Author Topic: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 42014 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #120 on: November 08, 2015, 08:21:21 PM »
Zarek, se eno na hitro: kako kaze z dovoljenji obcin za najin projekt? Bodo in kdaj? Kaksne ovire na vidiku, nasveti? Se mi je lih utrnl. :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #121 on: November 08, 2015, 08:29:40 PM »
Zarek, se eno na hitro: kako kaze z dovoljenji obcin za najin projekt? Bodo in kdaj? Kaksne ovire na vidiku, nasveti? Se mi je lih utrnl. :)

Kaže dobro, dovoljenja bodo, vendar sodeč po kartah ne tako hitro. Nekje v mesecu junij, julij. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #122 on: November 08, 2015, 08:37:29 PM »

Kaže dobro, dovoljenja bodo, vendar sodeč po kartah ne tako hitro. Nekje v mesecu junij, julij. :)

Haha o moj bog, to tko spansko zveni. :) :) pocaaasiii. :) no glavno da bodo, se bom kt ponavad ti javla k se kej premakne, da dam feedback. Hvala!

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #123 on: November 08, 2015, 08:42:38 PM »

Haha o moj bog, to tko spansko zveni. :) :) pocaaasiii. :) no glavno da bodo, se bom kt ponavad ti javla k se kej premakne, da dam feedback. Hvala!

Haha :laugh: :laugh: ;) :P
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #124 on: November 08, 2015, 09:17:22 PM »
;D veseli december zgleda precej neveseu.  :P ampak ok, pozitivno naprej pa bo. Izguba denarja v novembru pa je dejstvo, da sem ta mesec prejela pol place in da trenutno se nimam zaposlitv, ki bi prinesla placilo v decembru tko da ja, bom precej precej na suhem.

Hvala ti pa sporocim k bo kej novga! :)

Hmm... Za finance res ne kaže najboljše, vendar pa to nikakor ne pomeni, da veseli december ne bo vesel. Isto velja za november. To ne pomeni, da bosta november in december "slaba" meseca. Ti bo šlo pa na ostalih področjih toliko boljše. Nič ne skrbi. :) :)

No to je pa fino fino slisat! :) denar ni vse al kako pravjo :P mava neki prihrankov, tko da dokler se mamo radi pa da se kolesje u karieri pa najinmu businessu naprej premika pa bo cis fajn. :) hvala ti za feedback!

Ni problema.  ;) Zadela si bistvo, super. Me veseli. Hvala tudi tebi za feedback. :)

O moj bog, zdele mi je kliknl. Gre se za eno stipendijo, za kero se odloca,ce jo bom mogla vracat al ne. Molm da ni to to.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #125 on: November 09, 2015, 08:42:46 AM »
Grem gledat eno novo pisarno. Naj se selim tja ali ne? Sprašujem iz poslovnega vidika, bo za moj biznis OK, če bom tam?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #126 on: November 09, 2015, 09:55:05 AM »
Pozdravljen!  :)
Tudi jaz bi vprašala, tako na splošno, na kaj moram biti pozorna do konca leta.
In ali se bo na ljubezenskem področju pri meni sploh kdaj premaknilo na boljše? Tukaj je neka megla.

ps: nazadnje sem spraševala, kako bo, ko mi jeseni poteče pogodba - napoved se je uresničila  ;D

Pozdravljena, hannah. :)

Ne odstopaj od svojih načel in pričakovanj. To je to, na kar moraš biti pozorna do konca leta.

Na ljubezenskem področju pa je zelo podobno. Vprašaj se ali si pripravljena iti naprej? Pomoje si pripravljena, zakaj potem ne greš naprej? Stori korak naprej in ne nazaj. Uspelo ti bo, brez dvoma. 8) 8)

Hvala!:))
Korak naprej - da krenem vn iz te slepe ulice in zbrisem vse za sabo?

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #127 on: November 09, 2015, 01:57:51 PM »
Grem gledat eno novo pisarno. Naj se selim tja ali ne? Sprašujem iz poslovnega vidika, bo za moj biznis OK, če bom tam?

Pogledal sem za sedanjo in novo pisarno. Za sedanjo pokaže lepo, za novo pa pokaže še boljše. Torej nova pisarna se ti iz poslovnega vidika splača. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #128 on: November 09, 2015, 02:03:42 PM »
Hvala Zarek  :-*
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #129 on: November 09, 2015, 02:12:34 PM »
Pozdravljen!  :)
Tudi jaz bi vprašala, tako na splošno, na kaj moram biti pozorna do konca leta.
In ali se bo na ljubezenskem področju pri meni sploh kdaj premaknilo na boljše? Tukaj je neka megla.

ps: nazadnje sem spraševala, kako bo, ko mi jeseni poteče pogodba - napoved se je uresničila  ;D

Pozdravljena, hannah. :)

Ne odstopaj od svojih načel in pričakovanj. To je to, na kar moraš biti pozorna do konca leta.

Na ljubezenskem področju pa je zelo podobno. Vprašaj se ali si pripravljena iti naprej? Pomoje si pripravljena, zakaj potem ne greš naprej? Stori korak naprej in ne nazaj. Uspelo ti bo, brez dvoma. 8) 8)

Hvala!:))
Korak naprej - da krenem vn iz te slepe ulice in zbrisem vse za sabo?

Zakaj ne bi krenila iz te slepe ulice? Veliko bolj preprosto je, kot misliš. Živi za sedanjost in prihodnost in ne več za preteklost. Predolgo se že oziraš nazaj, žaluješ, držiš se nekih svojih starih načel, katere pa si celo pripravljena zagovarjati. Na neki način ti to morda ustreza, vendar vedi, da si ti tista, ki pozna izhod iz slepe ulice, ki pa v resnici to sploh ni. Odločitev je seveda tvoja. Ko boš čutila, da si preteklost pustila za sabo, potem enostavno kreni dalje. Rada bi izrazila svoja čustva, rada bi povedala veliko stvari, pa jih ne. Zakaj ne? Bodi to kar si. Uspelo ti bo. ;) ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #130 on: November 09, 2015, 02:13:23 PM »
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #131 on: November 09, 2015, 02:25:49 PM »
Mene pa tudi nekaj zanima, če bo nekaj, kar imam namen narediti, uspelo tako, kot sem si zamislila?
9ZK 674

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #132 on: November 09, 2015, 02:27:53 PM »
Zarek, sam se mau bi te pomatrala: loh pogledas kaj se dogaja s prosnjo glede oprostitve stipendije? To mi je mau kliknl vcer.

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #133 on: November 09, 2015, 02:38:44 PM »
Mene pa tudi nekaj zanima, če bo nekaj, kar imam namen narediti, uspelo tako, kot sem si zamislila?

Ja, uspelo ti bo tako, kot je bilo zamišljeno.  :) 8)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #134 on: November 09, 2015, 02:45:57 PM »
Zarek, sam se mau bi te pomatrala: loh pogledas kaj se dogaja s prosnjo glede oprostitve stipendije? To mi je mau kliknl vcer.

Karte kažejo bolj kot ne na vračanje štipendije...
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆