je uresničila 
Pozdravljena, hannah. 
Ne odstopaj od svojih načel in pričakovanj. To je to, na kar moraš biti pozorna do konca leta.
Na ljubezenskem področju pa je zelo podobno. Vprašaj se ali si pripravljena iti naprej? Pomoje si pripravljena, zakaj potem ne greš naprej? Stori korak naprej in ne nazaj. Uspelo ti bo, brez dvoma.

Hvala!:))
Korak naprej - da krenem vn iz te slepe ulice in zbrisem vse za sabo?
Zakaj ne bi krenila iz te slepe ulice? Veliko bolj preprosto je, kot misliš. Živi za sedanjost in prihodnost in ne več za preteklost. Predolgo se že oziraš nazaj, žaluješ, držiš se nekih svojih starih načel, katere pa si celo pripravljena zagovarjati. Na neki način ti to morda ustreza, vendar vedi, da si ti tista, ki pozna izhod iz slepe ulice, ki pa v resnici to sploh ni. Odločitev je seveda tvoja. Ko boš čutila, da si preteklost pustila za sabo, potem enostavno kreni dalje. Rada bi izrazila svoja čustva, rada bi povedala veliko stvari, pa jih ne. Zakaj ne? Bodi to kar si. Uspelo ti bo.