Author Topic: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 41928 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Missy

• Spl. simbol
Re: Tarot XXI. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #195 on: November 22, 2015, 02:16:08 PM »
Zarek, jes bi mau za ljubezen pogledala, kako kaj kaze in v zvezi s tem tut danasnji vecer oz. noc. :) hvala ti vnaprej!

Ljubezen na splošno bo uspešna. ;)
Današnji večer je povezan s preteklostjo, vse skupaj pa izgleda malo bolj izolirano. Iz preteklosti so prisotna neka prepričanja ali pričakovanja. Lahko se nakaže povabilo ali darilo (ali razmišljanje glede povabila, darila), lahko pa se obrne v smer, v kateri na sploh ne bo nobene komunikacije. V glavnem, nakaže se dober zaključek. :) :)

Ja ja, je res klic iz preteklosti! :) sporocim kakobse odvije in hvala! 😘

Evo, se javljam. Fino je blo res, me je pa malo.presenetilo neko prijateljstvo, ki se naekrat pocuti vec kot platonsko.Je bilo pestro, preteklost je bila pa tudi prisotna. :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #196 on: November 22, 2015, 04:55:43 PM »
Zarek, jes bi mau za ljubezen pogledala, kako kaj kaze in v zvezi s tem tut danasnji vecer oz. noc. :) hvala ti vnaprej!

Današnji večer je povezan s preteklostjo, vse skupaj pa izgleda malo bolj izolirano. Iz preteklosti so prisotna neka prepričanja ali pričakovanja. Lahko se nakaže povabilo ali darilo (ali razmišljanje glede povabila, darila), lahko pa se obrne v smer, v kateri na sploh ne bo nobene komunikacije. V glavnem, nakaže se dober zaključek. :) :)

Evo, se javljam. Fino je blo res, me je pa malo.presenetilo neko prijateljstvo, ki se naekrat pocuti vec kot platonsko.Je bilo pestro, preteklost je bila pa tudi prisotna. :)

Me veseli, Missy. Hvala za feedback. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #197 on: November 24, 2015, 01:03:02 AM »

podajam dodatne informacije: ker so mene zvila 'enostranska' custva, se je odlocil, da je bolje, da za nekaj casa prekineva komunikacijo. Ta zensko-moska prijateljstva znajo bit obup. 😏

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #198 on: November 24, 2015, 04:12:52 PM »

podajam dodatne informacije: ker so mene zvila 'enostranska' custva, se je odlocil, da je bolje, da za nekaj casa prekineva komunikacijo. Ta zensko-moska prijateljstva znajo bit obup. 😏

Missy, hvala za feedback. 8) Sedaj mi je malo bolj jasno, kaj je takrat v kartah bilo mišljeno. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #199 on: November 26, 2015, 06:17:10 PM »
Kopiram iz sosednje teme ...

Bi prosila za vpogled.
Vlagam se energijo v nek odnos ali je sedaj na drugi strani, da naredi ta oseba korak naprej?
Skratka je poteza na meni ali na drugi strani?
Hvala :-* :-*

Jaz bi rekla, da je poteza na drugi strani. Veliko svojih občutij si potlačila in žrtvovala, veliko energije in srčnosti si vložila v svojo potezo, zdaj pa je čas, da se umakneš in daš priložnosti drugi strani. Čeprav se ti mogoče zdi, da bi kljub že narejeni potezi morala še malo garat za ta odnos.
Na splošno pa ta odnos lahko obeta. V kolikor bosta potrpežljivost in razumnost obojestranska.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #200 on: November 27, 2015, 08:23:42 AM »
Kopiram iz sosednje teme ...

Bi prosila za vpogled.
Vlagam se energijo v nek odnos ali je sedaj na drugi strani, da naredi ta oseba korak naprej?
Skratka je poteza na meni ali na drugi strani?
Hvala :-* :-*

Jaz bi rekla, da je poteza na drugi strani. Veliko svojih občutij si potlačila in žrtvovala, veliko energije in srčnosti si vložila v svojo potezo, zdaj pa je čas, da se umakneš in daš priložnosti drugi strani. Čeprav se ti mogoče zdi, da bi kljub že narejeni potezi morala še malo garat za ta odnos.
Na splošno pa ta odnos lahko obeta. V kolikor bosta potrpežljivost in razumnost obojestranska.

Hvala Maja :-* :-* :-*
Ja, bo držalo kar si napisala, je pa res, da gre za odnos, ki je pomemben. Sicer ni partnerski odnos, ampak posredno vpliva.
Sem pripravljena sprejeti, čakam, da se bo oseba premaknila, da bo zmogla narediti en korakec, vsaj en mali, vendar sama ne zmorem več garati in se truditi, enostavno sem odnehala in pač čakam...
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline bilka

• Mojster
« Reply #201 on: November 27, 2015, 08:30:30 AM »
Jaz pa v srcu nosim veliiiko veliko željo in bi prosila za en vpogled...

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #202 on: November 27, 2015, 08:57:46 AM »

Viteza palic sem izvlekla. Go for it.  ;)
9ZK 656

Offline bilka

• Mojster
« Reply #203 on: November 27, 2015, 10:33:48 AM »

Viteza palic sem izvlekla. Go for it.  ;)

Hvala Maja :)

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #204 on: November 27, 2015, 03:20:31 PM »
Če bo kdo imel vprašanja naj napiše. :) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline hannah

• Uporabnik
  • **
« Reply #205 on: November 27, 2015, 04:47:34 PM »
Kaj mi dusa sporoca - neko trenutno vodilo.?  :)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #206 on: November 27, 2015, 05:05:01 PM »
Jaz bi smernico za december, ce lahko. Hvala
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #207 on: November 27, 2015, 05:39:57 PM »

Novice, ki jih boš prejela od moške osebe so verodostojne, zato lahko zaupaš. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #208 on: November 27, 2015, 05:48:56 PM »
Jaz bi smernico za december, ce lahko. Hvala

Imaš preveč skrbi glede dela ali financ. Odločaj se tako, kakor čuti tvoje srce. :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #209 on: November 27, 2015, 05:49:57 PM »

Novice, ki jih boš prejela od moške osebe so verodostojne, zato lahko zaupaš. :)

Morda pa si te novice nedavno prejela in ne zaupaš? Zaupaj. ;) :)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆