NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Jane on November 06, 2015, 07:19:49 AMKva pa nardis? Pustis tako kot je?Jaaaa. Pobrala sem nekaj štrucarja, korenje, peteršilj. Nekaj sem ga pač še pustila na vrtu. Raste mi tudi še listnati ohrovt. Vsaka druga greda je še malo polna. Jagode imam tudi. Rože. Kar sem pobrala, sem pospravila, ostanke pa razrezala na manjše koščke in pokrila prazne grede. Ostalo bom pa zaštihala spomladi. Upokojenci okoli mene so pa res sprahali. Ampak oni imajo več gred, na teh zraven mene imajo bolj kot ne samo solato. To so pobrali, grede so prazne. Jz pa pol vraga, od rož, do zelišč, do mešance vsega. Na eni dve gredi sem posadila tudi zimski česen in belo čebulo. Tako je pri meni
Kva pa nardis? Pustis tako kot je?
Jutro.Kava.Delo.Lasje mi izpadajo. V šopih.
Quote from: Pika on November 06, 2015, 10:02:39 AMJutro.Kava.Delo.Lasje mi izpadajo. V šopih.Glava te prevečkrat boli in se lasje ne gredo tega več...
Quote from: Jernej on November 06, 2015, 02:15:45 PMQuote from: Pika on November 06, 2015, 10:02:39 AMJutro.Kava.Delo.Lasje mi izpadajo. V šopih.Glava te prevečkrat boli in se lasje ne gredo tega več...Bežijo mi z glave. :-(