Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Pika on September 21, 2015, 09:40:26 AMAaaaaaaaaaaaaa, Renaaaaa, tako je torej s tole zadevo.Tebi se je to dogajalo že pred desetimi leti. Takrat se še nisva poznali. Torej, ti si sčarala moj sobotni vilohod. Namaštala si si kožni čep za preventivo, mene pa poslala na vilice.Ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Na evo, zdaj vsaj lahko razložiš zdravniku, da so bile na delu hudobne sile
Aaaaaaaaaaaaaa, Renaaaaa, tako je torej s tole zadevo.Tebi se je to dogajalo že pred desetimi leti. Takrat se še nisva poznali. Torej, ti si sčarala moj sobotni vilohod. Namaštala si si kožni čep za preventivo, mene pa poslala na vilice.Ja ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Hudobne vile (vilice).
Operacija je mimo.Boli še nič, ker sem še vsa našpikana. Spodnja ustnica je mrtva. Tudi pljuvat ne morem in imam polna usta vsega. So prerezali, brusili, vrtali, šivali. Lobanja je vibrirala ... Upam, da ne bo začelo bolet.
Dobila sem predlog za 3 dni bolniške. Če se bo dalo, bom skombinirala z dvema prostima dnevoma in bom doma do konca tedna.
Dobro jutro. Hladno je, poleg kave ponujam dekco