O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja
Karmično-astrološke karte 6.del
hannah:
Tudi jaz bom vprašala za odnos z moško osebo. Kako se bo razvijal? :)
Tea:
--- Quote from: Tejka on June 30, 2016, 11:31:26 AM ---Jaz bi pa tole moje službeno področje pokukala, pa mulčka če bo ok, pa tele uradne zadeve okoli njega kako najboljše rešit... Pa če mi bo uspelo najt kako spodobno domovanje pravi čas.
Hvala :-* :-* :-*
--- End quote ---
Za službo imaš SONCE - po moje si preveč skromna in premalo kreativna v iskanju svoje sreče pod soncem glede tega področja. Prepričanja odstrani, bodi avanturistična in ne boj se pokazati svojih potencialov
SIN - URAN - no saj veš kaj to pomeni - zadeve se bodo spreminjale - najbrž drugače, kot pričakuješ, pa vendarle otrok potrebuje zdaj razumevanje za svojo drugačnost in predvsem mu je potrebno omogočiti dovolj prostora, tudi odmika in svobode, kolikor se da. Uradne zadeve RAK - pošiljaj ljubezen vsem vpletenim - to pripelje do varnosti in do tega, da bo otrok dobil potreben občutek gnezdenja.
DOM - Neptun - tavaš v megli draga moja .............. zmedena si, ne veš kaj bi, ali pa tudi ne bi. Predlagam, da spustiš racio /predvsem pa strah pred izgubo/ in se zaneseš na svoj Ovnovski intuditivni ognjeni avanturističen duh .... daj živi že pupa :)
Tea:
--- Quote from: hannah on June 30, 2016, 11:43:20 AM ---Tudi jaz bom vprašala za odnos z moško osebo. Kako se bo razvijal? :)
--- End quote ---
v dvojčkih
Sloni na intelektualnih povezavah, prijateljstvu, druženju in komunikaciji. Dvojček je nestalen spremenljiv zrak .... tak bo tudi odnos
hannah:
Hvala :)
Azeleja:
Tea, lepo prosim za vpogled.
1. Česa me uči huda življenska izkušnja, ki se mi je dogodila en mesec nazaj?
2. Z partnerjem se odločava o novem poizkusu glede nosečnosti pa naju zanima ali bo tokrat vse OK ali je bolje še malo počakati???
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version