IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Kaj bi pomenilo pero v smislu življenjskega poslanstva, zdi se mi da ptičje, ampak izgledalo je tako, kot da je namenjeno za pisanje.
Saj bo minilo, malo me hormoni ...
Ojej, sanjalka ... Misel na minljivost ... Pogosta že v mojem zgodnjem otroštvu ... In tudi sedaj.
Quote from: Maja on January 04, 2016, 09:00:24 PM Saj bo minilo, malo me hormoni ...Ja, saj vse mine in se spet spremeni....Mene je pa ravno, v tem casu klical oce, da mami ne more zbuditi, sem letela tja kar v pizami, sedaj je sicer ok, ne vem kaj je to bilo, amoak sem dozivela cisti sok.... Grozljiv obcutek, sem se vsa tresla.... Dvakrat jo je ze kap in to zavedanje, da je minljiva...
Quote from: sanjalka on January 04, 2016, 09:57:29 PMQuote from: Maja on January 04, 2016, 09:00:24 PM Saj bo minilo, malo me hormoni ...Ja, saj vse mine in se spet spremeni....Mene je pa ravno, v tem casu klical oce, da mami ne more zbuditi, sem letela tja kar v pizami, sedaj je sicer ok, ne vem kaj je to bilo, amoak sem dozivela cisti sok.... Grozljiv obcutek, sem se vsa tresla.... Dvakrat jo je ze kap in to zavedanje, da je minljiva...Ojoj kaj pa je bilo?