9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Aaaah, ravnokar sem se z nekom, ki me na nekem zelo perečem področju razume, tako super pogovorila, da se prav dobro počutim.
Potem pa kar začni.
Kako se pa bete počutijo na tvojem alfa poligonu
Quote from: Tea on November 10, 2015, 10:51:34 AMKako se pa bete počutijo na tvojem alfa poligonu Eni so bili zelo zadovoljni pri nas, ta, zaradi katerega sem pa pop*, je pa moj komnuniciral prek telefona in naročal strešno okno.
Quote from: sasa on November 10, 2015, 10:55:45 AMQuote from: Tea on November 10, 2015, 10:51:34 AMKako se pa bete počutijo na tvojem alfa poligonu Eni so bili zelo zadovoljni pri nas, ta, zaradi katerega sem pa pop*, je pa moj komnuniciral prek telefona in naročal strešno okno.saj sem namignila, da je boljš če ti majstre izbereš
Quote from: Tea on November 10, 2015, 10:57:51 AMQuote from: sasa on November 10, 2015, 10:55:45 AMQuote from: Tea on November 10, 2015, 10:51:34 AMKako se pa bete počutijo na tvojem alfa poligonu Eni so bili zelo zadovoljni pri nas, ta, zaradi katerega sem pa pop*, je pa moj komnuniciral prek telefona in naročal strešno okno.saj sem namignila, da je boljš če ti majstre izbereš to ji jaz že skoz govorim
Zaletela sem se z avtom